Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Peacetalk

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Peacetalk

Bericht van Lev Nekrasov op ma mei 07, 2018 8:49 pm


Feel the wind of change
De windvlaag die ontstond door de landing van de luchtbizon liet wat stof opwaaien. Lev haalde zijn hand door zijn donkerbruine haren terwijl hij om zich heen keek. Natuurlijk, zo'n groot wit, vliegend dier trok de aandacht. Niet dat hij een andere manier had om hier heen te gaan of dat de bevolking nog niet wist dat er een belangrijke bijeenkomst zou plaatsvinden. Alle wereldleiders bij elkaar, wie had gedacht dat ze dat ooit voor elkaar zouden krijgen? De jonge man gaf Mamun een klopje op zijn hoofd ten dank voor de lange reis die ze hadden afgelegd. Nu was het tijd om zijn weg de vervolgen, door de tuinen, het gigantische gebouw in. Al snel werd hij ontvangen door een hele groep bediendes en naar een zaal gebracht. Een grote langwerpige tafel met acht stoelen er omheen. Er werd hem een plaats aangewezen waar hij kon wachten, want wat bleek, hij was te vroeg. Ook leuk voor de verandering. De Head Monk sloot zijn ogen en besloot op zijn ademhaling te focussen. Iedere keer als iemand de ruimte betrad opende hij zijn ogen even, gaf een begroetend en respectvol knikje en ging weer verder. Tot iedereen er was. Nu kon het vredensgesprek beginnen. Vreemd eigenlijk, hij had niet het idee dat deze partijen het met elkaar eens zouden kunnen worden. Hij zou wel zien wat er ging gebeuren.

[Dit topic is alleen voor de High Ranks!]
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
11


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Peacetalk

Bericht van Jack op di mei 08, 2018 7:26 pmlimitless and immortal

the waters are the beginning and end of all things on earth

Jack stond aan de boeg van de Marina en keek met zijn armen over elkaar gekruist uit over de kustlijn van het earth kingdom. Het gebied was zo anders dan waar hij aan gewend was - desondanks was het niet de eerste keer dat hij hier geweest was. Vele jaren geleden, nog voor hij chief was, had hij een wereldreis gemaakt en daarbij ook Ba Sing Se bezocht. Dat was natuurlijk wel een tijdje geleden, en hij vroeg zich af hoe veel de stad veranderd zou zijn. Jack zuchtte lichtjes toen ze aanmeerden. Dit was zijn minst favoriete deel van de reis. Hij liet enkele van de mannen die hij meegebracht had achter bij de boot en ging toen met de anderen aan land. Allemaal hadden ze hun warme bonte kleren geruild voor een iets lichtere kledij, want ook al was het winter, ze waren échte kou gewend. Het soort kou dat je op de polen het grootste deel van de tijd hadden. Daarna stapten ze achteraan een kar getrokken door zo'n struisvogelpaard en met elke kilometer die ze verder hobbelden werd Jack norser. Hij had echt een hékel aan die beesten, aan hun geur en hun geluid. Ugh. Uiteindelijk kwam hij aan op de plaats van de meeting, waar hij ook de rest van zijn mannen achter zou moeten laten. Dit was alleen voor de leiders. Hij kwam toe als tweede in de zaal. Jack kon de jongeman niet helemaal plaatsen - maar ja, hij zou waarschijnlijk niemand van de leiders op gezicht alleen herkennen. De oorlog had zich nooit bijzonder veel afgespeeld op de zuidpool, toch niet in zodanige mate dat de wereldleiders een bezoekje zouden brengen aan zijn kleine stam, al kende hij natuurlijk hun namen wel. Jack knikte de jongere man beleefd doch ietwat koeltjes toe en zette zich toen neer op een klein afstandje van hem, subtiel even voelend aan zijn riem om te checken of zijn zwaard nog steeds trouw aan zijn zijde hing. Normaal zou hij vriendelijk geglimlacht hebben - maar de reis per struisvogelpaard had zijn humeur niet veel goeds gedaan.    
TAG: HIGH RANKS

avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
6


Character sheet
Age: 51
Occupation: Tribal Chief
Residence: Southern Water Tribe
Profiel bekijken

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum