Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

That ain't no sound of rock'n'roll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Max op zo jun 03, 2018 7:55 pm


M a x

Vanachter een hoop opgestapelde oude, stinkende kratten sloeg hij de soldaat gaande. Nu dan! Weergalmde door z'n kleine koppie. Nee. Wacht. Al een minuut of tien woedde deze discussie, als dat al niet langer was. Toch had de jongen het zo ver weten te schoppen dat zijn aankomende doelwit hem nog niet gezien had. Het verbaasde Max dat deze leeghoofden -vuurnatie soldaten- de positie kregen Gaoling in het gareel te houden. Oh ja, hij mocht dan jong zijn. En veel in gedachten zitten. En soms wat onbenullig uit de hoek komen, maar hij kreeg de situaties meer mee dan men dacht. Dan hoe zijn grote broer dacht. Max was niet blind, noch doof. Wellicht dat 2/3 van alle zaken voor hem nog altijd onbekend waren, alleen had de jongen het idee iets heel groots te hebben ontdekt.
Godzijdank dat zijn maag al aardig vol zat- na een plakje oud brood. Een plakje leek heel weinig, echter was het voor de kleine jonge man meer dan genoeg. Tijden waren zwaar, zeker nu hun vader in de gevangenis zat. Hoe Hal het allemaal voor elkaar stoomde, Max had geen idee. Eén was wel zeker; hij was hem dankbaar. Hij wilde z'n broer helpen, en dat wilde hij doen door eten te... Halen. Om te testen of hij zoiets daadwerkelijk ging redden, richtte Max zijn pijlen meteen op de grootste boeman in deze wereld; een fire nation soldaat. Als hij die eenmaal wat had afgetroggeld, dan moest eten oppikken een simpel karwijtje worden, toch? Voor een laatste keer checkte het jongetje z'n schoenen, waarna hij een serieuze blik richtte op de gemenerik in dit verhaal.
Uiteindelijk schuifelde Max naar voren, zich klein houdend. Iets waarvoor hij weinig moeite hoefde te doen, gezien hij nou eenmaal klein van stuk was. Oh ja, dit ging werken. Dit ging zo hard werken. De soldaat bleef van hem weggedraaid, en hoe dichter hij in de buurt kwam, hoe groter zijn zelfvertrouwen groeide. Nog een heel klein stukje. 1.. 2... Deksels! Onverwachts draaide de vuurbender om. Meteen schoot Max verder naar voren, met uitgestrekte hand. Zijn tengere vingertjes klemden zich om het materiaal wat hij wilde hebben; een stel kettingen. Er klonk geschreeuw door de straten heen. Het jongetje rende meteen weg, met kleine maar giga snelle passen. De kettingen rinkelden luid bij elke pas die hij plaatste, alsof het de soldaat die hem achtervolgde probeerde aan te moedigen sneller te rennen. Max lachte triomfantelijk- ,,I've won!"

{Nao}

♦️.♦️avatar
Real name :
S.

IC posts :
2


Character sheet
Age: 11 y/o
Occupation:
Residence: Gaolin
Profiel bekijken

Earth Kingdom

Earth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Nao Ginmaru op ma jun 04, 2018 3:17 pm


Guardian of the

silver castle
Okay, daar liep ze dan, midden in het gebied van de vijand. Nouja, eigenlijk waren de Kyoshi Warriors nog neutraal. Maar op het moment droeg ze het uniform niet en zou niemand kunnen zien dat ze er bij hoorde. Ze gebruikte immers een naginata en geen blade fans. Maar goed, technisch gezien was ze hier wel voor de Kyoshi's. Ze moest namelijk uitzoeken hoe het precies zat met het dorp. Of de dorpelingen niet enorm leden onder de hand van de Fire Nation. Nou, het bleek al vrij snel dat, dat wel het geval was. Vlak voor haar neus kwam een jongetje de hoek om gevlogen, iets glimmends in zijn hand. Kort achter hem aan kwam een soldaat. Okay dan... Misschien toch even een stap op zij zetten. En dan wel zo dat de soldaat vol tegen haar aan zou botsen. Een klap en ze lag plat op de grond. Alsof dit totaal onverwachts kwam wreef ze over haar hoofd, dat zou een pijnlijke plek worden. De soldaat krabbelde overeind en kek om zich heen, waarschijnlijk op zoek naar de jongen. Nao wees, alsof ze het wat eng vond om te doen, een richting op. Recht stormde de soldaat die kant op. Alleen dat was natuurlijk niet de kant waar het jongetje heen was gerend. Wat pijnlijk door de klap kwam ze overeind. Ze was niet heel groot en had casual kleding aan. Een volwassen man in armor kwam behoorlijk hard aan. Okay, nu die jongen nog eens zien te vinden. Ze wilde even navragen wat er nou precies gaande was. De soldaat was inmiddels uit zich verdwenen dus begon Nao de richitng waar het jongetje heen was gerend op te lopen.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Max op zo jun 10, 2018 8:28 am


M a x

Dit plan kon bestempeld worden als de slechtste ooit. Althans, zo zou iedere volwassene dat zien. In Max's eigen  hoofd kreeg het een 11/10, want hey, het lukte toch? De buit klingelde glorieus in zijn handen, onnadenkend hoeveel leed en pijn zo'n ding mensen had aan kunnen richten. Of hoeveel er al onder hadden vergaan. Voor de jongen was het geen moordwapen maar een pronkstuk. En hoewel de plannen waren geweest het te gaan verkopen, ontstond de twijfel of hij dat nog wel wilde. Hoe gaaf was het om het object zelf te houden, hij kon er zoveel mee doen. De kansen waren eindeloos. Echter zat kleine Max nog met een iniminie, ietsiepietsie, heel klein beetje een groot probleem; de soldaat had de achtervolging ingezet.
Stiekem had hij gehoopt dat deze vuurspuwer het al op zou geven. Gedemotiveerd door zijn super snelheid en het feit dat het voorwerp niet terug wilde naar diens oude eigenaar, maar helaas. Zelfs na tientallen meters zat de man hem nog op zijn hielen, waarna hij besefte dat hij dit tempo onmogelijk vol te houden was. Er moest gauw iets gaan veranderen, of dit master idee ging een hele andere wending krijgen. Een wending die niemand wilde zien. Hij wilde niet in de gevangenis terecht komen! Het knulletje zou liegen als hij zei dat er geen moment was van blinde paniek. Oh, die was er zeker. Bij elke meter onthulde zijn gezichtsuitdrukking steeds meer en meer, terwijl hij merkte hoe z'n voetjes hem in de steek begonnen te laten. Het was teveel. Veels te veel. Het einde was al in zicht. In the worst case scenario zag Max al voor zich hoe handboeien om zijn polsen zouden worden geslagen, en hoe hij afgevoerd werd naar de engste plek op aarde. En Hal? Hal zou geen flauw idee hebben waar hij uithing. Eén regelrechte ramp. Tot ineens in een oogwenk een meisje ten tonele sprong. Vól tegen de soldaat op. Arm meisje! Dat moest vast veel zeer hebben gedaan. Hoe dan ook nam Max geen tijd om lekker staan toe te kijken, meteen dook hij ergens de hoek om waar hij zich verstopte achter een pilaar. Hijgend legde hij zijn hoofd tegen het materiaal aan, zijn gedachtes even helemaal blank door de hoeveelheid verspilde energie. Kind of niet, dit vergde meer van hem dan verwacht.
Stiekempjes spiekte hij om het hoekje heen maar trok zich meteen terug toen hij de soldaat zag rennen. Echter dit maal de hele andere kant op. Heel geleidelijk aan verscheen er een grijnsje rondom zijn droge lippen. Hah! Victory at last! Lang bleef Max niet in die waan- het meisje van eerst kwam aangelopen. Hoewel ze voor hem onbekend was, voelde de elf jarige een enige plicht te vragen hoe het met haar ging. Al met al was hun botsing indirect zijn schuld. Voorzichtig schoof hij op haar af. ,,Errh.." begon hij twijfelend. Wat nou als ze zijn prijs wilde afpakken? ,,I wanted to ask you if you were alright?" Vragend keek hij naar haar op, zijn handen heel strategisch achter zijn rug vouwend. Als ze het wilde dan kwam ze er niet zomaar bij. Dan moest ze eerst nog dwars door hem heen. ,,I mean, it was you who bumped into the soldier, right."


♦️.♦️avatar
Real name :
S.

IC posts :
2


Character sheet
Age: 11 y/o
Occupation:
Residence: Gaolin
Profiel bekijken

Earth Kingdom

Earth Kingdom

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Nao Ginmaru op do jun 14, 2018 12:40 pm


Guardian of the

silver castle
"Errh..", kwam er twijfelachtig uit het jongetje, nog voor ze wat had kunnen zeggen. Ze hield haar mond, ze was wel geïnteresseerd in wat hij zou gaan zeggen. "I wanted to ask you if you were alright?" vroeg hij haar. Ze was niet heel lang maar toch moest hij een beetje omhoog kijken. Zijn houding was wat onzeker, armen achter zijn rug. "I mean, it was you who bumped into the soldier, right." Nao gaf een kort knikje naar de jongen. Op zich was het wel lief dat hij vroeg hoe het met haar ging. Al wist ze ook wel dat mensen sneller naar de situatie van de ander vroegen als ze zelf iets te verbergen hadden. Dat, plus het feit dat hij van een Fire Nation soldaat vluchtte, vertelde haar al heel wat. "I'm alright. I bumped into him on purpose since he seemed to be chasing you." Toch deed het nog wel behoorlijk pijn. Zo'n harnas was zwaar en door het verschil in snelheid kreeg zij de grotere klap. Ze zuchtte even terwijl ze zacht een keer met haar hoofd schudde voor ze haar twee donkere ogen weer op de jongen richtte. "But I'd like to know why he was chasing you, I assume he didn't do that for fun," sprak ze op een toon die suggereerde dat hij wel beter af zou zijn als hij de waarheid zou vertellen. Ze had die klap immers niet voor niets opgevangen.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: That ain't no sound of rock'n'roll

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum