Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Multi-Love

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Multi-Love

Bericht van Iris Aelwen op di apr 17, 2018 8:00 pm


De winterzon stroomde door de ramen naar binnen. Iris opende haar ogen en sprong bijna recht uit haar bed. Anders dan vele anderen, was ze 's ochtend vaak vrolijk. Ochtendhumeur stond niet in haar vocabularium. Het eerste dat ze deed, was naar haar groot raam lopen en kijken naar buiten. Ze had een kamer aan de achterkant van het paleis, met uitzicht op de prachtige tuinen. Het was een mooie dag, vrij koud voor iemand uit de vuurnatie maar voor iemand uit de watertribe waarschijnlijk veel te warm. Iris sloot haar bruine ogen even en dronk het zonlicht in. Ah, dit was dus waarom ze sliep met de gordijnen open. Ze hield ervan om wakker te worden door het zonlicht en niet omdat iemand haar wakker kwam maken. Niet dat iemand dat vaak kwam doen - ze had bijna nooit een reden om vroeg op te staan, omdat verantwoordelijkheden niet echt aan haar besteed waren. En dat vond ze best; ze vond het geweldig zelfs. Ze kon al haar tijd spenderen aan kunst en aan plezier. Iris kleedde zich aan, een relatief simpel lichtrood kleed dat desondanks toch een maandloon zou zijn voor het gewone volk. Ze liep naar beneden en ging daar aan de ontbijttafel zitten. Vandaag was ze de eerste hier - waarschijnlijk niet de eerste wakker, maar de eerste die aan tafel kwam zitten. Maar dat stoorde haar niet. Haar zus en haar gezin zou wel snel komen opdagen, dat was meestal zo. Ondertussen hielp ze zichzelf al aan het buffet dat door de werkers voor hen klaargezet was.

(Dit is voor de hele Royal Family en eventueel, als die er zijn, ook werkmensen enzo in het paleis :'))
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
2


Character sheet
Age: 28
Occupation: Artist
Residence: Fire Palace
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum