⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

82 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ School

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ School

Bericht van Erisae op do jan 25, 2018 10:06 pmSchool in the world of Avatar  

Scholing is iets dat in alle naties in meer of mindere maten voorkomt. Aangezien er waarschijnlijk ook jonge accounts op de site zullen verschijnen leek het ons handig om een uitleg te geven over de scholing in de verschillende naties. Voor een aantal van de jongeren op de site zal het namelijk ook gewoon een deel uit maken van hun dagelijks leven, net zoals dat bij ons in het echt ook het geval is.

School in the Earth Kingdom  

De hoeveelheid en de kwaliteit van de scholing verschilt in het Earth Kingdom veel per sociale klasse. In de armste regio's zullen de kinderen vanaf een vrij jonge leeftijd werken en meestal geen scholing ontvangen. In de middelste klassen zijn er wel scholen maar vaak kost het veel geld om een kind naar school te sturen, daarom gaan niet alle kinderen daar naar school. In de hoogste klasse wordt er vaak door meerdere privé docenten les gegeven aan de kinderen. Deze krijgen de beste en meest uitgebreide lessen.

School in the Water Tribes  

De Water Tribes delen hun onderwijs vaak doelgericht in. De jongens leren om te vechten en jagen en de meisjes leren om voor een gezin te kunnen zorgen en te helen. Natuurlijk krijgt iedereen overal les in maar het merendeel van de lessen wordt gevolgd bij de 'rol van het eigen geslacht'. Lessen worden in de Northern Tribe vaak in klassen gegeven terwijl in de Southern Tribe voor het merendeel van de ouders wordt geleerd.

School in the Fire Nation  

De educatie van de Fire Nation lijkt het meest op de scholing die wij in het echt ook krijgen. Ieder kind is verplicht om naar school te gaan en hiervoor hoeft niet betaald te worden. Iedere klas heeft zijn eigen lokaal, de docenten zijn de enige die steeds van lokaal wisselen. De leerlingen zijn verplicht om een school uniform te dragen. Op de scholen wordt veel aandacht besteed aan loyaliteit aan de huidige Fire Lady/Lord.

School in the Air Temples 

Aan de jonge Air Normads worden lessen gegeven door de oudere nomaden. Zij leren hier vooral spirituele lessen en bendingvaardigheden. Er worden vaak groepslessen gegeven waarvan verwacht wordt dat de kinderen er naar toe gaan. Sommige nomaden geven buiten deze lessen ook privé lessen aan leerlingen die het bijzonder goed of bijzonder slecht doen. Dit wordt gedaan zodat talent tot bloei kan komen en iedereen bij kan houden.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum