Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. De vuurnatie was hongerig naar macht en besloot dat te zoeken bij het element dat het minste weerstand zou bieden..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion


๑ School

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

๑ School

Bericht van Erisae op do jan 25, 2018 10:06 pmSchool in the world of Avatar  

Scholing is iets dat in alle naties in meer of mindere maten voorkomt. Aangezien er waarschijnlijk ook jonge accounts op de site zullen verschijnen leek het ons handig om een uitleg te geven over de scholing in de verschillende naties. Voor een aantal van de jongeren op de site zal het namelijk ook gewoon een deel uit maken van hun dagelijks leven, net zoals dat bij ons in het echt ook het geval is.

School in the Earth Kingdom  

De hoeveelheid en de kwaliteit van de scholing verschilt in het Earth Kingdom veel per sociale klasse. In de armste regio's zullen de kinderen vanaf een vrij jonge leeftijd werken en meestal geen scholing ontvangen. In de middelste klassen zijn er wel scholen maar vaak kost het veel geld om een kind naar school te sturen, daarom gaan niet alle kinderen daar naar school. In de hoogste klasse wordt er vaak door meerdere privé docenten les gegeven aan de kinderen. Deze krijgen de beste en meest uitgebreide lessen.

School in the Water Tribes  

De Water Tribes delen hun onderwijs vaak doelgericht in. De jongens leren om te vechten en jagen en de meisjes leren om voor een gezin te kunnen zorgen en te helen. Natuurlijk krijgt iedereen overal les in maar het merendeel van de lessen wordt gevolgd bij de 'rol van het eigen geslacht'. Lessen worden in de Northern Tribe vaak in klassen gegeven terwijl in de Southern Tribe voor het merendeel van de ouders wordt geleerd.

School in the Fire Nation  

De educatie van de Fire Nation lijkt het meest op de scholing die wij in het echt ook krijgen. Ieder kind is verplicht om naar school te gaan en hiervoor hoeft niet betaald te worden. Iedere klas heeft zijn eigen lokaal, de docenten zijn de enige die steeds van lokaal wisselen. De leerlingen zijn verplicht om een school uniform te dragen. Op de scholen wordt veel aandacht besteed aan loyaliteit aan de huidige Fire Lady/Lord.

School in the Air Temples 

Aan de jonge Air Normads worden lessen gegeven door de oudere nomaden. Zij leren hier vooral spirituele lessen en bendingvaardigheden. Er worden vaak groepslessen gegeven waarvan verwacht wordt dat de kinderen er naar toe gaan. Sommige nomaden geven buiten deze lessen ook privé lessen aan leerlingen die het bijzonder goed of bijzonder slecht doen. Dit wordt gedaan zodat talent tot bloei kan komen en iedereen bij kan houden.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
65

Age :
20 years

Element :
Waterbender

Relationship status :
Single

Occupation :
Professional useless shit

Place of residence :
Traveler


Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum