⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Skill level topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Skill level topic

Bericht van Erisae op wo dec 27, 2017 8:31 pmInformation  

Op Untold Tales hanteren wij een klasse en level systeem, meer hierover valt te lezen in DIT topic. Iedereen kan zijn personage levels omhoog laten gaan door het doen van trainingen en oefengevechten. Hiervoor worden door het team punten uitgedeeld en met die punten is het mogelijk om jouw personage levels omhoog te laten gaan. Als jij klaar bent met jouw trainingstopic kun je dit topic melden door het te rapporteren. Een teamlid zal dan hiernaar kijken en een aantal punten uitdelen. De hoeveelheid punten is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, de tijd die het personage er aan besteed, het realisme en de creativiteit. Voor het aanvragen van een level-up is er een training log nodig. Dat is een topic in DIT subforum waarin jij voor jouw personage bijhoud hoeveel trainingstopics en oefengevechten deze heeft gedaan. Hier horen de links naar de topics in te staan.

Requirements  

Voor elk level omhoog zijn er een aantal condities waaraan voldaan moeten worden. Die condities staan hieronder uitgelegd. Als een aanvraag niet aan alle condities voldoet zal deze door het team worden afgewezen. De topics en overtollige punten van de vorige level-up tellen niet mee voor de volgende level-up.

Level 1 > Level 2
Minimaal 1 trainingstopic
Minimaal 10 punten

Level 2 > Level 3
Minimaal 4 trainingstopics
Minimaal 40 punten

Level 3 > Level 4
Minimaal 8 trainingstopics
Minimaal 2 oefengevechten
Minimaal 80 punten

Level 4 > Level 5
Minimaal 15 trainingstopics
Minimaal 5 oefengevechten
Minimaal 150 punten

Rules  

  • Na het afronden van een trainingstopic moet minimaal 2 weken gewacht worden voor er een nieuw trainingstopic geopend mag worden.
  • Maximaal één oefengevecht per maand.
  • Het is niet verplicht om een training of oefengevecht te melden als je er geen punten voor wil. Dit bespaard het team werk. Het is alleen niet mogelijk om later van gedachten te veranderen.
  • Er wordt geen bezwaar geleverd op het aantal punten dat aan lid wordt uitgedeeld.
  • Zonder topic waarin de trainingen en oefengevechten worden bijgehouden zal de aanvraag voor een level-up niet geaccepteerd worden.

Level-up application  

Om een level-up te kunnen krijgen moet eerst aan alle voorwaarden voldaan worden. Als dat het geval is kan het onderstaande lijstje worden ingevuld. Is alles correct ingevuld en klopt het dan zal het team akkoord geven. In het profiel van jouw personage zal dan het level worden aangepast. Als het niet correct is zal er aan je gevraagd worden om het aan te passen.
Code:
[b]Naam personage:[/b]
[b]Klasse:[/b]
[b]Oud level:[/b]
[b]Nieuw level:[/b]
[b]Link training log:[/b]


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum