Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Water business

Nieuw onderwerp plaatsenReageren

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Water business

Bericht van Jack op wo apr 25, 2018 5:44 pm


Beste Alison Olivia of the Northern Water Tribe,

Ik hoop dat mijn brief je goed ontvangen heeft. Ten tijde van schrijven gaat alles hier op de noordpool goed. De dreiging lijkt verminderd te zijn. De mensen zijn weer druk met hun dagelijkse bezigheden. De schade die de oorlog toegebracht heeft wordt langzaamaan weer hersteld. De mensen die niet teruggekomen zijn, worden gemist; maar het dagelijks leven gaat door. We gaan nog niet op onze lauweren rusten. Ik probeer de tribe aan te moedigen om te blijven trainen, om sterk te blijven. Desondanks wil ik niet dat dit hun leven gaat overheersen. Ik wil dat hun kinderen niet aan hun kinderen moeten vertellen hoe vreselijk het was om in deze tijd op te groeien. In mijn lange jaren als chief, is dit weer één van de eerste jaren waar de rust teruggekeerd lijkt te zijn. Laten we daar ook van genieten, nu het nog kan.

En hoe zit het op jouw helft van de wereld? Ik hoop dat het ijs nog steeds wit is en dat de mensen ook bij jou langzaamaan weer op hun beide oren kunnen slapen. Ik hoor graag zo snel mogelijk van je terug!

Met vriendelijke groeten,
Jack of the Southern Water Tribe
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
6


Character sheet
Age: 51
Occupation: Tribal Chief
Residence: Southern Water Tribe
Profiel bekijken

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Water business

Bericht van Alison Olivia op wo apr 25, 2018 11:32 pm


Beste Jack of the Southern Water Tribe

Graag wil ik je bedanken voor je brief. Communicatie kan lastig zijn wanneer ons volk verdeeld is over de twee uitersten van de wereld, maar ik geloof dat we met deze methode een voldoende werkend middel hebben om onze gedachten uit te wisselen.

Ik ben blij om te horen dat het goed met jullie gaat en dat jullie langzaamaan het normale leven weer oppakken. Toch wil ik je aanmoedigen om niet te snel voor lief te nemen dat het over is. Misschien komt het doordat het laatste bloed op Noordelijk gebied verspild is, maar voor de mensen hier is de strijd verre van gestreden. Ik wil mijn volk niet bang maken, enkel klaarstomen voor het gevecht dat er hoe dan ook aan zit te komen. Mijn leger blijft alert en ik wil je sterk aanmoedigen om voor hetzelfde te zorgen.

Ook de kinderen krijgen voorlichting over wat er de afgelopen jaren is gebeurd en nog steeds gaande is. Nogmaals, ik probeer ze niet bang te maken, maar ik laat ze nog niet 'op twee oren slapen' als dat nog niet veroorloofd is.

Ik wens jou en je tribe alle goeds,
Alison Olivia of the Northern Water Tribe


''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
9


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Water business

Bericht van Jack op do mei 03, 2018 7:51 pm


Beste Alison Olivia of the Northern Water Tribe,

Ook ik ben blij te horen dat op de noordpool nog steeds alles goed is. Ik ben het met je eens dat we met deze briefwisselingen een handig hulpmiddel hebben om de twee waterstammen desondanks de grote geografische afstand toch verbonden te houden.

Ik begrijp ook je zorgen. Natuurlijk gaan we er nog niet van uit dat alles goed is - maar ik denk dat het geen kwaad kan om te genieten van de rust nu die er is. Onze bondgenoten uit het Earth Kingdom zijn opvallend stil, maar geen nieuws is over het algemeen goed nieuw. Het heeft geen zin om de mensen onnodig bang te maken.

Natuurlijk spreek ik vanuit mijn kleine zuidelijke stam - in een grote gemeenschap zoals de jouwe, zullen de zaken waarschijnlijk anders liggen. Hier trainen we sowieso - oorlog of geen oorlog. Ik kan me inbeelden dat jullie in tijden van vrede andere prioriteiten hebben.

Geniet in ieder geval nog van jullie winter!

Met vriendelijke groeten,
Jack of the Southern Water Tribe
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
6


Character sheet
Age: 51
Occupation: Tribal Chief
Residence: Southern Water Tribe
Profiel bekijken

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Water business

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Nieuw onderwerp plaatsenReageren
Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum