Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Storme

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Storme

Bericht van Storme op vr apr 13, 2018 4:14 pm


Naam Nuan Ginmaru
Alias Storme
Geslacht Vrouwelijk
Leeftijd 17 jaar
Klasse E - Beginner Bender Class
Element Earth
Job Werkloos
Woonplaats Dakloos [Ba Sing Se]
Uiterlijk Storme is slank maar wel vrij groot. Ze heeft een witte huid en kort, warrig bruin haar. Haar ogen zijn blauw-grijs, afhankelijk van het licht, maar wel heel licht. Ze is niet bijzonder sterk maar wel snel. Door haar levenswijze raakt ze niet altijd aan genoeg eten, waardoor haar ribben zichtbaar zijn en ze niet zeer veel op reserve heeft. Haar uithouding is daardoor ook niet geweldig, ze wordt snel moe.
Innerlijk Storme is ontzettend koppig. Ze wil onafhankelijk en vrij zijn en dat is dan ook waarom ze haar 'ontsnappingsplan' heeft bedacht en doorgezet. Ze handelt meestal zeer impulsief, zonder echt na te denken over de gevolgen of hoe het dan verder zal gaan, wat haar niet echt de beste persoon maakt om op zichzelf te leven. Niet dat ze dat zal toegeven. Ze vond het vreselijk om deel uit te maken van een prestigieuze familie en zal daarom ook nooit haar echte naam aan iemand vertellen, maar in plaats daarvan altijd haar alias 'Storme' opgeven. Die alias verwijst naar haar vaak stormachtige karakter. Ze wordt immers snel boos of geïrriteerd en zal dat ook snel uitwerken op iemand. Ze is snel op haar teentjes getrapt en onthoudt dat dan ook. Ze is iemand die lang wrok koestert en die zint op wraak. Ze is niet de meest emotioneel stabiele persoon - en dat verklaart ook de radicale beslissing om haar toch best goede leventje gewoon achter te laten, ook al houdt ze heus nog steeds van haar familie. Die liefde wordt voor haar te vaak verduisterd door kleine irritaties. Ze is ook niet bijzonder volwassen; ze krijgt nog steeds regelmatig woedeaanvallen als iets niet naar haar zin gaat en veel discipline heeft ze ook niet, waardoor veel trainingen er niet echt van komen.
Geschiedenis Storme werd geboren als Nuan, derde kind van de main branch van de Ginmaru familie in Omashu. Al van toen ze een klein kind was was haar koppigheid en haar impulsief karakter een probleem. Ze kreeg grote woedeaanvallen als iets niet naar haar zin was en het was niet ongewoon dat er daarbij scherven gemaakt werden. Ze kwam niet geweldig goed overeen met haar siblings; ze werd boos om het minste dat ze mis zeiden en spendeerde het meeste van haar tijd alleen, buiten. Ze hield van de openlucht, veel meer dan van de luxe die ze binnen had. Ze vond het vreselijk dat mensen naar haar opkeken. Toen ze ouder werd, werd duidelijk dat Nuan een Earhbender was. Dit zou goed geweest zijn, als ze niet onmogelijk te trainen was. Ze had een vreselijke hekel aan de trainingen en vaker wel dan niet eindigden ze met gebroken potten of beenderen.. Ze misbruikte haar bending ook regelmatig in haar woedeaanvallen. Op een dag vonden haar ouders het genoeg en werd ze in haar kamer opgesloten om eens goed na te denken over haar kinderachtig gedrag. Ze was 16 toen. In haar woede om wat ze haar 'aandeden' heeft ze haar raam aan diggelen geslagen, is ze eruit gesprongen en weggelopen. Ze heeft haar familie sindsdien niet meer gezien, sinds ze naar Ba Sing Se reisde (vooral door te lopen) om hen vooral zo min mogelijk tegen te moeten komen. Ze weet dan ook niet of ze naar haar gezocht hebben of niet; maar over het algemeen probeert ze er zo min mogelijk aan te denken, omdat schuldgevoel anders misschien wel de kop op zou kunnen steken. Ze spendeert haar tijd met proberen te overleven, door jobs aan te nemen die niemand anders wil en zo genoeg te verdienen om op zijn minst iets te eten. Dat lukt niet altijd; dan moet ze maar bedelen of eten uit vuilbakken gaan halen. In ieder geval heeft ze na een jaar al genoeg controle over haar earthbending om een dak boven haar hoofd te creëeren, zodat ze in ieder geval al uit de regen en de zon zit.
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
10


Character sheet
Age: 17
Occupation: Unemployed
Residence: Homeless [Ba Sing Se]
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Re: Storme

Bericht van Erisae op vr apr 13, 2018 4:27 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum