Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

[RPG] de Hongerspelen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[RPG] de Hongerspelen

Bericht van Dominic op do maa 29, 2018 5:36 pm


13 en 15 april is er weer een boete!

Na het succes van de vierde Hongerspelen worden er ook vijfde Hongerspelen georganiseerd. De boete vind plaats op 13 en 15 april. Nog net genoeg tijd om een nieuw personage aan te maken en kans te maken om mee te vechten dus.

De vijfde Hongerspelen al weer... toch wel een speciaal moment! Daarom worden er dit jaar per district niet gewoon één jongen en één meisje gekozen, maar worden jongens- en meisjesnamen gehusseld! Het kan dus maar zo zijn dat een district twee jongens of juist twee meisjes levert. Spannend!

En kijk niet verbaasd op als dat niet het enige speciale wordt aan deze vijfde editie van de jaarlijkse Hongerspelen...
May the odds be ever in your favor.

Ga snel naar http://www.hongerspelenrpg.actieforum.com en beleef het leven in Panem vanuit de ogen van jouw personage!


avatar
Real name :
Emma

IC posts :
3


Character sheet
Age: 28
Occupation: Army Colonel
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum