⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


A message

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

A message

Bericht van Nephthys Aelwen op ma mei 07, 2018 10:31 pma declaration of war

From today on, I'm the heroine. If you have any objections, speak now. It's quite sudden, but you have been told. From today on, I've become queen of the world.

If you have any objections, speak now.
If you wanna object, do it now.

Hierbij verklaar ik, Nephthys Leorina Aelwen, dat de stad Gaoling vanaf nu in het bezit is van de Fire Nation, en zo ook haar bewoners. Vluchten heeft geen zin. Op elke mogelijke hoek houden mijn soldaten de wacht. Iedereen dient zich voor zonsondergang binnen te begeven, zo niet zullen hier strenge gevolgen aan vast zitten. Misschien dat een trip naar The Boiling Rock men op andere gedachten brengt.

Het wordt tijd dat deze wereld de hiërarchie krijgt die ze verdiend. Misschien zullen enkele veranderingen je al opvallen. Houd dus je ogen open en je zintuigen op scherp. Dit is alles wat ik over de huidige situatie te melden heb.

Tot snel.

WARNING:
- Random events kunnen voorkomen in topics in Gaoling.

The sky broke like an egg into full sunset
and the water caught fire.

avatar
Real name :
Juul

IC posts :
4


Character sheet
Age: 31
Occupation: Fire Lady
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Lady

Fire Lady

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum