Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


๑ Training logs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

๑ Training logs

Bericht van Nyx Xiaoyu op do dec 28, 2017 8:18 pmTraining logs 

Om sterker te worden trainen wij. Dit kan gedaan op allerlei manieren in topics. Een training log is bedoeld om overzichtelijk te houden hoeveel je nou precies hebt getraind. Op die manier kan jijzelf en het team na gaan of het tijd is voor een level up. In dit topic is te lezen hoe het level systeem werkt. Het is toegestaan om hiervoor jouw eigen sheet te gebruiken mits deze overzichtelijk is en de opbouw van wat er in staat het zelfde blijft. Dit om het voor het team ook overzichtelijk te houden.

Sheet usage  

In de post hier onder is de sheet code te vinden. Deze kun je gebruiken door op 'quote' te drukken en de code die je daar ziet te kopiëren. Natuurlijk is het dan wel handig om de note die er boven staat en de haakjes weg te halen. Hier zie je dit te staan (zonder het *): [url*=http://untold-tales.actieforum.com]the quick, brown fox jumps over a lazy dog.[/url] Op de plaats van de site link komt de link naar het training topic te staan. Op de plaats van het zinnetje komt te staan wat voor topic het is (gewoon training topic of oefengevecht) en hoeveel punten er in dat topic verdient zijn. Verder vallen de levels aan te vullen door de vorige te kopiëren, een wit sterretje door een zwarte te vervangen en het getal in het volgende level te veranderen.Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op vr dec 29, 2017 12:51 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
62

Age :
20

Element :
Earthbender

Relationship status :
Taken

Occupation :
Earth Rumble contestant

Place of residence :
Gaoling


Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Re: ๑ Training logs

Bericht van Nyx Xiaoyu op do dec 28, 2017 9:06 pm
Note: Je mag de code zelf best wat aanpassen qua kleurtjes, font, etc. Het is echter niet de bedoeling dat je deze code overal zomaar gebruikt. Mocht je hem zelf aangepast hebben en toch graag ergens anders willen gebruiken stuur dan even een berichtje.Code:

Code:
[center]<div style="width:430px; padding:25px; background-color:#E1E1E1; text-align:justify;"><div style="width:400px; padding:15px;background-color:#eee;"><span style="font-size: 11px; line-height: normal;"><div align="center"><div style="color: #CECEB9; text-shadow: 1px 1px #000; border-color: #000; font-size:50px; font-family: lobster;">Hier je naam!!!!!!!!!</div><div style='text-align: center; text-transform: uppercase; color: #5B5B5B; letter-spacing: 2px; font-family: swift; font-size: 8px; text-shadow: 0px 0px 4px #fff;'><b>Training log</b></div></div></br></br>
<div style='text-align: center; text-transform: uppercase; color: #5B5B5B; letter-spacing: 2px; font-family: swift; font-size: 8px; text-shadow: 0px 0px 4px #fff;'><b>LEVEL 1
★☆☆☆☆</b></div>
[list]
[*][url=LINK NAAR TOPIC]Topic titel[/url]

(dat ding dat ervoor staat moet voor elk topic titel staan! Voor nieuwe levels kopieer vanaf de div onder de laatste br tot de laatste list en dan plak je deze met een enter ertussen)

[/list]

</span> </div></div>
[/center]
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
62

Age :
20

Element :
Earthbender

Relationship status :
Taken

Occupation :
Earth Rumble contestant

Place of residence :
Gaoling


Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum