⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ Noble Families

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Noble Families

Bericht van Erisae op do feb 15, 2018 9:15 pm'In the Earth Kingdom there is an enormous gap between the poor and rich. At the top of the rich side are the Kings/Queens of the two big cities. Just below them are the Nobles. These are the richest families of each city and play big roles in the daily life of many. Usually they own important compagnies and have family members in top positions around the city. Depending on the King/Queen they ask advise from these Noble families since they tend to have lots of experience in lots of thing.'

Noble Families  

Op Untold Tales hebben wij ook Noble Families. Om het overzichtelijk te houden hebben wij per stad twee families, wat op een totaal van vier families uit komt. Deze families houden wij actief door ieder lid een kans te geven om er lid van te worden. In het echt kun je namelijk ook niet je familie uitkiezen. Als iemand lid wil worden zal deze een aanmelding moeten maken, deze aanmelding zal dan door het team en alle familie leden besproken worden. Een aanmelding kun je het beste naar het team en de familie leden sturen via pm. Op deze manier is iedereen meteen op de hoogte en kan er gemakkelijk over gepraat worden. Tenzij er echt iets mis mee is zal er vrijwel altijd toestemming worden gegeven om lid te worden van de familie. Families bestaan namelijk niet uit alleen een stel en hun kinderen, maar ook uit de broers en zussen van het familiehoofd. De broers en zussen, hun partners en kinderen maken allemaal deel uit van de familie.

Information  

In de posts hier onder zal informatie komen te staan over de families. Als er een familie vrij is kan er in dit topic een aanvraag worden geplaatst voor een van de families. Degene die de aanvraag plaatst is vrij om elke rol in de familie op zich te nemen, zo kan het familiehoofd gekozen worden maar ook het nichtje er van. Als een familie namelijk volledig inactief raakt zal deze IC worden afgezet in overleg met de leden die zich nog op de site bevinden. Dan zal deze positie open komen te staan voor een nieuwe familie.


Laatst aangepast door Erisae op vr apr 13, 2018 1:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ๑ Noble Families

Bericht van Erisae op do feb 15, 2018 9:17 pm'The Ginmaru family is a old family from Omashu. They carry pride in their achievements and traditions. Most family members have important positions at different organisations in the city. They see themselves as the guardians of their silver castle.'

General information  

De Ginmaru familie hecht veel aandacht aan hoe de buitenwereld ze zien. Het is een prestigieuze familie waarvan elk lid zijn waarde moet bewijzen. De familie werkt met een hoofdtak en zijtakken. De hoofdtak is de eerstgeborene zoon van de generatie met zijn gezin. Elk familiehoofd moet namelijk mannelijk zijn volgens traditie. De eerstgeboren zoon zal zodra zijn vader vind dat het tijd is de hoofdtak overnemen. Vanaf dat moment zullen zijn ouders en jongere broers en zussen tot de zijtak behoren. De mannen in de zijtak nemen belangrijke posities in de stad in terwijl de meeste vrouwen aan andere rijke families worden uitgehuwelijkt. Over de loop der jaren hebben de vrouwen zelf het recht om hun man te kiezen maar deze moet wel lid zijn van een van de rijkste families in het Earth Kingdom. De familie heeft veel geld geïnvesteerd in het bekende post systeem en houdt ook een groot deel van handel in hun handen. Vandaag de dag zijn ze bezig met de handel buiten de stad verder uit te breiden en proberen ze ook meer handelsroutes met andere naties tot stand te brengen.

Family history  

Jaren geleden hielpen de voorouders van de Ginmaru familie met de uitbreiding van Omashu tijdens een van de belangrijkste groei periodes van de stad. Het geld dat zij over de jaren hadden opgespaard kwam te pas in de bouw. Zij zagen de stad als een nieuw punt van succes in het Earth Kingdom. Tijdens het kiezen van hun achternaam kozen zij ook hiervoor. Het eerste deel van hun naam 銀 (gin) betekend zilver. Toentertijd noemde ze de als maar groeiende stad Ba Sing Se de gouden stad. Omashu zagen zij als diens opvolger, daarom hoopte ze de stad de zilveren stad te kunnen noemen in de toekomst. Ba Sing Se werd amper een generatie later al niet meer zo genoemd, ondanks dat besloot de familie het edelmetaal in hun naam te houden. Het tweede deel van hun naam 丸 (maru) staat voor een bepaald type kasteelmuur. Ze hadden een groot deel van hun geld in de uitbreiding van de stad gestoken en zo ook in hun toekomstige huis. Dit was namelijk net een kleinschalig kasteel, inclusief een muur die hun van de buitenwereld scheidde. Dit huis is later verdwenen maar vandaag de dag woont de familie nog steeds in een gigantisch huis omringt door een hoge muur.

Family members  

Nao Ginmaru - Main branch - 2nd child
Storme (Nuan Ginmaru) - Main branch - 3rd child
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum