Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Anything goes, really~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Anything goes, really~

Bericht van Varija Lin op za apr 14, 2018 7:48 pm


Heya~

Voor Varija ben ik op zoek naar wat connections. My girl's lonely and needs some friends!

Varija is sinds zes jaar acolyte in de Captital Temple in Fire Nation Capital City, nadat ze hier door haar vader naartoe gestuurd is. Voorheen was ze een accomplished bender die vaak in duels vocht en de trots van de familie en haar vader in het bijzonder was. Het zag er lange tijd naar uit dat ze een goede reputatie had opgebouwd en uiteindelijk een goede man zou trouwen - tot ze op haar zestiende verloor en daarbij littekens opliep op haar rug en zij. Haar vader verloor alle respect voor haar en, ervan overtuigd dat ze toch nooit meer een goede partij zou treffen, stopte haar weg in Capital Temple zodat ze in ieder geval nog een beetje aanzien zou hebben en de familie niet nog meer zou beschamen. #dickmove

Eventueel heb ik, voor mensen die interested zijn, haar zusje in de aanbieding. Naam is bespreekbaar, alleen moet ze 6 jaar jonger zijn. Dit zusje is uiteraard gewoon nog thuis, bij haar rijke familie; sterkter nog, ze heeft Varija in geen jaren meer gezien.

Maar yush, ik sta voor de rest basically voor alles open c: Het enige lastige is dat ze dus wel een beetje, zeg maar, like, vast zit in Capital Temple / Capital City. Maar mocht je ideeën hebben, hmu <3

Greets, Celeste


avatar
Real name :
Celeste

IC posts :
1


Character sheet
Age: 22 Y/O
Occupation: Acolyte
Residence: Capital Temple, Capital City
Profiel bekijken http://kenwayyed.tumblr.com

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum