Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Juggling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Juggling

Bericht van Oriana Phelan op zo jun 03, 2018 8:15 pmOriana Phelan

Haar bruine ogen waren lichtjes toegeknepen terwijl ze naar boven keek. De zon scheen te fel en ze zag niet goed wat ze deed. Haar handen bewogen snel maar raakten de balletjes die ze in de lucht hield niet aan - ze bewoog enkel de lucht, zodat die de balletjes omhoog zou houden. Haar lippen waren op elkaar geknepen van concentratie. Het waren maar drie balletjes - niet zo moeilijk, waarschijnlijk, voor iemand die het al lang kon. Maar Oriana had het maar net geleerd, uit verveling, omdat ze geen job had en eigenlijk nooit echt wist wat te doen. Dus waarom niet leren jongleren? Een stem die plotseling van opzij klonk deed haar schrikken, waardoor alle drie de kleurijke balletjes één voor één op de grond belandden. Ze wierp een boze blik op haar zoon en kruiste haar armen. "Ik had bijna een nieuw record!"

+Ozias eerst
avatar
Real name :
Bunny

IC posts :
1


Character sheet
Age: 57 y/o
Occupation:
Residence: Southern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Juggling

Bericht van Ozias Phelan op zo jun 10, 2018 9:05 am


Conquer from within

Een bepaalde afwezigheid was de steeds grijzer wordende man niet ontgaan. En sinds deze afwezigheid geen "normale" was, besloot Ozias opzoek te gaan naar dit specifieke onderwerp. Wanneer hij zo dacht dan ging het uiteraard over zijn moeder. Hij hield van haar, ongetwijfeld. Al met al was en bleef ze degene die hem had opgevoed. Echter kon hij niet ontkennen dat zijn moeder geen speciaal typetje was. Als hij de verhalen en geschriften moest geloven, dan was ze altijd al een opstandig figuur geweest. Zelfs het gezag van haar bloedeigen zoon ondermijnde ze keer op keer weer. Zo langzamerhand raakte Ozias eraan gewend, had hij de teugels al ietsjes laten vieren maar veel verder ging het ook niet. Wetende dat hij anders de ouderen op zijn dak kreeg. Doormiddel van een bovennatuurlijk hulpmiddeltje had hij haar weten te vinden. Stilletjes benaderde hij haar, glimlachend toekijkend naar wat ze in godsnaam aan het doen was. ,,Moeder," begroette Ozias. Een begroeting die kennelijk niet in dank werd afgenomen. Hij zag toe hoe de ballen tegen de grond vielen, waarna een boze blik werd toegeworpen. Een reactie die hem inmiddels niet meer wist af te schrikken. ,,Als je er al bijna was, dan lukt het je ongetwijfeld nog een keer." Simpelweg een kwestie van blijven oefenen. Intussen reisde zijn blik over de vervallen muren. Natuur claimde stukje bij beetje meer van de ruïne. Over een aantal jaar was het geheel onbegaanbaar. ,,Waarom ben je hier?" vervolgde de man, lichtelijk benieuwd naar de reden.

●●●●avatar
Real name :
S.

IC posts :
3


Character sheet
Age: 39
Occupation: Head monk of the Southern Air Temple
Residence: Southern Air Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum