Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Monday Market

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Monday Market

Bericht van Iris Aelwen op wo apr 18, 2018 8:22 pm


Fluitend liep Iris door de stad. Het was een drukke maandagochtend vandaag. Het was markt en de stad bruiste met energie. Iris vond het geweldig om van kraampje naar kraampje te lopen, kijkend naar alle kleine dingetjes die ze verkochten. Een armband hier, een soort gewaad daar, een grappige hoed nog ergens anders. Zo fladderde ze van hier naar daar, van links naar rechts, steeds verder de stad in. Achter haar had ze haar bodyguard lopen - een stevige vent van ergens in de dertig die nooit veel zei. Iris had geprobeerd om een conversatie met hem te starten, hopend dat hij vandaag in een beter humeur was, maar zoals meestal mocht het niet baten. Dus negeerde ze hem maar. Hij liep een paar stappen achter haar en week nooit van haar zijde maar op hetzelfde moment vergat ze meestal dat hij er was omdat hij zich zo afzijdig wist te houden. Oh wel. Ze was het gewend - ze had al een bodyguard gehad vanaf het moment dat ze oud genoeg was om het paleis te verlaten. Het kwam met deel zijn van de Royal family, waarschijnlijk - een misschien ook gewoon omdat ze nooit getraind was in vechten. Als je haar zus of die haar man lastig viel, pfoeh, dan moest je vrezen voor je leven. Als je Iris lastigviel, kon je weinig gebeuren.. Tenzij ze toevallig haar bodyguard bij zich had. Wat dus altijd was. Uiteindelijk stopte de vrouw bij een kraampje dat vers fruit verkocht. Ze tastte in haar buidel en gaf de oudere vrouw die erachter stond wat geld voor de appel die ze opgepakt had. Vrolijk nam ze er een beet uit, haar bruine ogen rondkijkend op de markt. Wat een heerlijke dag was het toch.
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
8


Character sheet
Age: 28
Occupation: Artist
Residence: Fire Palace
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Monday Market

Bericht van Angel op di apr 24, 2018 11:17 pmGuys you know you'd better watch out
Some girls, some girls are only about
That thing, that thing, that thing
That thing, that thing, that thing

Met een chagrijnig gezicht liep Angel op straat. Normaal gesproken sliep Angel overdag, omdat ze ’s nachts moest werken in de club. Maar dit keer was het een ander verhaal, ze werd gedwongen om over straat te gaan. Ze moest wat spulletjes voor in de club halen en de rest was te beroerd om het te doen. Angel was niet blij als ze werd onderbroken in haar slaap, zeker niet als het voor klusjes was die makkelijk voor haar opgelost konden worden. Ze besloot snel te zoeken naar de spullen die ze nodig had, en vervolgens weer gauw naar de club te gaan, dan kon ze misschien nog een paar uurtjes slapen. Binnen een klein uurtje had ze de spullen die ze nodig had wel gevonden en was ze alweer onder weg naar de club. Doordat ze vrij flink doorstapte, lette Angel niet echt en knalde ze zo tegen een meisje op. Daardoor viel ze achteruit en knalde zo tegen een kraampje aan, waar allemaal appels lagen. De appels vielen op de grond en rolde van het kraampje weg. Gepikeerd keek ze de persoon waar ze tegen aan gelopen was, wat later een meisje bleek te zijn aan, en bukte door haar knieën. “My God, is it impossible to watch out or something?” gaf Angel het andere meisje de schuld en begon de appels op te rapen. Het leek wel een onbegonnen taak, de appels leken van alle kanten te komen.


avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Entertainer
Residence: Capital City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Monday Market

Bericht van Iris Aelwen op do mei 03, 2018 8:09 pm


Plotseling liep er een meisje recht op haar af, en voor Iris aan de kant kon gaan botste ze hard tegen haar op. Het andere meisje botste achteruit, tegen het appelkraam - waardoor de appels overal over de grond rolden. Iris zelf botste ook achteruit, al stond daar haar bodyguard die haar behendig opving en zichzelf toen voor haar plaatste. Waarschijnlijk keek hij de ander dreigend aan, zijn hand al klaar op zijn riem waaraan zijn zwaard hing; voor het geval dat het een aanslag op haar leven was en hij moest ingrijpen. Hij liet haar echter niet alleen, vlak achter hem; zijn andere hand was achter hem gevouwen en raakte haar arm lichtjes maar respectvol aan, als om zeker te weten dat ze daar was. Als ze gekidnapt werd zou het zijn beste dag niet echt zijn. Iris liet zich echter niet zomaar aan de kant geschoven worden en zonder antwoord te geven op de geïrriteerde woorden van het andere meisje bukte ze zich om meet e helpen de appels op te rapen. Haar bodyguard bleef achter haar staan, zijn armen nu over elkaar gekruist en zijn blik de omgeving scannend. "Here, I'll help you..", zei Iris zachtjes, zoveel mogelijk appels bijeenrapend. Ze kon niet zeggen dat ze het gewend was op haar knieën te moeten zitten - meestal had ze iemand die dat voor haar deed om op te ruimen of schoon te maken. Maar dat was nu niet de opdracht van haar bodyguard, en dat wist hij ook - als hij zich op zijn knieën zou zetten zou hij haar in gevaar brengen, en dat was wel het laatste dat hij wou.
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
8


Character sheet
Age: 28
Occupation: Artist
Residence: Fire Palace
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Monday Market

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum