⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Heylio Lucas Linx

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Heylio Lucas Linx

Bericht van Heylio Linx op di maa 27, 2018 2:05 pmI fell in love with their darkest parts

name: Heylios Lucas Linx
age: 27 years
gender: male
date of birth: 04 Augustus
place of birth: Jang Hui
bending: none

personality
positive
Adventurous - Charming - Fun loving - Loyal - Playfull

neutral
Dreamy - Proud - Sarcastic - Smooth - Stubborn

negative
Destructive - Escapist - Impatient -Thievish - Tactless

weapons
SWORD - CLASS B
Heylio kan niets met vuur en dat werd hem al heel vroeg duidelijk gemaakt. In zijn vissersdorp werd hij gepest door zijn leeftijdgenoten die wel al konden benden. En om terug te slaan gebruikte Heylio andere voorwerpen, zoals een tak (tot ie in de fik vloog). Al snel ging het over tot andere lange voorwerpen die iets wat vuur bestendiger waren. Heylio leerde hemzelf meester te worden van het zwaard. Nou ja meester.. hij kon leuk zwieren met dat ding maar meester was hij nog lang niet. De fijne kneepjes leerde hij toen hij was gevlucht van huis en een zwaard meester hem leerde hoe het was om eens echt iemand in elkaar te hakken (a++ parenting!).

BOW AND ARROW
Naast de zwaard technieken legde de zwaardmeester die Heylio tijdens zijn uitstapje was tegen gekomen een aantal simpele technieken met de boog. Dit om makkelijker jezelf te voorzien van voedsel zonder er als een gek achter aan te hoeven rennen. Heylio was ijver en oefende tot de late uurtjes door. Hij weet goed om te gaan met zijn boog maar daar stopt het ook.

history
Heylio heeft het niet makkelijk gehad in zijn jeugd. Toen hij geboren werd was het nog maar de vraag of Heylio echt van zijn vader afstamde. Zijn moeder was niet echt trouw geweest en raakte zwanger van haar minnaar of haar man. Heylio heeft dan ook al vroeg de druk gevoeld van nooit gewenst te zijn en bang te zijn voor niet kunnen benden.

Heylio probeerde elke dag uit of hij niet al iets kon met vuur. Het maakte hem niet uit zolang hij maar aan zijn vader kon laten zien dat hij echt bij het gezin hoorde. En ook zodat hij zijn moeder kon beschermen tegen alle afkeurende blikken die in het vissersdorp te ronden gingen. Heylio bleef zijn handen maar uitsteken, zijn vingers te strekken en probeerde zelfs met zijn tenen ook maar iets voor elkaar te krijgen bij het vuur.

Maar naar mate hij ouder werd en zijn leeftijdsgenoten al van het prachtige vuur konden genieten kon Heylio helemaal niets. Hij mocht niet mee spelen of mee leren. Hij mocht niet aan de oever spelen of in de dorpswinkel komen. Heylio kreeg een kluizenaars leven en zijn vader was helemaal niet te spreken.

Daarom besloot Heylio toen hij 10 jaar was om van huis weg te lopen. Dat was wishful thinking, Heylio liep pas van huis weg toen hij 16 jaar. Heylio kon zijn moeder niet achterlaten bij zijn vader en bleef daarom maar thuis. Totdat zijn moeder stierf. Heylio kwam thuis van school en vond zijn moeder dood in de woonkamer met zijn vader huilend naast haar lichaam. Ze hadden ruzie gehad en in die ruzie was een worsteling en is zijn moeder gestorven aan een hoofd wond van de punt van de tafel. Iedereen in het dorp had zo'n medelijden met zijn vader. En vonden hem zo'n sterke man en knap dat hij niet al eerder ontploft was. Heylio walgde van al die mensen die zo spraken. Toen zijn moeder er niet meer was vond Heylio dat hij ook geen enkele reden meer had om thuis te blijven.

Heylio ging op pad. Hij was daadwerkelijk weg gelopen en dat was misschien het stomste wat hij had gedaan. Hij had geen eten, geen extra kleding en andere dingen die je gewoon nodig hebt om te overleven. Alleen zijn zwaard(ish achtig ding dat hij gemaakt had). Kortom Heylio lag ergens onder een boom half dood te gaan omdat hij niet over de noodzakelijke dingen had nagedacht. Gelukkig voor hem vond een oude man hem en heeft hij Heylio meegenomen naar zijn huis.
De oude man was Feng shui (nee niet de huiskamer sfeer). Feng leerde Heylio over de kunsten van het zwaard. Hij trainde Heylio persoonlijk elke dag en leerde Heylio dat er meer in het leven is dan kunnen benden. Heylio leerde ijverig van de man tot in de late uurtjes en leerde de fijne kneepjes van zijn zwaard. Daarnaast leerde Heylio een aantal technieken met de pijl boog zodat hij niet nogmaals zou verhongeren.
9 jaar is Heylio bij Feng verbleven afgezonderd van alle mensen die hem ooit kwaad hadden gedaan. Heylio had een rustgevend leven en leerde over het overleven en het leven. Hij bloeide op tot een speelse jongeman die overal een avontuur zag en genoot van wie hij was.

Op zijn 25ste besloot Heylio zijn weg te scheiden van Feng. Hij bedankte de oude man (die ondertussen nog ouder was) en ging zijn eigen weg. Heylio besloot nergens zich te vestigen en te leven in de natuur en van dorp tot dorp te leven. De wereld te verkennen met zijn zwaard en boog en zijn iedereen te helpen die het nodig heeft.

by mies
____________________________________

You can set yourself on fire, but you’re never gonna burn. You can set yourself on fire, but you never gonna learn. And he said.  If crazy equals genius.  Then I’m a fucking arsonist, I’m a rocket scientist! If crazy equals genius.
By Kíli


Laatst aangepast door Heylio Linx op wo maa 28, 2018 2:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Real name :
Mies

IC posts :
3


Character sheet
Age: 27
Occupation: Lone Warrrior
Residence: the world
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Heylio Lucas Linx

Bericht van Erisae op wo maa 28, 2018 2:38 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum