Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


Birthday calendar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Birthday calendar

Bericht van Erisae op vr jan 05, 2018 7:05 pmInformation

Soms is het lastig om de verjaardagen van iedereen op de site te onthouden. Niet iedereen vult die dan ook in op zijn of haar profiel. Daarom leek het mij leuk om een echte verjaardagskalender te maken. Dit is alleen om te kunnen zien wie wanneer jarig is. Het is daarnaast natuurlijk nog wel de bedoeling om een topic te maken voor de jarige! Om er op te komen te staan hoef je alleen de naam waaronder je bekend staat en je geboortedatum in dit topic te plaatsen. Een teamlid zal je dan op de kalender zetten.

The Birthday Calendar  

Januari
22 - Anouk

Februari
-

Maart
-

April
27 - Juul

Mei
-

Juni
30 - Cat

Juli
-

Augustus
-

September
-

Oktober
-

November
-

December
-


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
65

Age :
20 years

Element :
Waterbender

Relationship status :
Single

Occupation :
Professional useless shit

Place of residence :
Traveler


Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum