⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

82 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


break the rhythm (k a i}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

break the rhythm (k a i}

Bericht van Dashiell op di mei 08, 2018 8:34 pm


Cut the sh*t
be real with me

Enigszins verveeld volgde zijn heldere blauwe kijkers naar de herrieschoppers op het marktpleintje. Er werd geschreeuwd, hier en daar wat fikse klappen uitgedeeld. Het tafereel was ontstaan nadat een brutale knaap de ballen had van marktlui te stelen. Want die gasten hadden nog nooit met een dief te maken gehad of zo. Zoals verwacht werd de knaap gesnapt door één van de oplettende omstanders, en nu was het drama. Al enige minuten ging het zo, onaf gebroken. Sterker nog, het gevecht leek te vergroten. Meer volk begon zich ermee te bemoeien, van jong tot oud. Bezopen of nuchter, van alles zat ertussen. Subtiel bracht de blondharige jongeman zijn beker drinken naar zijn lippen, waarna hij het laatste beetje achterover sloeg. Hij voelde zich niet bepaald geroepen in te grijpen. Goed, hij mocht "militair" zijn, maar dit waren zijn zaakjes niet. Dus een beetje schaapachtig toekijken leek hem de beste optie, het feit negerend dat deze circusoptreden hem begon te vervelen. Dashiell wilde in beweging komen, tot een stoot tegen de stoel waarop hij zat hem tegenhield. Een geïrriteerd trekje verscheen op z'n licht getinte gelaat, opkijkend naar de oorzaker van deze verstoring.


avatar
Real name :
S.

IC posts :
18


Character sheet
Age: 24
Occupation: Executioner
Residence: Fire Fountain City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Kai Aelwen op do mei 10, 2018 7:17 pmKai Aelwen
I don't chase fire

Kai was moeten afzakken naar een van de tavernes op het marktplein om met de man die de taverne zat te gaan onderhandelen over iets. Het was dat zijn moeder het even vriendelijk had gevraagd, anders zou hij nog steeds in het kasteel zijn en zich bezighouden met trainen of iets in die aard. Ergens in een van de kamers achter de taverne ging het gesprek vrij goed, de man kon brengen wat ze nodig hadden. Meer was er niet nodig. Het luide rumoer van buiten trok Kai zijn aandacht echter al snel, en niet alleen hijzelf had dit opgemerkt maar ook de man die mee moest gaan voor zijn bescherming, natuurlijk tegen Kai’s wil in want hij kon zich goed genoeg beschermen. Met zijn twee stonden ze al snel in de taverne zelf, buiten was er een helse ruzie ontstaan om wist hij veel wat. Een gefrustreerde zucht rolde over zijn lippen, natuurlijk moest dit weer voorvallen. Wanneer hij naar het markplein wilde gaan, stootte hij tegen de stoel van een van de klanten. Tot zijn verbazing was het Dashiell, niemand anders dan de man die de executies voor hen uitvoerde. ‘Shouldn’t you be handling that stuff?’ Klonk het terwijl er een frons op zijn voorhoofd ontstond.
Outfit
I am fire

avatar
Real name :
C

IC posts :
5


Character sheet
Age: 16
Occupation: Crown Prince
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Heir

Fire Heir

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Dashiell op vr mei 11, 2018 9:11 pm


Cut the sh*t
be real with me

Echt, werkelijk, mensen van tegenwoordig. Dashiell kon niets anders dan zich verbitterd voelen, gepaard met jeukende vingers om nou ja... Zijn beroep uit te oefenen. Op sommige dagen was dat gevoel wat extremer dan op andere. Echter stond z'n pet vandaag verkeerd om. Allemaal dankzij vanochtend, toen op het laatste moment een executie werd uitgesteld met drie dagen. Nu ging het er hem er echt niet om dat hij het niet heeft mogen uitvoeren, meer om het feit dat het zo laat werd doorgegeven. Zoveel moeite om niks. Dat een één of andere idioot het nodig vond tegen z'n stoel te stoten, schoot hem dan ook in het verkeerde keelgat. Voordat Dash de kans had uit zijn slof te schieten, herkende hij het gezicht dat bij het lichaam hoorde. Een gefrustreerde zucht ontging aan de jongeman, waarna hij zijn scherpe blik terug richtte op de joelende menigte. Of hij er wat aan ging doen? Ja, doei. ,,Shouldn't you take a little afternoon nap?" Kwam er luchtig over zijn lippen zetten. Velen zouden het als een grapje opvatten en toch meende Dash het enigszins. Kleine kiddo's deden dat immers, right? Ook jonge prinsen. ,,Keeping human pigs in line is not my job" Zo. En daar ging hij het bij laten. Want opstaan en ertussen stappen? Nah. Zonde van de energie. ,,I'm surprised your mother let you go down here. Or did you run off?"


avatar
Real name :
S.

IC posts :
18


Character sheet
Age: 24
Occupation: Executioner
Residence: Fire Fountain City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Kai Aelwen op vr mei 11, 2018 9:23 pmKai Aelwen
I don't chase fire

Dat Dashiell hier niets aan deed maakte hem niet al te veel uit. Het liefst van al frustreerde hij de knul gewoon. Niet dat hij het hem mee gaf tho, Kai wist goed genoeg hoe hij mensen moest manipuleren als het nodig was. Geleerd van zijn geliefde moeder. Een skil die hem in de toekomst genoeg zou kunnen redden of de das om doen. Blijkbaar had de andere een hoop frustraties in zich, Kai had ergens al wel een idee door wat het kwam al had hij geen idee dat er deze ochtend executies waren uitgesteld of wat dan ook. ‘I slept in a little today, so no naps for me.’ Grijnsde hij al lag er een koele ondertoon in zijn stem. Het was dat Dashiell degene was die aan het spreken was want een ander had hij al lang in vuur en vlam gezet, of toch op zijn minst de stoel waar hij op zat in de fik laten vliegen. Nee, van hun executioner kon hij het nog wel hebben. Niet dat hij een idee had waarom maar goed. ‘Isn’t it? If I recall you aren’t just only what you are, but still apart of the military, are you not? Keeping those so called pigs, qualifies under the job of being in the military.’ Nee, de man voor hem was meer dan een simple militair. Hij deed zoveel meer, deels hetgene wat niemand anders wilde doen anderzijds het gene dat moest gebeuren. ‘I needed to attend some bussiness, how about you? No heads to chop off today? Mine isn’t on the list, before you think otherwise.’
Outfit
I am fire

avatar
Real name :
C

IC posts :
5


Character sheet
Age: 16
Occupation: Crown Prince
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Heir

Fire Heir

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Dashiell op zo mei 13, 2018 7:52 pm


Cut the sh*t
be real with me

Van alles en iedereen die hij tegen kon komen, had het uiteraard iemand van de koninklijke familie moeten zijn. De jongste telg ook nog. Wellicht had Dashiell daar wat geluk mee. Kai kon hij iets minder -tot op zekere hoogte- serieus nemen. Dat deze begon waarom de blondine niet ingreep, nam Dash dan ook met een korreltje zout. Waar the fuck bemoeide dat jong zich überhaupt mee. Ga knikkeren ofzo. Maar zoiets daadwerkelijk uitspreken, daar paste hij wel mee op. Hij kende zijn plek, en kende de regels maar al te goed. Zijn eerste opmerking lag al aardig tegen de grens aan. Ieder ander van de Aelwen familie had zoiets niet getolereerd waarschijnlijk. ,,Too bad. Hopefully you won't get cranky." Een vrij zuinig grijnsje sierde z'n lippen. Hoewel het eerste gemeend was geweest, maakte hij er nu slechts een grapje van. Er vanuit gaande dat de jonge kroonprins zelf aangaf wat wel, or wat niet kon. Intussen was Dashiell wat bijgedraait, en kon hij op die wijze oogcontact maken met de barman. Ze zwegen, maar de boodschap was duidelijk; nog een glas van dezelfde troep aub. Vervolgens wierp hij een korte blik omhoog naar de andere jongen, nog net niet met een scherpe blik. ,,If that was the case there still wouldn't be a reason for me to step in," reageerde hij kalm. ,,I'm off shift." Oftewel; geen reden om je leven onbetaald op spel te zetten. Varkens konden ook vrij gevaarlijk zijn. ,,Business, hmn." De barman plaatste een gevulde beker op tafel. ,,Are you about to buy some toys?" Dash keek toe hoe een man al vliegend over een stel tafels heen schoof, alles erbij omver halend. ,,Did your mother never taught you to talk about those things in public?" Kwam er wat sissend over z'n lippen zetten. Goed, zijn leven mocht dan weinig waard zijn. Echter betekende dat niet dat iedereen hoefde te weten wàt hij precies deed.

avatar
Real name :
S.

IC posts :
18


Character sheet
Age: 24
Occupation: Executioner
Residence: Fire Fountain City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Kai Aelwen op ma mei 21, 2018 6:57 pmKai Aelwen
I don't chase fire

‘Well, let’s hope yeah otherwise I could probably fry you in an instant.’ Sprak hij hoofdschuddend. Man, wat was Dash een geïrriteerde sukkel vandaag. Maar goed, hij kon het slechte gedrag van de man in kwestie natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Gelukkig bedoelde hij het wel als een grap, bij enig ander persoon zou het wel goed kunnen geweest zijn dat hij het als het ware meende. Dashiell bestelde nog wat bij de barman, maar hij besloot te passen. Had al genoeg vloeistof naar binnen gespeeld achter de schermen. De opmerking van de ander liet hij maar voor wat het was. Het was al duidelijk genoeg dat hij niet tussen beide zou komen. Natuurlijk zorgde het hele tafereel dat zich buiten afspeelde wel voor een verhoogd risico. Lang niet iedereen was blij als ze iemand van de royals zagen, iets wat hij hen ook niet kon ontnemen iedereen had recht op hun mening. ‘I don’t need toys to keep me busy.’ Grijnsde hij kort. Het tafereel van buiten had zich inmiddels naar binnen verplaatst, wat er voor zorgen dat de mannen die hem moesten beschermen net dat kleine beetje dichter bij hem kwamen staan. Genoeg nog om buiten gehoorsafstand te staan echter. ‘Oh, come on. As if anyone is keeping tabs on what I say. As you think, I’m the smallest one of the family, no one really pays notice to me unless they want me dead.’ Soms was het nog wel een voordeel dat hij nog lang niet zo belangrijk was als zijn moeder. Hij mocht dan wel haar opvolger zijn, toch kreeg hij lang niet zo veel aanzien als haar iets wat hij helemaal niet erg vond.
I am fire

avatar
Real name :
C

IC posts :
5


Character sheet
Age: 16
Occupation: Crown Prince
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Heir

Fire Heir

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Dashiell op ma mei 21, 2018 9:51 pm


Cut the sh*t
be real with me

Gefried worden door een snotneus. Oke ja, dat was inderdaad een mogelijkheid. Jammer genoeg had de jongen een krachtige moeder, die perfect diende als leermeesteres. De kans was aanwezig dat z'n onuitgenodigde compagnon een tikkeltje te sterk voor hem was. ,,Keep in mind you won't have someone cleaning your dirty jobs anymore," reageerde Dashiell, op zachte maar toch luchtige wijze. Over het algemeen had hij geen doodwens, maar soms, zo heel af en toe, klonk de dood wel eens aanlokkelijk. Voornamelijk op de momenten dat z'n gedachten hem te parten speelden. Of de nachtmerries op kwamen zetten. Zoiets gebeurde weinig though, godzijdank. Over godzijdank gesproken; de barman kwam terug lopen met een volle pint. Tevreden zakte Dashiell terug tegen de rugleuning, waarna hij het meteen naar zijn mond bracht zodra het was neergezet. ,,Then what does keep you busy? Except interrupting the peace of an innocent human." Want onschuldig, ja dat was hij zeker. Vandaag, op dit ene moment, ja. En uiteraard voor iedereen die hem niet ècht of pèrsoonlijk kende. Na het glas gulzig half opgedronken te hebben, richtte Dashiell zijn blik op de bewakers. Puppies. ,,Good. So it doesn't really matter if you're on my personal hitlist or not," greens hij. Nah. Hoe cranky hij ook mocht zijn vandaag, de nut om de jongen van diens leven te beroven zag hij niet. Nu dan. ,,But tell, do you ever really live?" Kort knikte hij naar de bewakers. ,,Or do those pups follow you everywhere you go?"

avatar
Real name :
S.

IC posts :
18


Character sheet
Age: 24
Occupation: Executioner
Residence: Fire Fountain City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Kai Aelwen op ma mei 21, 2018 10:07 pmKai Aelwen
I don't chase fire

‘Someone new will represent itself.’ Sprak hij met een grijnsje. Niet dat hij dat wenste. Nee, Dashiell was een man waar je op kon rekenen. Plus hij deed zijn werk goed, iets wat zijn moeder dan weer apprecieerde. Hij ook, maar voor de moment nog in iets mindere maten omdat hij niet moest dealen met dat soort zaken. Dat zou wel snel genoeg aan de orde komen voor de jonge Kai. Nee, het zou zeker geen positief iets zijn als de man zijn rang verliet. Kort trok hij zijn wenkbrauw op bij de woorden van de man. ‘Mostly training my bending, and doing political stuff nobody else wants to do.’ Sprak hij schouderophalend. Dat laatste was iets wat hij vandaag ook had moeten doen, zeker niet een van de meest fijne dingen die hij moest doen. Maar hij begreep goed genoeg dat het iets was wat moest gebeuren, of hij het nu leuk vond om te doen of niet. Een zucht schoof over zijn lippen terwijl hij zijn blik kort richtte op het gevecht dat nog steeds aan het escaleren was. Konden ze nu echt niet normaal doen? Kai begon er stilaan zijn buik van vol te krijgen, daarom deed de prins dan ook teken naar zijn mannen die op hun beurt dan weer het gevecht bekoelde zodat de rust terug kon keren. ‘Well, it would tho. Luckily I know the person who provides names pretty well.’ Klonk het al lachend. Niet dat de man enkel en alleen voor hun werkte, wist hij veel waar Dashiell zich werkelijk mee bezig hield als hij niet aan het werk was. Duidelijk met zich te bezatten in de bar, maar naast dat? Geen idee. Zijn volgende vraag deed hem op zo’n typische jongensachtige manier grijnzen. ‘I can ditch them anytime. And what do you consider as really living? Getting drunk in a bar?’
I am fire

avatar
Real name :
C

IC posts :
5


Character sheet
Age: 16
Occupation: Crown Prince
Residence: Royal Palace
Profiel bekijken

Fire Heir

Fire Heir

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Dashiell op ma mei 21, 2018 10:32 pm


Cut the sh*t
be real with me

,,So that's how it is then. Just a number, easliy replaced once it has been erased from the books."  Met een koele blik keek hij toe hoe een man volledig in elkaar werd getimmerd, niet heel ver van hen vandaan. Inwendig amuseerde het hem uitermate, maar zijn blik had niet ongeïnteresseerder kunnen staan. ,,Such motivation. Perhabs I should make a little mistake next time," voegde Dashiell eraan toe. Uiteraard ongemeend. Hoe vreemd het ook mocht zijn, hij was uitermate loyaal naar de kroonfamilie. En dat zonder ware reden. Wellicht omdat hij verder niks had, dan enkel dat? Hoe dan ook veroorloofde hij zichzelf geen fouten te maken. Niet kwa werk gebied. ,,Boring stuff it is." Niemands leven was vlekkenloos, maar zo jong daarmee bezig zijn? Er bestonden leukere dingen. Guess dat zoiets er niet in zat voor blauwbloedigen. Dashiell begon lichtjes te grijnzen zodra de puppies aan het werk werden gezet. Kijk, dit maakte de show beter. Stilletjes aan ontstond er een drang de situatie nog wat te vermoeilijken. Gewoon, heel subtiel, zodat niemand het echt kon opmerken. Jammer maar helaas dat Kai net iets te dichtbij was om het klaar te kunnen stomen. ,,Then please do tell me who's going to be next. Because I'm left in the dark for today." Een ware frustratie. Ergens uitte hij het niet echt, enkel de woorden opzichzelf verraadde lichtelijk dat hij het verre van waarderen kon. ,,Getting drunk?" Herhaalde hij. ,,No. Dear god no." Lichtjes wreef de blondharige jongeman over zijn voorhoofd heen. ,,This is useless."

avatar
Real name :
S.

IC posts :
18


Character sheet
Age: 24
Occupation: Executioner
Residence: Fire Fountain City
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: break the rhythm (k a i}

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum