⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Ryuu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Ryuu

Bericht van Ryuu op di jan 16, 2018 9:09 pm

fire is the element of power.
• GENERAL
Name: Ryuu
Meaning: Dragon
Age: 34
Gender: Man
Pronouns: Hij/Zijn
Sexual orientation: Hetero
POB: Jang Hui, Fire Nation
POR: Capital City, Fire Nation
Group: Fire Nation - royal family
Occupation: High General
Bending: Fire
Class: B

• FAMILY
Mother: Reiko
Father: Yoshi
Siblings: Shin’Ichi (†)
Partner: Nephthys Aelwen
Children: Kai Aelwen (hij weet niet dat hij Kai's vader is)

• LOOKS
Faceclaim: Kwon Ji-yong (G-Dragon)
Height: 1m77
Weight: 58kg
Build: Mager
Hair color: Zwart
Eye color: Bruin
Demeanor: Rustig / Autoritair

• PERSONALITY
Good traits: Intelligent / Dapper / Loyaal
Bad traits: Niet altijd eerlijk / Te passioneel / Doorzetter
Strengths: Efficiënt /  Beslissingen nemen / Leiderschap
Weaknesses: Snel emotioneel betrokken / Ongeduldig / Samenwerken

• HISTORY
Op een koude winterdag werd in een vissershutje bij het water een kleine jongen geboren. Aangezien hij de tweede zoon van het koppel was, kreeg hij de naam Shinji. Het viel meteen op dat hij er best fragiel uit zag. Hij had een bleke huid, zag er vrij mager uit en er zat ook niet veel leven in de pasgeboren baby. Een gigantisch verschil met hoe zijn broer drie jaar eerder geboren was. Het contrast viel hun ouders ook op, en uiteraard maakten ze zich zorgen. De lokale medicijnman stelde hun echter gerust. Het was winter, eenmaal de zon weer sterker zou schijnen, zou het met de kleine Shinji ook wel weer goed komen.

En uiteindelijk had de oude man gelijk gehad. Deels. Hij bleef een mager ding, maar was even nieuwsgierig en avontuurlijk als zijn oudere broertje. Tot grote frustratie van hun ouders, gezien de twee altijd wel ergens kattenkwaad aan het uithalen waren. Een gevaarlijke combinatie ook, die gedoemd was om ooit uit te draaien op een drama. Dat drama voltrok zich toen Shinji 12 jaar oud was. Beide jongens waren firebenders, en daar gingen ze ook mee experimenteren buiten hun trainingen om. Bij een speels ‘oefengevecht’ struikelde Shin’Ichi achterover en viel in het water. De jongen verdronk nog voor Shinji hulp kon halen in het dorp.

Deze gebeurtenis was het begin van het einde voor Shinji. Zijn ouders gaven hem de schuld en zetten de 12 jarige op straat. Zelfs de gemeenschap, die anders heel close was, keek niet meer naar hem om. Dat zorgde ervoor dat hij al snel besloot richting Capital City te trekken met enkele handelaren. Hij werkte voor een oudere man, die hem in ruil voor werk onderdak bood. Echt spectaculair was zijn jeugd dus verder niet. Om zich te focussen op andere dingen, bood hij zich als vrijwilliger aan bij het leger toen hij 16 was. Het leven van een rekruut was hard, maar niks wat hem genoeg kon afschrikken om er mee te kappen. Hij koos er ook voor om zich te registreren met een nieuwe naam. Gezien hij nu geen oudere broer meer had, vond hij zijn naam niet meer passen. Hij koos voor Ryuu, wat ‘draak’ betekend, wat dan wel weer paste bij hem als persoon.

Ryuu was een voorbeeldige soldaat, dapper en slim en vooral niet bang om zich volledig te geven voor zijn natie. Hoewel er vrede heerste, trainde hij hard en nam hij zijn carrière heel serieus. Hier volgen enkele belangrijke gebeurtenissen die zich in de loop der jaren hebben afgespeeld.

19 - Soldier - First Official Task
Kort na zijn 19de verjaardag werd zijn unit belast met een heel bijzondere taak. De Fire Princess zou haar familie achterna reizen richting Crescent Island, en zijn unit kreeg de opdracht om het konvooi te beveiligen. Een redelijk standaard taak. Ryuu was echter laaiend enthousiast, vastberaden om zichzelf te bewijzen tegenover iedereen die aanwezig was. Tijdens deze reis raakte hij aan de praat met een dienstmeisje die zichzelf in sluiers had gehuld, zogezegd omdat ze littekens had opgelopen na een keukenbrand. Hoewel hij dus niet wist hoe ze er uit zag, voelde hij een zekere aantrekking tot haar. Een brandend verlangen om bij haar te zijn hield hem de hele dag bezig, en 's avonds kon hij niet van haar weg blijven. Na enkele dagen gaf hij uiteindelijk aan zijn verlangens toe, en de twee beleefden de rest van de reis enkele intieme nachten.

Wat hij op dat moment niet wist, was dat het dienstmeisje die hij kende, eigenlijk de undercover Fire Princess was. Ze reisde incognito mee, terwijl een look alike haar plaats in nam om eventuele aanvallers te misleiden. Op zich zou dat allemaal niet erg zijn geweest, ware het niet dat ze zwanger was geworden van hem. Vandaag de dag weet hij nog steeds niet dat haar eerstgeboren zoon eigenlijk zijn zoon is. Om de schande te verbergen hadden ze destijds een acteur ingehuurd die zich voor zou doen als de zoon van een invloedrijke zakenman.

20 - Captain - Promotion
Op zijn 20ste kreeg hij zijn eerste promotie. Hij werd Captain en kreeg de leiding over een unit. Deze unit werd vooral ingezet als escorte voor handelskonvooien. Zo zag hij ook weer eens iets van de wereld.

22 - Colonel - Promotion
Vrij snel na zijn eerste promotie, werd hij gepromoveerd tot Colonel. Hij was nu verantwoordelijk over een heel aantal units, maar deze keer in de Domestic Forces. Deze tak van het leger hield zich bezig met de beveiliging van het thuisland en law enforcement. Hij legde verantwoording af bij General Mitsuko, een zeer traditionele maar moederlijke vrouw die hem een beetje onder zijn hoede nam. Hij was immers nog jong voor zo'n hoge rang, waardoor ze hem probeerde te beschermen en tegelijk op te leiden.

In de jaren die daar op volgden, bleef hij vooral in en rond Capital City hangen. General Mitsuko nam hem ook steeds vaker mee naar het Royal Palace. Ze trainde hem om haar uiteindelijk op te volgen. Hier leerde hij dan ook Nephthys kennen. Het duurde wel even voor hij het aan durfde om haar aan te spreken, laat staan ergens in een kamer alleen te zijn met haar. Hij voelde zichzelf niet waardig genoeg om haar tijd te verspillen. Toch had hun contact iets vertrouwd. Hij kwam er dus uiteindelijk achter dat het dienstmeisje van al die jaren geleden dus eigenlijk de troonopvolger was.

30 - General - Promotion
Na acht jaar uitstekend te hebben gepresteerd, kreeg hij zijn laatste promotie. General Mitsuko vond dat hij er klaar voor was en hij kreeg de rang dan ook zonder problemen. Intussen was hij een vertrouwd gezicht, en de andere Generals hadden geleerd naar zijn mening te luisteren. Nu hij wat meer zelfvertrouwen had, begon hij meer uitdrukkelijk zijn gevoelens die hij voor Nephthys had, duidelijk te maken. De twee werden officieel een koppel, en Ryuu kan niet wachten om haar ten huwelijk te vragen.
 


Laatst aangepast door Ryuu op zo maa 04, 2018 12:52 am; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ryuu

Bericht van Erisae op za maa 03, 2018 8:20 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum