⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

82 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Juggling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Juggling

Bericht van Oriana Phelan op zo jun 03, 2018 8:15 pmOriana Phelan

Haar bruine ogen waren lichtjes toegeknepen terwijl ze naar boven keek. De zon scheen te fel en ze zag niet goed wat ze deed. Haar handen bewogen snel maar raakten de balletjes die ze in de lucht hield niet aan - ze bewoog enkel de lucht, zodat die de balletjes omhoog zou houden. Haar lippen waren op elkaar geknepen van concentratie. Het waren maar drie balletjes - niet zo moeilijk, waarschijnlijk, voor iemand die het al lang kon. Maar Oriana had het maar net geleerd, uit verveling, omdat ze geen job had en eigenlijk nooit echt wist wat te doen. Dus waarom niet leren jongleren? Een stem die plotseling van opzij klonk deed haar schrikken, waardoor alle drie de kleurijke balletjes één voor één op de grond belandden. Ze wierp een boze blik op haar zoon en kruiste haar armen. "Ik had bijna een nieuw record!"

+Ozias eerst
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
1


Character sheet
Age: 57 y/o
Occupation:
Residence: Southern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Juggling

Bericht van Ozias Phelan op zo jun 10, 2018 9:05 am


Conquer from within

Een bepaalde afwezigheid was de steeds grijzer wordende man niet ontgaan. En sinds deze afwezigheid geen "normale" was, besloot Ozias opzoek te gaan naar dit specifieke onderwerp. Wanneer hij zo dacht dan ging het uiteraard over zijn moeder. Hij hield van haar, ongetwijfeld. Al met al was en bleef ze degene die hem had opgevoed. Echter kon hij niet ontkennen dat zijn moeder geen speciaal typetje was. Als hij de verhalen en geschriften moest geloven, dan was ze altijd al een opstandig figuur geweest. Zelfs het gezag van haar bloedeigen zoon ondermijnde ze keer op keer weer. Zo langzamerhand raakte Ozias eraan gewend, had hij de teugels al ietsjes laten vieren maar veel verder ging het ook niet. Wetende dat hij anders de ouderen op zijn dak kreeg. Doormiddel van een bovennatuurlijk hulpmiddeltje had hij haar weten te vinden. Stilletjes benaderde hij haar, glimlachend toekijkend naar wat ze in godsnaam aan het doen was. ,,Moeder," begroette Ozias. Een begroeting die kennelijk niet in dank werd afgenomen. Hij zag toe hoe de ballen tegen de grond vielen, waarna een boze blik werd toegeworpen. Een reactie die hem inmiddels niet meer wist af te schrikken. ,,Als je er al bijna was, dan lukt het je ongetwijfeld nog een keer." Simpelweg een kwestie van blijven oefenen. Intussen reisde zijn blik over de vervallen muren. Natuur claimde stukje bij beetje meer van de ruïne. Over een aantal jaar was het geheel onbegaanbaar. ,,Waarom ben je hier?" vervolgde de man, lichtelijk benieuwd naar de reden.

●●●●avatar
Real name :
S.

IC posts :
4


Character sheet
Age: 39
Occupation: Head monk of the Southern Air Temple
Residence: Southern Air Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum