⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Sorry for dropping in! [Nao]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Sorry for dropping in! [Nao]

Bericht van Heylio Linx op za maa 31, 2018 9:15 amHeylio zakte door zijn knieën, zijn handen grepen naar zijn buik. In de zijn zij zat een diepe wond die nog bloedde. Heylio grauwde van de pijn en spuugde op de grond. Hij duwde zichzelf omhoog en strompelde verder door de straten van Omashu. Kijk het zit zo, Heylio is niet echt zoals de rest. Er zijn wel meer soorten zoals hij, maar hij vind zichzelf redelijk uniek. Onze 'lone' warrior zoals hij zichzelf graag noemt gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Super leuk, maar soms vergeet Heylio dat er meer mensen zo denken. Zeker als ze met meer zijn. En dat waren deze bandieten zeker. Heylio heeft ze wel allemaal afgemaakt of netjes gezegd, de grond gewezen. Maar dat neemt niet weg dat ze behoorlijk sterk waren en Heylio goed gegrepen hadden. Een van de bandieten liet Heylio achter met een flinke steek wond aan zijn zij. En hij merkte nu pas hoe hardnekkig die steekwonden zijn.

Heylio had de stad bereikt waar hij eerder zijn plannen op had gezet, voordat hij aangevallen werd. Zijn plannen waren om hier een tijdje te verblijven. Ondanks dat zijn uiterlijk Fire Nation schreeuwde had Heylio dat bestaan allang achter zich gelaten. Heylio leunde tegen een stenen muur aan en voelde hoe zijn hoofd langzaam begon te duizelen. Hij keek op naar de straten en zag zwarte vlekjes voor zijn ogen, langzaam vielen ze dicht en Heylio voelde hoe hij in elkaar zakte.

Heylio knipperde met zijn ogen, zijn hoofd bonkte en zijn lichaam voelde verstijfd. Hoe lang was hij out geweest?
Hij keek om zich heen en herkende de plaats niet waar hij was. De buitenlucht had zich in geruild voor een kamer waar hij nu in een bed lag. Zijn lederen armor was uit gedaan en zijn wond was verbonden. Waar was hij?
Heylio kon zijn ogen niet langer openhouden en viel terug in slaap.

Opnieuw opende de jongen zijn ogen, in het licht stond iemand met zijn rug naar hem toe gedraaid.
"Hey." Zijn stem klonk schoor en zacht.


avatar
Real name :
Mies

IC posts :
3


Character sheet
Age: 27
Occupation: Lone Warrrior
Residence: the world
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sorry for dropping in! [Nao]

Bericht van Nao Ginmaru op za maa 31, 2018 7:03 pm


Guardian of the

silver castle
Amper drie minuten was ze van huis of er was al weer wat gebeurd. Ze liep heel rustig door de stad tot ze een hoop mensen rond een bepaald punt heen zag lopen. Sommige keken daar naar de grond, anderen keken niet en er stonden ook een aantal mensen naar te staren. Ze was op onderzoek uit gegaan en kwam er al snel achter dat er een man op de grond lag. Een steekwond in zijn zij. Het zag er duidelijk niet al te goed voor hem uit als ze hem zo zou laten liggen. Met hulp van een van de omstanders had ze de man op haar rug getilt en was ze zo terug naar huis gelopen. Bij de poort werd het tillen al snel van haar overgenomen. De man werd in een gastenkamer geplaatst, die op het moment toch leeg stond. Ze had een van de andere poortwachters om spullen gestuurd zodat ze hem zou kunnen verbinden. Zodra hij terug was gekomen bleef hij echter naast de deur van de kamer in de hal staan, zekerheidsmaatregelen enzo. Hechten zou net niet nodig zijn, maar goed ook want zo ver gingen haar medische vaardigheden niet. Zodra ze klaar was met verbinden besloot ze maar even doodleuk zijn armor schoon te gaan maken aangezien dat er ook echt niet uit zag. Als ze dat zo zou laten staan zou het lastiger zijn om het schoon te maken. Ergens dacht ze beweging aan de man te zien op een gegeven moment maar zodra ze goed kon kijken leek hij nog steeds in slaap te zijn. Inmiddels was ze klaar met zijn armor en had ze maar een willekeurig boek van de boekenplank uit de kamer gehaald. Enkele pagina's verder leek er eigenlijk leven van de man af te komen. "Hey." Klonk een zachte en schorre stem. Noa stond op van de tafel waaraan ze had zitten lezen om naar de man te lopen. "Hallo, hoe voel je je?", besloot ze maar even straight to the point te vragen. Nu ze toch deze verzorgingstaak op zich had genomen kon ze maar beter zeker zijn dat het goed met hem ging ook.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
18


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum