⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Freya James Lupin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Freya James Lupin

Bericht van Freya Lupin op do maa 01, 2018 4:52 pm


“Prophet!” said I, “thing of evil!—prophet still, if bird or devil!—
Whether Tempter sent, or whether tempest tossed thee here ashore,
   Desolate yet all undaunted, on this desert land enchanted—
   On this home by Horror haunted—tell me truly, I implore—
Is there—is there balm in Gilead?—tell me—tell me, I implore!”
           Quoth the Raven “Nevermore.”


Name: Freya James Lupin
Age: 18 years old
Class: D
Level: ★☆☆☆☆
Element: Earth
Bending: Metalbending
Profession: Blacksmith
Zodiac sign: Aries
MBTI: ESTP

Appearance
Freya heeft bruine ogen, lang bruin haar en een enigszins getinte huid. Ze is smal gebouwd en daarnaast niet heel lang: 165 cm.  Qua kleding draagt ze vaak donkere werkkleding waar altijd wel iets van olievlekken of brandplekken op te vinden zijn. Ook op haar lichaam zijn hier en daar littekens van het werken met stenen aanwezig. Verder draagt ze een brace om haar linkerbeen. Dit is omdat ze hier vanaf haar knie naar beneden geen gevoel meer in heeft.

Personality
Freya is ontzettend koppig, vastberaden en perfectionistisch. Dit kan soms vervelend zijn voor de mensen om haar heen, maar eigenlijk heeft ze er zelf het meeste last van. Ze is echter wel betrouwbaar en zal zich altijd aan haar woord houden. Ook is ze ontzettend slim. Ze legt makkelijk verbanden, wat in haar werk goed van pas komt, maar ook daarbuiten.

History
Freya groeide op in een redelijk normaal gezin in Ba Sing Se. Haar vader was mijnwerker en haar moeder was huisvrouw. Ze probeerden haar zo goed mogelijk op te voeden met de middelen die ze hadden, ook al was dit niet veel. Haar tweede naam komt van haar broer. Hij was vijftien jaar eerder geboren dan zij en overleed een maand voor haar geboorte. Freya's ouders hebben altijd veel over hem verteld, waardoor ze altijd toch een beetje het gevoel had dat ze hem wel had gekend.

Op haar vijftiende ging ze het huis uit. Ze vond dat ze voor zichzelf kon zorgen en gunde haar ouders de mogelijkheid om zichzelf een keer op de eerste plaats te zetten. Daarnaast stond ze te popelen om dat mooie stel hersenen van haar eens goed in te zetten. Het eerste jaar was ze ergens apprentice. Ze leerde hier de kunst van het aardsturen en om dit in te zetten bij het maken van wapens en andere dingen. Dit ging allemaal goed, totdat er in een ongeluk een grote steen op haar linkerbeen viel. Haar mentor wilde haar opleiding toen eigenlijk staken, omdat het erop leek dat ze nooit meer zou kunnen lopen. Echter vond ze voor zichzelf een brace uit, waardoor ze niet alleen weer kon lopen maar ook had bewezen dat er met haar talenten niets gebeurd was.

Residence
Freya woont in een appartementje in Ba Sing Se. Onder het appartement is haar werkplaats, waar ze ook klanten ontvangt. In de werkplaats gebruikt ze haar metalbending om bijvoorbeeld wapens, schilden en speciale voorwerpen als haar brace te maken.


And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
   And his eyes have all the seeming of a demon’s that is dreaming,
   And the lamp-light o’er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
           Shall be lifted—nevermore!


avatar
Real name :
Cat

IC posts :
9


Character sheet
Age: 18
Occupation: Blacksmith
Residence: Ba Sing Se
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Freya James Lupin

Bericht van Nyx Xiaoyu op za maa 03, 2018 3:01 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum