Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

♡ Stop, slow down, baby

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

♡ Stop, slow down, baby

Bericht van Angel op za maa 31, 2018 1:22 amYou're struttin' 'round here like you think that I can't do without you
You got some nerve to think that I would give up everything
Slow down baby and don't act crazy
Don't you know you can look all you want but you just can't touch?

De tijd gaf aan dat het twee uur was. Nog een paar uur en dan zou de club open gaan. En in die paar uur moest er nog zoveel gedaan worden. De club zag er niet uit. Normaal gesproken maakten ze diezelfde avond nog schoon, voordat ze naar bed gingen, maar vannacht was het extra laat geworden. Als dit het geval was, zou de persoon die de dag daarna als eerste in de club was, de boel schoon gaan maken. Meestal was dit Angel, omdat zij boven de club woonde. Ondanks dat het meisje best wel een prinsesje was, vond ze het helemaal niet erg om haar handen uit de mouw te steken. Ze leefde voor deze plek, het was haar leven en haar passie, dus was het voor haar absoluut geen probleem om deze plek te onderhouden. Fluitend liep ze door de club heen en haalde een emmer onder de bar vandaan. Met een knip van haar vingers zette ze het gas aan, door een vuurtje te creëren, en vulde de houten emmer met water. Angel zette de emmer op het vuur, wachtte totdat het een beetje een fijne temperatuur was en gleed ondertussen met haar ogen door de club. Oké, de club was er niet zo erg aan toe als dat ze gedacht had, maar het kon echt wel een sopje gebruiken. Ze zou beginnen met de vloer, vervolgens omhoog werken naar de bar en misschien het podium nog een beetje vegen.

Zodra het water goed was opgewarmd, haalde ze de emmer van het vuur, viste een doekje tevoorschijn en liep naar het midden van de vloer. Angel ging op haar knieën zitten, bevochtigde het doekje, kneep het uit en liet het doekje over de vloer gaan. Terwijl ze de vloer aan het schoonmaken was, kuchte ze eventjes en keek om haar heen. Ja, ze was echt alleen. Eventjes liet ze haar stem een hoge adlip maken en begon ze te zingen: “A guy that takes his time, I’ll go for anytime, I’m a fast moving gal who likes them slow. Got no use for fancy driing, want to see a guy arriving in low. I’d be satisfied, electrified to know a guy that takes his time, oooooh.” Het doekje gleed over de vloer, pikte het vuil op, om vervolgens plaats te maken voor een mooie schone vloer. “A hurry-up affair, I always give the air. Wouldn’t give any rushing gent a smile. I would go for any single who would condescend to linger awhile. What a lullaby would be supplied to have a guy who takes his time, ooooh.

Abrupt brak Angel haar zang af toen ze de deur open hoorde gaan. Zonder op te kijken zei ze: “We’re closed.” Ze hoorde geen reactie, dus ze keek even op. Voor haar stond een jongen, meer een man, die iets ouder was dan haar. Haar ogen liet ze over hem heen glijden. Ze probeerde zich af te vragen wat hij kwam doen. Normaal gesproken werd de club bezocht door hoge ambtenaren en hoge rangen in het leger van the Fire Nation, om eventjes aan de dagelijkse hectiek te ontsnappen. Kwam hij dat ook doen? Angel stond op en glimlachte liefjes naar hem. “You can come back in a few hours, we need some rest too, you know” zei ze liefjes, met nog steeds haar glimlach op haar gezicht.


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
12


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Stop, slow down, baby

Bericht van Heylio Linx op za maa 31, 2018 9:40 am


Elke stap die Heylio zetten voelde zwaarder aan. Zijn ademhaling steeg en zijn longen hadden in lange tijd niet zo hard hoeven werken.
Hoe groot was de kans? Ze kwamen oorspronkelijk niet van hier, nee ze kwamen van het dorpje dat verder op lag. Zelf pijniging zat niet in de natuur van Heylio en toch had hij zichzelf wijs gemaakt dat terug komen naar het vuur rijk goed voor hem zou doen. Het was dan ook lang geleden dat hij hier voor het laatst geweest en niemand zou hem toch meer herkennen. Heylio was niet meer de Heylio van tien jaar geleden. Sterker nog niemand was meer hetzelfde als tien jaar geleden. De jongen verklaarde zichzelf voor gek dat hij nog een voet binnen deze poorten zou zetten, zelfs zijn meester Feng zou hem voor gek verklaren.

Heylio liep de straat uit langs de panden die hij nog wel van vroeger herkende. In zijn jeugd was hij hier vaak geweest maar had hij nooit de echte stad echt ervaren,
waarschijnlijk omdat hij toen der tijd te jong was en toen hij wel de leeftijd had, geen vrienden had. Heylio lachte zichzelf zachtjes uit toen hij terug dacht aan die tijd.
Hij stopte, zijn hart sloeg over en zijn ademhaling stokte in zijn keel. Daar was hij de man die hij zo lang niet meer gezien had. De man waar hij voor had gevlucht en nu opnieuw voor vluchtte.
Zonder ook maar na te denken duwde Heylio een van de deuren in en sloot die snel achter hem dicht. Hij bleef tegen de deur aanstaan en probeerde op adem te komen. Ondertussen bestudeerde hij de ruimte die een soort nachtelijke sfeer had, dit soort ruimtes waren zo vreemd in normaal licht. De woorden die hij hoorde drongen pas veel later tot hem door en voordat hij ze kon begrijpen moest hij eerst zien waar ze vandaan kwamen. Met kleine passen stapte hij naar voren en zag hij het meisje dat tegen hem sprak.
"Sorry, I.." Heylio keek achter zich en daarna weer naar het meisje. Hij hoorde hier helemaal niet thuis met zijn lederen armor en zijn zwaard en boog op zijn rug, zijn vieze handen van de modder en de vegen die diezelfde modder achtergelaten had op zijn gezicht.
"I need some place to stay for a while." Eerlijk zijn hielp misschien het beste. "I can help you if you want. To clean, or some other work. For free ofcourse." Heylio beet zachtjes op zijn onderlip terwijl hij nog een laatste blik wierp op de deur.


avatar
Real name :
Mies

IC posts :
3


Character sheet
Age: 27
Occupation: Lone Warrrior
Residence: the world
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Stop, slow down, baby

Bericht van Angel op ma apr 02, 2018 10:07 pmYou're struttin' 'round here like you think that I can't do without you
You got some nerve to think that I would give up everything
Slow down baby and don't act crazy
Don't you know you can look all you want but you just can't touch?

Angel fronste haar wenkbrauwen toen ze de jongen tegenover haar nog wat beter in zich opnam. Zat hij in het leger? Hij had wel verschillende spullen bij, maar ze had hem nog nooit in de club gezien. Nou was het ook niet zo dat iedereen van het leger bij hen in de club kwam, maar alsnog. De meesten kon ze wel herkennen. “Sorry, I...” begon de jongen en vragend keek Angel hem aan “I need some placet o stay for a while. I can help you if you want. To clean, or some other work. For free ofcourse.” Angel observeerde het gedrag van de jongen. Ze zag dat hij af en toe naar de deur keek – was hij ergens voor aan het vluchten? Hij leek nerveus. Angel besloot om hem te helpen, dat zou zij ook gewild hebben. Ze wist niet wat er aan de hand was, of dat de jongen er überhaupt over wilde praten. “Well, let’s clean after you have changed your clothes, because with the mud you just brought in I can keep on cleaning everywhere you walk” zei ze met een warme glimlach en knikte. Het was goed, hij mocht verder binnenkomen.

“It’s my fault, I should have locked the door if I didn’t want people to come in, right?” zei Angel en liep op hem af, draaide de deur van de club op slot. Mocht hij voor iemand aan het vluchten zijn, dan kon diegene in ieder geval niet meer binnenkomen. Nogmaals glimlachte ze oprecht naar de jongen. “I don’t know what you mean by staying here for a while, if it’s only for a few hours of for a few days or something, but first I must ask you: can I do something for you? Do you want something to drink, or something to eat? I can get you some clean clothes if you want to?”


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
12


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ Stop, slow down, baby

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum