⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ Training logs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Training logs

Bericht van Nyx Xiaoyu op do dec 28, 2017 8:18 pmTraining logs 

Om sterker te worden trainen wij. Dit kan gedaan op allerlei manieren in topics. Een training log is bedoeld om overzichtelijk te houden hoeveel je nou precies hebt getraind. Op die manier kan jijzelf en het team na gaan of het tijd is voor een level up. In dit topic is te lezen hoe het level systeem werkt. Het is toegestaan om hiervoor jouw eigen sheet te gebruiken mits deze overzichtelijk is en de opbouw van wat er in staat het zelfde blijft. Dit om het voor het team ook overzichtelijk te houden.

Sheet usage  

In de post hier onder is de sheet code te vinden. Deze kun je gebruiken door op 'quote' te drukken en de code die je daar ziet te kopiëren. Natuurlijk is het dan wel handig om de note die er boven staat en de haakjes weg te halen. Hier zie je dit te staan (zonder het *): [url*=http://untold-tales.actieforum.com]the quick, brown fox jumps over a lazy dog.[/url] Op de plaats van de site link komt de link naar het training topic te staan. Op de plaats van het zinnetje komt te staan wat voor topic het is (gewoon training topic of oefengevecht) en hoeveel punten er in dat topic verdient zijn. Verder vallen de levels aan te vullen door de vorige te kopiëren, een wit sterretje door een zwarte te vervangen en het getal in het volgende level te veranderen.Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op vr dec 29, 2017 12:51 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ๑ Training logs

Bericht van Nyx Xiaoyu op do dec 28, 2017 9:06 pm
Note: Je mag de code zelf best wat aanpassen qua kleurtjes, font, etc. Het is echter niet de bedoeling dat je deze code overal zomaar gebruikt. Mocht je hem zelf aangepast hebben en toch graag ergens anders willen gebruiken stuur dan even een berichtje.Code:

Code:
[center]<div style="width:430px; padding:25px; background-color:#E1E1E1; text-align:justify;"><div style="width:400px; padding:15px;background-color:#eee;"><span style="font-size: 11px; line-height: normal;"><div align="center"><div style="color: #CECEB9; text-shadow: 1px 1px #000; border-color: #000; font-size:50px; font-family: lobster;">Hier je naam!!!!!!!!!</div><div style='text-align: center; text-transform: uppercase; color: #5B5B5B; letter-spacing: 2px; font-family: swift; font-size: 8px; text-shadow: 0px 0px 4px #fff;'><b>Training log</b></div></div></br></br>
<div style='text-align: center; text-transform: uppercase; color: #5B5B5B; letter-spacing: 2px; font-family: swift; font-size: 8px; text-shadow: 0px 0px 4px #fff;'><b>LEVEL 1
★☆☆☆☆</b></div>
[list]
[*][url=LINK NAAR TOPIC]Topic titel[/url]

(dat ding dat ervoor staat moet voor elk topic titel staan! Voor nieuwe levels kopieer vanaf de div onder de laatste br tot de laatste list en dan plak je deze met een enter ertussen)

[/list]

</span> </div></div>
[/center]
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum