Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Wanted: cousin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Wanted: cousin

Bericht van Tikaani Masaru op ma apr 02, 2018 3:54 pm


Hey allemaal,

Ik ben voor Tikaani op zoek naar iemand die zijn nicht Anana wil spelen. Ze zijn samen in de Fire Nation opgegroeid en naar de Northern Water Tribe gekomen. Haar karakter, persoonlijkheid, naam, hun relatie etc staan zo goed als helemaal open. Het enige dat ik zou willen is dat ze nogal stevig in haar schoenen staat en beschermend is tegenover Tikaani. Voor de rest kan alles zolang het in Tikaani’s geschiedenis past.

Andere plotjes, familie, vrienden, vijanden etc zijn ook allemaal welkom.

Let me know als je geïnteresseerd bent!


avatar
Real name :
T.

IC posts :
1


Character sheet
Age: 34
Occupation: Hunter
Residence: Northern Water Tribe
Profiel bekijken

Water Tribe

Water Tribe

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum