Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

The Blade's Edge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

The Blade's Edge

Bericht van Nao Ginmaru op di apr 10, 2018 6:46 pm


Guardian of the

silver castle
Wat hadden ze toch een ontzettend handige hoeveelheid kleding om aan te doen. De Kyoshi Warrior kleding was zeker niet puur en alleen voor het comfort maar duidelijk ook om écht in te kunnen vechten. Daarbij kwam ook nog eens die make-up. Daar had ze dus totaal geen vaardigheid in. Echt waar, een heel wit gezicht was niet echt haar ding. Dan zag ze er al helemaal uit net zo'n poppetje. Ze had het dan voor nu ook maar gelaten, het was toch maar een trainingsessie. Dat kon geen kwaad toch? Nao tilde haar naginata van de tafel en bekeek kort het scherpe deel. Een stok met een soort kort zwaard er op, dat was de beste manier om het wapen te beschrijven. Toch lag het haar, na al die jaren van training voelde het echt zoals haar vroeger vertelt werd dat ze het moest zien. Een verlenging van haar eigen lichaam. Het zag er op het moment gewoon netjes uit, net zoals de twee kama's die er naast op tafel lagen. Ze nam de wapens mee naar buiten, daar moest de training immers gebeuren. Eens zien hoe dat deze keer zou gaan.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
9


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Go down

Re: The Blade's Edge

Bericht van Arkayna op vr apr 13, 2018 2:14 pm


"We're all soldiers now.''
De open vlakte tussen een van de vele begroeide bossen op het eiland was stil. De zon was net ontwaakt uit een diepe slaap, en de met waaiers bewapende vrouw was de eerste van hen die arriveerde. Deze ochtend stond er een trainingssessie gepland, en dit zou zeker niet de laatste zijn. Er heerste een sfeer van onheil en onzekerheden en het was haar plicht om haar krijgsters voor te bereiden op alle verwoestende gebeurtenissen die zouden kunnen gebeuren, misschien nog wel sneller dan men dacht.  

Het duurde niet lang meer voor de rest van de dames arriveerde. Ieder in de traditionele, groene Kyoshi kledij. Arkayna begroette ieder van hen met een vriendelijk knikje, waarna ze haar keel schraapte en zich focuste op de training. "I really appreciate your presence, ladies. Thank you." Haar tevreden blik gleed kort over de krijgers voor haar. "I suggest everyone picks a partner to practice with. Try to use all of the techniques you've developed so far. Good luck."  Het leek haar beter om maar zo kort mogelijk aan het woord te blijven en alle kostbare tijd te gebruiken voor het trainen. Ze hadden de tijd immers nodig.

Het duurde niet lang voor iedereen op zoek ging naar een partner om mee te trainen. Zo ook Arkayna stapte snel op iemand af. Ze stapte af op de eerste de beste persoon in de groep en legde haar hand op haar schouder. "Would you like to be my 'opponent' for today?" Grapte ze met een vriendelijke blik.
@Nao ☼ thanks!


We are destined to mend, to search and defend, further and further with no end
We are trying to find the part of my beating heart and that’s why I wander
avatar
Real name :
Jules

IC posts :
1


Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Go down

Re: The Blade's Edge

Bericht van Nao Ginmaru op vr apr 13, 2018 4:09 pm


Guardian of the

silver castle
Al snel verscheen Arkayna, de huidige Leader van de Kyoshi Warriors, voor de groep. "I really appreciate your presence, ladies. Thank you." Nao gaf een klein respectvol knikje op deze woorden."I suggest everyone picks a partner to practice with. Try to use all of the techniques you've developed so far. Good luck." Oh boi, het was nou niet dat ze in de korte tijd dat ze lid was zo veel vrienden had gemaakt. Hoe moest ze nou weer een partner vinden? Wat hopeloos keek het zwartharige meisje in het rond. Wat een ramp, wat zette ze zichzelf toch weer heerlijk voorschut. Voor ze het door had werd er een hand op haar schouder geplaatst. Iemand die haar partner wilde zijn? Arkayna. SOS. "Would you like to be my 'opponent' for today?" vroeg de jonge vrouw haar met een vriendelijke glimlach op haar gezicht. Even more panic. Iedereen kon zien dat dit niet de eerlijkste match-up was die er bestond. Zowel in leeftijd als ervaring als vaardigheid had Arkayna het voordeel over haar. Na een seconde of twee half in schok te zijn geweest rechtte Nao haar rug. "It would be my pleasure," sprak ze met een beleefd knikje. Help.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
9


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Go down

Re: The Blade's Edge

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum