Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

♡ Tell me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

♡ Tell me

Bericht van Angel op ma apr 02, 2018 9:48 pmBoy, I got my eyes on you, tell me what you wanna do
I can picture you in my room until the morning
I don't even know your name, boy, I need to know your name
I'm hoping that you feel the same, tell me if you want it

Well, I’m trouble, trouble, trouble, baby, always knocking at my door. Yes, I’m a whole lot of trouble, baby, ooh, since the day…that I was born.” Ze sloot het liedje af met een laatste hoge noot, iets wat haar zangstem kenmerkte. Met haar stralende glimlach keek ze de zaal in, boog diep toen het publiek voor haar applaudisseerde. “Thank you, thank you so much, you are too kind” zei Angel in de microfoon, terwijl ze haar stralende glimlach volhield. Dat was Angel. Het was altijd allemaal goed, altijd blijven glimlachen. Ze gaf verschillende handkusjes naar de hooggeplaatste generaals van het leger, hen het gevoel gevend dat ze onweerstaanbaar waren en dat ze echt het mannetje waren. Angel had in de loop der jaren wel geleerd dat je juist tegen hen aardig moest zijn. Hoe aardiger je was, hoe meer ze uitgaven in de club. En hoe meer geld er in de club binnenkwam, hoe meer salaris Angel kreeg. En dan had ze nog niet eens over de fooien gesproken die ze vaak van de generaals kreeg. Daar was er weer een. Een flinke man van ruim over de vijftig, helemaal vooraan, omringd door verschillende jongere vrouwen, stak een briefje naar haar uit en dankbaar nam Angel het aan. Ze gaf hem een speciaal handkusje en een speciale Angel knipoog.

Nu was het tijd om van het podium te gaan. Angel ging op het vierkantje staan, daar zat een klein liftje, echter, dit was alleen voor haar zichtbaar. Vanuit een van de kaarsen die op de tafels in het publiek stond, liet ze een vuurstraal langzaam naar haar toekomen. De vuurstraal cirkelde om haar heen, als een soort spiraal. Uiteindelijk zorgde ervoor dat ze in een soort vlam stond. Het publiek hoorde ze schrikken, maar er gebeurde niets, Angel stond niet echt in vuur en vlam. Beneden werd het liftje naar beneden gedraaid en op het moment dat Angel beneden was, werd de vlam gedoofd. Boven hoorde Angel het publiek klappen. Het was zo’n simpel trucje, maar over het algemeen waren de mensen die hier kwamen ook simpel, dus het maakte allemaal niet zoveel uit. “Thank you” zei ze tegen de jongen die het liftje naar beneden had gedraaid.

Tien minuten later stond ze in een totaal andere outfit in de club. Ze was wat minder heftig gekleed, haar kortharige pruik had ze ingeruild voor haar eigen blonde lokken en haar make-up was subtieler. Met grote stappen liep ze naar de bar en ging er achter staan. Ze ging met haar rug naar de club staan en haalde even diep adem. Uit haar bh viste ze een brief tevoorschijn. Het was een officiële brief: ze moesten betalen, anders zou de club gesloten worden. De club liep geweldig, maar er was zoveel wat betaald moest worden: kostuums, personeel, drank, beveiliging. Ze waren een familie in de club en familie hielp elkaar. Angel dacht er over na om overdag een extra baan te nemen, om er voor te zorgen dat er extra inkomen was. Dat zou betekenen dat ze ’s nachts en overdags ging werken…maar dat moest dan maar. Het behouden van de club was voor haar van groot belang, hierboven was haar huis en als de club verkocht zou worden, was zij haar huis kwijt. De club moest blijven bestaan, kosten wat het kost.

Met een zucht viste ze een fles sterke drank tevoorschijn, schonk dit in een glas en deed er wat ijs in. In een slok dronk ze de sterke drank op. Het branden in haar keel voelde goed, alsof ze levend was. Ze zette haar elleboog op de rand en liet haar glas tegen haar voorhoofd rusten, sloot haar ogen eventjes. Na een paar minuutjes zo gestaan te hebben, pakte ze de fles weer en schonk zichzelf weer een drankje in. Terwijl ze inschonk, voelde ze dat iemand naar haar keek. Angel keek in de met spiegel belegde muur, die haar in de club liet kijken. Aan de bar zat een man, ouder dan haar, maar niet heel erg veel, en via de spiegel keek hij haar aan. Angel keek terug, een paar seconde, maar vervolgens glimlachte ze. Ze herkende de man niet, maar een praatje maken kon nooit kwaad.

Met haar stalen glimlach draaide ze zich weer om en liep naar de bar toe, zodat er alleen nog een bar tussen hen instond. “Hey” begroette ze hem nonchalant “I haven’t seen you here before…aren’t you in the army? Or are you just here to have a good time and forget something?” Ze nam een slok van haar drankje. “Can I offer you a drink? It’s from the house.”


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ Tell me

Bericht van Engel op di apr 03, 2018 11:19 pm


Engels blik dwaalde af naar de vaag verlichte straatbordjes toen hij de tamelijk donkere straat inliep om te verzekeren dat hij in de buurt van het goede adres zat, al wist hij niet meer honderd procent zeker hoe het adres ook alweer luidde. Zijn twijfel vaagde echter weg toen het geluid van zacht gedempt muziek zijn trommelvliezen resoneerde, dat moest onbetwist van de desbetreffende club vandaan komen. De muziek volgende duurde het dan ook niet lang voordat hij voor de ingang van de club terechtkwam waardoor de muziek hem tegemoetkwam, een knikje geven naar de bewakers voordat hij zich omringde met de geur van alcohol, geld en zweet. De laatste keer dat hij zich naar zo’n soort feest had begeven was nog voordat hij had besloten om in de marine van zijn natie te rollen. Sindsdien had hij zijn visie gemarginaliseerd tot zijn positie en het continu verbeteren van zijn naam en zichzelf amper de tijd gegund om zichzelf weer eens in zijn ‘oude’ leven te verzwelgen. Nu hij een paar dagen vrij had gekregen had hij besloten zichzelf eindelijk weer eens te laten proeven van het uitgaansleven, en was begonnen bij deze club waar hij zijn naaste collega’s met regelmaat een woordje over hoorde wisselen. Het waren dan wel voornamelijk de generaals die een stuk ouder waren die erover spraken, maar het concept leek hem echter totaal niet uitgesloten voor veertigplussers.

Zijn diepbruine ogen volgden de bewegingen van de blonde dame die zich op het moment op het podium bevond. Luid applaus zorgde ervoor dat er een stralende witte glimlach op haar gezicht verscheen terwijl ze het publiek bedankte, net haar show gemist leek het erop. Jagend naar een vrije plaats in het publiek wendde Engel zijn ogen van het podium af en liet ze glijden over de menigte waar hij nog enige vrije plaatsen kon spotten. Het scheelde dat hij alleen was gekomen, met een groep zou het nog een uitdaging zijn geweest om een plekje voor allen te vinden. Het probleem was alleen dat de meeste vrije plekken zich middenin de menigte bevonden en hij had totaal geen zin zich door de mensenmassa te worstelen. Lichtjes schudde hij zijn hoofd om zich vervolgens om te draaien en zich op een barkruk aan de zijkanten van de ruimte te positioneren. Het zicht was hier dan wel wat slechter, maar op zijn minst had hij de ruimte om te ademen. Daarnaast kon hij binnen handbereik bestellen wat hij verlangde, dus zo vreselijk was het nog niet eens. Engel bestelde een simpel pilsje voordat hij zijn blik weer naar het podium liet gaan, nieuwsgierig naar welke act er zich nu bevond. Hij zag hoe dezelfde blonde dame opgeslokt leek te worden door een zee van vlammen waardoor hij kort fronste door het gezichtsbedrog en naar voren leunde om er een betere kijk op te krijgen. Hij zag nog net haar glimlachende gezicht, maar voor hij het wist was ze al verdwenen in het niets waarna het publiek begon te klappen. Verward doordat hij totaal niet bekend was met de gezichtsbedrog die zich had afgespeeld deed hij lichtjes mee met het collectieve applaus uit beleefdheid. Engel kende het van vuursturen alleen maar in haar vechtvorm en was nog nooit in contact gekomen met het kunstzinnige aspect daarvan waardoor het hem intrigeerde. Benieuwd naar de volgende act hield hij zijn blik gevestigd op het podium, maar merkte al snel dat er een pauze was tussen de acts in. Hoogstwaarschijnlijk om geld te vangen van de consumenten die tussendoor snel wat te drinken gingen halen omdat ze niets wilden missen van de shows. Zijn blik dwaalde ondertussen de club door, benieuwd of hij nog wat bekende gezichten kon spotten. Door het dimme licht waarmee het publiek belicht werd kon hij echter niet goed de gezichtskenmerken van de verschillende personen van elkaar onderscheiden waardoor zijn plan gedoemd was te mislukken.

Ietwat ongeduldig tikte hij met zijn vinger op de het hout van de bar totdat zijn blik viel op het bekende figuur die naar hem gereflecteerd werd door de spiegelwand. Hetzelfde fijne gezichtje dat niet al te lang geleden nog op het podium had gestaan, maar naar zijn zin al weer veel te snel was verdwenen. De Admiraal nam een slok van het gouden goedje waarbij hij zijn ogen niet liet afwijken van haar figuur. Ze was een brief aan het lezen en had een ernstige uitdrukking op haar gelaat geplakt. Of ze kon het niet goed lezen door het gebrek aan licht, of het betekende dat de brief niet bepaald een positief bericht met zich meebracht. De mogelijkheid om onopgemerkt zorgeloos naar haar te kunnen staren duurde echter niet lang doordat haar ogen de zijne ontmoette via de spiegel. Desondanks week hij zijn ogen niet van de hare en nam in tegenstelling de laatste slok van het pilsje zonder het oogcontact te verbreken waarna hij een glimlach van haar geschonken kreeg. Uit beleefdheid stuurde hij een zwakke glimlach terug, een manier waarop hij normaliter niet gewend was iemand te begroeten. De officiële respectvolle manier van groeten was zo in hem geautomatiseerd dat hij op zulke momenten werd wakker geschud dat niet iedereen elkaar in het dagelijks leven zo groette, maar juist met een vriendelijk glimlach. Toen hij merkte dat haar figuur in de spiegel verplaatste realiseerde hij dat ze zijn richting opkwam, de glimlach die hij had teruggestuurd had hem waarschijnlijk toegankelijk gemaakt. “Hey,”begroette ze hem op een nonchalante toon. Hij deed een poging om haar terug te begroeten, maar nog voordat hij enig geluid had kunnen produceren ratelde ze al verder, hem bedelvend met vragen.   “I haven’t seen you here before…aren’t you in the army? Or are you just here to have a good time and forget something?” Ze nam ondertussen een slok van haar drankje. Het leek erop dat hier dus voornamelijk leden van het leger kwamen, en niet van de marine—wat kon verklaren dat hij tot nu toe nog geen bekend gezicht had gespot. Zover hij wist zaten zijn collega’s dan ook niet dag en nacht in deze club. “Can I offer you a drink? It’s from the house,” onderbrak ze zijn gedachtes waardoor hij eventjes gestoord opkeek. “Well, stage lady, if you insist, I’ll have what you’re having,” sprak hij met een lichte grinnik. Praten kon ze zeker. “I am not part of the Army though, but I am in the Navy—but there are not as many Navy members as Army members I reckon?” ontkende hij haar vooronderstellingen, ze zat dichtbij, maar het was het net niet helemaal. “Am just more residing at sea than at home, which is probably why you’ve never seen me here before—but now that I am at home I’m tryna relive my teenage years a little before I get too old. Although, I assume age is not really a big problem here,” sprak hij grinnikend, doelend op het feit dat hij echt wel de oudere generaals had gespot die zich omringd hadden met jongere meiden die ze in het dagelijkse leven niet konden krijgen. Hadden ze toch even een geluksmomentje. “But you’re the beautiful woman who was just on stage, right? Came in a lil’ late, so I didn’t quite catch your name,” vroeg hij met een lichte grijns zijn lippen sierend desondanks hij zonet toch echt naar der gerefereerd had als ‘stage lady’. Engel wilde toch nog even bevestiging voor de zekerheid.
E N G E L


avatar
Real name :
Li / Lisanne

IC posts :
1


Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Admiral of the Eastern Fleet
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ Tell me

Bericht van Angel op wo apr 18, 2018 7:52 pmBoy, I got my eyes on you, tell me what you wanna do
I can picture you in my room until the morning
I don't even know your name, boy, I need to know your name
I'm hoping that you feel the same, tell me if you want it

Angel hoorde een grinnik en in haar ogen was dat altijd positief. De man wilde hetzelfde als haar drinken. Terwijl ze de fles, een glas en ijsklontjes pakte, praatte hij verder. Hij zat niet bij het leger, maar bij de marine. Onder de indruk knikte Angel, terwijl ze een drankje voor hem inschonk. “…but now I am at home I’m tryna relive my teenage years a little before I get too old. Although, I assume age is not really a big problem here.” Angel grinnikte en zette een drankje voor hem neer, waarna ze vervolgens een slokje van haar eigen nam. “You are never too old to have a little fun right, but just as you said, it really doesn’t matter here. In fact, I think you are one of the youngest here.” Met een veel betekende blik keek ze hem aan, terwijl ze een slokje van haar drankje nam. “And you’re a special one, we don’t get a lot of people from the Navy here…it sounds very exciting” Ze leunde een beetje terug en gaf een knipoog. In haar ogen kon een beetje onschuldig flirten nooit kwaad. Haar hele werk was gebaseerd op het flirten met het, voornamelijk mannelijke, publiek.

“But you’re the beautiful woman who was just on stage, right? Came in a lil’ late, so I didn’t quite catch your name.” Angel glimlachte, het was altijd leuk om complimentjes te krijgen. Eventjes keek ze weg en knikte ze naar een poster, waar ze op stond. In koeienletters stond haar “Angel” boven. “I am indeed the woman from the stage” zei ze met een grijns, terwijl ze hem weer aankeek “You can catch me every night on stage though if you really want to see another performance of me. Unless you want a private performance…” Ze lachte eventjes hardop en sloeg haar drankje in één keer achterover, terwijl ze er nog eentje voor zichzelf inschonk. Hoofdschuddend nam ze een slokje en grinnikte nog zachtjes na. “Anyway, my name is Angel, it’s for you to decide if I live up to the name.”


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ Tell me

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum