⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Stumble, fall, but don't stay down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Stumble, fall, but don't stay down

Bericht van Aubree Fjaeder op ma apr 23, 2018 5:52 pm


De centrale hal was zoals altijd druk. Er was zo te zien net een bespreking geweest, en mensen kletsten nog gezellig na. De sfeer was gemoedelijk, verbonden. Van de etensgeuren die nu door de hal begonnen te zweven tot de kleuren van de lange gewaden die velen droegen, het was allemaal bekend, het was thuis. Aubree verlangde af en toe naar iets anders, maar vandaag was ze volkomen tevreden met wat ze had. Naast haar nichtje zat ze naast een pilaar, terwijl Ingmar bezig was om Aubree's haren in te vlechten. De twee kwebbelden er opgewonden op los, alsof ze elkaar al een jaar niet gezien hadden. Er was gewoon zo veel te bespreken! Zoals die ene leuke jongen...

''Echt wáár?'' Gechoqueerd keek haar nichtje haar aan. Aubree herkende die blik uit duizenden, Ingmar haalde zich weer eens iets in haar hoofd. Ondanks dat knikte Aubree toch gelaten, met blosjes op haar wangen. Ja, het was waar, daar zou ze niet over liegen. ''Een beetje,''  gaf ze toe met een verlegen lachje. Vlinders fladderden in haar buik. Maar hierdoor groeiden Ingmars ogen alleen maar verder, gevuld met een geniaal idee. ''Oh, kijk, daar istie-'' Gegiechel. Het meisje porde Aubree in haar zij, die een getergde auw mompelde. En daar kwam de klapper, Ingmar gaf triomfantelijk aan dat ze het gewoon eventjes ging vertellen. Huh, wat? Bree's ogen schoten naar boven, naar de mensen in de hal - tot ze hem inderdaad spotte en alle puzzelstukjes op hun plek vielen.

''Neeeee, niet zeggen!" gilde Aubree verbijsterd. Smekend keek ze Ingmar aan, die het met een gigantische lach op een lopen zette. ''NEEEE, NIET DOEN!" Aubree zette onmiddellijk de achtervolging in. De rennende voetstappen klonken hol in de grote hal, de twee meisjes schoten tussen de mensen door. Aubree stak haar arm uit in een poging Ingmar's schouder te grijpen, maar die glipte net op tijd weg. Verdorie! Mensen keken op, sommigen lichtelijk geirriteerd, maar de meesten stapten opzij met een gemoedelijke lach op hun gezicht, die boekdelen sprak over de tollerantie van de airbenders.  ''Waag het niet!"  Bree probeerde zichzelf een extra zetje te geven door met wat wind snelheid te maken. Iets te enthousiast. Daardoor vloog-sprong ze iets te snel door de marmeren hal, ze struikelde over haar voeten en kon zo niet op tijd stoppen om iemand te ontwijken. Het zag ernaar uit dat dat een botsing zou worden...

[Open~ c:]


avatar
Real name :
Emma

IC posts :
3


Character sheet
Age:
Occupation:
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum