Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

๑ Skill levels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Skill levels

Bericht van Erisae op za dec 16, 2017 4:22 pmClass system  

Ieder karakter behoort op Untold Tales tot een bepaalde klasse. Een klasse wordt niet zomaar veranderd, het kost erg veel training om een klasse omhoog te gaan en dit gebeurd dan ook zelfden. Het is onmogelijk om iemand uit een hogere klasse te verslaan in een gevecht waarin alle omstandigheden gelijk zijn voor beide. Er zijn zeven verschillende klassen waarin jouw personage terecht kan komen. Hierin spreken de meeste klassen voor zichzelf. In de karakterkaart van jouw personage kun je een gewenste klasse opgegeven door het team wordt gekeken of dit in in overeenkomst met het verwachtte niveau op basis van beroep, leeftijd en verleden. Als dit zo is wordt het geaccepteerd, is dit niet zo zal er gevraagd worden om het aan te passen. De klasse later nog veranderd worden door verandering van één of meerdere van de factoren.

BENDERS
S - Avatar class
A - Grand Master class
B - Expert bender class
C - Advanced Bender class
D - Experienced Bender class
E - Beginner Bender class
F - Child class

NON-BENDERS
S - /
A - Grand Master class
B - Expert Warrior class
C - Advanced Warrior class
D - Experienced Warrior class
E - Beginner Warrior class
F - Child class

Level system  

Niet iedereen in de zelfde klasse is even sterk. Daarom heeft Untold Tales onder het klasse systeem ook een level systeem. In tegenstelling tot het klasse systeem is aan het niveau in het level systeem wel wat te doen door jou zelf. Door het maken van topics waarin getraind wordt door jouw personage en eventueel ook de personages van anderen kun je levels verdienen. In DIT topic is informatie te vinden over wat er gedaan moet worden om een level hoger te geraken. Hoe hoger het level, hoe lastiger het wordt om een level hoger te komen. Als het hoogste level is bereikt is jouw personage zo sterk als deze kan zijn. Als de klasse omhoog gaat zal het level opnieuw op 1 komen te staan. De klassen Avatar (S) en Child (F) kennen geen levels.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum