Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu op wo maa 28, 2018 8:02 pm

fire is the element of power.
De meeting liep bijna ten einde. Met elke minuut die weg tikte, kreeg Ryuu meer en meer zenuwen. Iets wat hij niet liet zien, of toch dacht dat het niet te zien was. Hij had niet eens door dat hij al de hele tijd in zijn eigen arm zat te knijpen, tot zijn hand weer ontspande en hij zag hoe er een rode afdruk in stond. Snel trok hij zijn mouw omlaag, zodat het niet meer te zien was. Zolang hij focuste op wat er gezegd werd, lukte het redelijk. Maar vanaf er een stilte viel, gingen zijn gedachten weer naar het juweel dat hij in zijn zakken had verstopt. Normaal gezien, als hij de boeken mocht geloven, had hij de verlovingsarmband van zijn vader moeten krijgen. Maar voor zijn vader kon hij net zo goed dood zijn, net zoals zijn oudere broer. Die overleden was door zijn schuld, of dat was toch wat zijn ouders geloofden en de reden dat ze hem onterfd hadden.

Dus geen erfstuk voor zijn verloving. Misschien was het maar beter zo. De armband die zijn moeder toentertijd gedragen had, was veel te goedkoop voor iemand als Nephthys Aelwen. Zijn blik gleed kort naar links, waar Neph zat, met Kai naast haar. Nog zo’n variabele waar hij rekening mee had moeten houden. Zou de jonge kroonprins wel akkoord gaan met zijn aanzoek? Hij wist hoe belangrijk de mening van haar zoon voor haar was. Nu waren er absoluut geen problemen tussen hem en zijn stiefzoon, maar toch. Het moment was daar waarbij de Fire Lady haar High Generals weg stuurde. Ryuu stond op, zijn hart kloppend in zijn keel, terwijl hij de anderen naar buiten volgde. Maar in plaats van naar de uitgang te gaan, keerde hij zich subtiel richting een deur die naar de gang zou leiden waar Neph haar privé vertrekken had.

De bewaker liet hem zonder iets te zeggen door en hij liep naar haar kamer. Kai was waarschijnlijk richting zijn eigen kamer gegaan, of naar de trainingsruimte om verder te gaan met wat hij daarnet bezig was geweest. Ryuu ademde een paar keer diep in en uit. Vervolgens klopte hij en wachtte netjes op het signaal om binnen te gaan. Een glimlachje kwam spontaan om zijn lippen toen hij haar zag, al had ze daarnet nog praktisch voor hem gezeten. Maar het was anders, een knopje dat hij om zette. Van High General naar partner. Al ging dat wel beter dan in het begin nu. ”Hey”, Zei hij zachtjes, terwijl hij zijn armen om haar heen sloeg en haar dichter tegen zich aan trok. Hij gaf haar een kusje en liet zijn voorhoofd even tegen het hare aan leunen. ”Do you want to go on a little walk to the garden with me?” Vroeg hij vervolgens. Want dat was de plek waar hij het wou vragen. Maar dan moesten ze eerst daar geraken.

&Nephthys Aelwen
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
26


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Nephthys Aelwen op do apr 05, 2018 9:20 pm


AND THEN THE sun came crashing in
De vergadering had een aantal uren geduurd, en het was tijd om er een einde aan te breien. Na ieder zijn laatste zegje had gedaan klapte de vrouw tweemaal in haar handen om er zeker van te zijn de aandacht op zich te vestigen."Thank you for your contribution, gentlemen. You may leave now." Zodra ze de woorden uitgesproken had stonden de Generals op en vertrokken, zo ook haar geliefde Ryuu. Voor hij de ruimte verliet had ze hem nog een warme blik geschonken, maar iets aan zijn houding deed haar twijfelen of hij dit had opgemerkt. Zonder er verder bij na te denken richtte ze zich op haar zoon. "I'd like to hear your opinion on what has been discussed just now. We'll talk after dinner, sweetie." Na te zijn opgestaan gaf ze de jongen een aai over zijn hoofd, waarna ze zich omdraaide en richting haar privévertrekken stapte.

Ze was nog maar enkele minuten binnen toen er op de deur werd geklopt. Met een opgetrokken wenkbrauw staarde ze een momentje naar de deur. Ze verwachtte eigenlijk niemand. "Come in," Sprak ze op een duidelijke toon. Zodra ze zag wie het was ontspande ze weer. "I didn't expect you to visit right now." Zei ze hem na hij haar in zijn armen had gesloten. Ze nam wat meer afstand om hem aan te kunnen kijken en legde een van haar handen op zijn wang. "But I am glad you did." Vervolgde ze waarna ze een kus op zijn lippen plantte. Over zijn vraag hoefde ze niet lang na te denken. Ze had het erg druk de laatste maanden, en elke kans die ze kreeg om tijd met Ryuu te kunnen spenderen greep ze met beide handen aan. "I'd love to." Zonder zijn reactie af te wachten pakte ze zijn hand en ging hem voor richting de tuinen van het paleis.
RYUU ♡
The sky broke like an egg into full sunset
and the water caught fire.

avatar
Real name :
Juul

IC posts :
2


Character sheet
Age: 31
Occupation: Fire Lady
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Lady

Fire Lady

Terug naar boven Go down

Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Ryuu op wo apr 11, 2018 10:12 pm

fire is the element of power.
De afgelopen periode had allemaal naar vandaag toe geleid. Hij had hier naar uitgekeken, had er om gestresst, had alles tot in de puntjes gepland om het daarna weer allemaal te veranderen. Het moest perfect zijn. Het moest haar waardig zijn. En dat was moeilijk, gezien hij zoveel van haar hield dat hij het bijna onmogelijk vond om iets te bedenken wat bij haar paste. Hij was maar een simpele man, geboren in een vissersdorp. Zonder ouders of siblings, zonder enige erfenis. Het enige wat hij haar kon bieden, was zijn volstrekte loyaliteit. En zijn hart. Een belofte die hij non-verbaal al zovele keren had gemaakt, maar vandaag zou die belofte tastbaar worden. Vandaag was de dag, het moment. Na vandaag zouden ze verloofd zijn en eerlijk gezegd kon hij het nog steeds niet bevatten.

Hoe hij ooit het recht had gekregen om haar de zijne te noemen. Nu hij voor haar stond, leek het nog onrealistischer. Maar de liefde die hij voor haar voelde, diezelfde liefde, vond hij terug in haar blik. Hoorde hij in haar stem, toen ze door had dat hij degene was die haar vlak na de vergadering in haar privé vertrekken kwam opzoeken. Hij glimlachte bij haar woorden, blij dat hij haar toch iets of wat had kunnen verrassen met zijn bezoekje. "I'd love to." Zei ze, waarna ze zonder verder nog te aarzelen zijn hand pakte en hem mee nam naar desbetreffende tuin.

De buitenlucht gaf hem alleszins de kans om een beetje te kalmeren. Zijn zenuwen waren redelijk onder controle, momenteel. Bijna zou hij vergeten waarom ze hier ook alweer waren. Hij genoot momenteel van de omgeving, van de eendjes die zachtjes kwaakten, maar vooral van haar. ”Remember when we first came here together? Hiding behind some bushes to sneak in a little kiss”, Grinnikte hij. Dat waren pas tijden. Het leek ook weer zo lang geleden. Er was maar één iets dat niet veranderde, en dat was dat hij van haar hield en de rest van zijn leven met haar wilde spenderen.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
26


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Nephthys Aelwen op di apr 17, 2018 8:09 pm


AND THEN THE sun came crashing in
De vrouw kon niet wachten tot ze in de paleistuinen zouden aankomen. Na enkele weken vol oorlogs gerelateerde zaken was ze wel toe aan een momentje voor zichzelf en haar geliefde Ryuu. Zodra ze dan ook in de tuinen begaven kon ze al haar zorgen even loslaten. Alle geuren en geluiden om haar heen gaven haar de kans niet om te kunnen piekeren.

Een bekende stem haalde haar uit haar dromerige staat van zijn. "Of course I remember." Grinnikte ze op zijn opmerking. Elk kleine momentje wat ze met hem had kunnen spenderen koesterde ze voor eeuwig. "The gardens used to be one of our favorite meeting spots, didn't they?" Haar stem was een stuk kalmer dan normaal. Met een hoofd vol zorgen vond ze het vaak moeilijk om haar taken als Fire Lady en haar leven als moeder en partner gescheiden te houden, maar nu had ze echt het gevoel of ze even alles kon loslaten. Al was het maar voor komende paar uurtjes. Ze streelde zachtjes met haar duim over de rug zijn hand, die hij nog steeds om de haarre gesloten hield. "Thank you for asking me to accompany you on your stroll through the gardens, my love." Zei ze met een liefdevolle blik gericht op de man naast haar. Ze had het gevoel dar Ryuu altijd wel wist wat ze nodig heeft, al wist hij misschien niet altijd zeker wat er speelde. Ze was het ook wel eens met het feit dat ze nogal ingewikkeld in elkaar zat. In ieder geval was ze zielsgelukkig met een man als hij aan haar zijde.

Text | "Spoken"
RYUU ♡
The sky broke like an egg into full sunset
and the water caught fire.

avatar
Real name :
Juul

IC posts :
2


Character sheet
Age: 31
Occupation: Fire Lady
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Lady

Fire Lady

Terug naar boven Go down

Re: Whenever I lose my way I know with you, I'll find a way back home

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum