Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

LF: Royal Bodyguard

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

LF: Royal Bodyguard

Bericht van Iris Aelwen op zo apr 22, 2018 1:58 pm


Hey allemaal!
Omdat Iris nooit getraind is in vechten en daardoor een zwakke schakel is voor de Royal Family, zoek ik voor haar een bodyguard. Deze zal haar altijd begeleiden als ze buiten the Fire Palace komt en zal ook een verblijf krijgen in het paleis.

Ik zoek dus iemand die sterk en goed getraind is - het hoeft niet per se een bender te zijn. Geslacht, leeftijd, etc doen er niet zo veel toe al zou ik graag iemand hebben die toch relatief dicht bij Iris' leeftijd zit, dus ergens eind 20, begin 30 zou perfect zijn. Afhankelijk van het karakter etc kunnen we waarschijnlijk nog wel een ingewikkelder plotje bedenken Wink

Het mag een nieuw karakter zijn maar wat mij betreft mag het net zo goed een al bestaand karakter zijn. Als je je aanmeld zou ik graag hebben dat je kort even het karakter van je personage uitlegt zodat ik daar een beetje een idee van krijg!

Ik hoop dat er iemand geïnteresseerd is! ^^

-Bunny

Ps, als je wat info wil over Iris is hier (klik) haar karakterkaart
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
8


Character sheet
Age: 28
Occupation: Artist
Residence: Fire Palace
Profiel bekijken

Fire Nation

Fire Nation

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum