Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


๑ Earth Rumble

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

๑ Earth Rumble

Bericht van Nyx Xiaoyu op za dec 16, 2017 7:38 pmEarth Rumble VI is an earthbending tournament held underground in a giant earthen arena in the Earth Kingdom town of Gaoling. The competition is a popular Earth Kingdom attraction, and the stands are always full, except for the front rows, which are constantly demolished and pummeled by flying rocks that come out of the ring.

Earth Rumble Rules  

Veel regels zijn er niet als het gaat om Earth Rumble. Waar alles uiteindelijk om draait is je tegenstander de ring uit krijgen met behulp van Earth Bending.  Degene die alle andere deelnemers weet te verslaan neemt het dan op tegen de champion uit het voorgaande toernooi in de grote finale. Soms wordt het nog iets spannender gemaakt. Wanneer de uitdager verliest wordt er zak goudstukken beloofd aan iemand uit het publiek mits deze de champion uitdaagt en wint.

Hier op het forum wordt er eens in de zoveel tijd een toernooi gehouden. Hoe vaak en hoe groot deze zullen zijn ligt een beetje aan de activiteit van de site op dat moment. Er wordt dan een topic geopend met een intro post waarop te zien is wie tegen wie gaat strijden en de ring, de post volgorde en uit hoeveel rondes het toernooi bestaat. Hierna mogen de eerste kandidaten posten. Beide deelnemers mogen één post maken waarin ze de ander mogen aanvallen. Je bepaald echter niet zelf of de aanval raakt. Hierna worden beide posts beoordeeld op een aantal punten:

Realisme: ☆☆☆☆☆
Originaliteit: ☆☆☆☆☆
Verzorging: ☆☆☆☆☆

Note: Met verzorging wordt bedoeld of je zinnen lekker lopen, het een mooie opmaak heeft (alinea gebruik, juiste interpunctie) etc.

In iedere categorie zijn er vijf sterren te verdienen. In het begin zal het team deze posts beoordelen, maar mocht de site groter worden zouden daar misschien judges voor aangesteld kunnen worden. Degene met de meeste punten wint en gaat door naar de volgende ronde, waar het hele verhaaltje weer opnieuw begint.  De winnaar ontvangt natuurlijk de rang 'champion' en wint in game dan ook de riem die bij deze titel hoort.Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
62

Age :
20

Element :
Earthbender

Relationship status :
Taken

Occupation :
Earth Rumble contestant

Place of residence :
Gaoling


Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum