⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


[RPG] de Hongerspelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[RPG] de Hongerspelen

Bericht van Dominic op do maa 29, 2018 5:36 pm


13 en 15 april is er weer een boete!

Na het succes van de vierde Hongerspelen worden er ook vijfde Hongerspelen georganiseerd. De boete vind plaats op 13 en 15 april. Nog net genoeg tijd om een nieuw personage aan te maken en kans te maken om mee te vechten dus.

De vijfde Hongerspelen al weer... toch wel een speciaal moment! Daarom worden er dit jaar per district niet gewoon één jongen en één meisje gekozen, maar worden jongens- en meisjesnamen gehusseld! Het kan dus maar zo zijn dat een district twee jongens of juist twee meisjes levert. Spannend!

En kijk niet verbaasd op als dat niet het enige speciale wordt aan deze vijfde editie van de jaarlijkse Hongerspelen...
May the odds be ever in your favor.

Ga snel naar http://www.hongerspelenrpg.actieforum.com en beleef het leven in Panem vanuit de ogen van jouw personage!


avatar
Real name :
Emma

IC posts :
3


Character sheet
Age: 28
Occupation: Army Colonel
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum