Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

๑ Flora and fauna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Flora and fauna

Bericht van Erisae op do maa 01, 2018 5:33 pm'A vast range of flora grows in the World of Avatar, varying greatly from place to place depending on climate and conditions. A lot of fauna inhabit the World of Avatar; most of the animals presented are notably chimeras or crossbreeds of two real world animals. There are certain exceptions though.'

Flora  

Net zoals in onze wereld zijn er enorm veel planten in de wereld van Avatar. Hoe goed en waar deze planten groeien hangt af van het klimaat. Daarom zijn er in elke natie andere planten te vinden. Om het duidelijk te maken wat voor planten er zijn is er een lijst. Deze lijst valt hier te vinden. Wij hebben besloten om de hiervoor de lijst van de Avatar Wiki te gebruiken aangezien hier alle informatie te vinden valt. Als er nog verdere vragen zijn over de flora die niet beantwoord woorden door de wiki, kun je een pm sturen naar een van de teamleden. Zij zullen zo snel mogelijk jouw vraag proberen te beantwoorden.

Fauna  

De meeste dieren in de wereld van Avatar zijn combinaties van twee of meerdere dieren uit onze wereld. Er zijn slechts enkele soorten het zelfde als die wij kennen. Net zoals bij de flora hanteren wij de lijst van de Avatar wiki, die valt hier te vinden. In tegenstelling tot de flora zijn er enkele regels verbonden aan enkele diersoorten. Sommige dieren zijn zo zeldzaam dat wij niet willen dat mensen deze zomaar gaan tegenkomen in de rpg aangezien de 'zeldzaamheid' er dan vanaf is. Ook zijn niet alle dieren toegestaan als huisdieren aangezien net zoals in het echt er een aantal wilde dieren bij zijn en een aantal dieren waar je niet zomaar aan komt. Hier onder staan drie lijstjes. Een met dieren die je niet mag tegenkomen, een met huisdieren die alleen in bepaalde naties mogen en een met wilde dieren die als huisdieren mogen. Als jij namelijk een bepaald dier als huisdier wil dat je niet zomaar als 'tam' zou beschouwen, dan kun je een pm naar het team sturen. Zij zullen dan overleggen of dit dier als huisdier mag en of er bepaalde restricties aan vast zitten. Als het mag zal het dier op de onderstaande lijst gezet worden en mag iedereen dit dier als huisdier hebben (mits ze aan de restricties voldoen).

Forbidden animals
Dragon
Unagi
Lion Turtle
Everything from the Spirit World (unless you are in the Spirit World)

Nation only pets
Flying Bison - Air Nomads only
Snow Leopard Caribou - Water Tribe only
Messenger Hawk - Fire Nation only
Komodo Rhino - Fire Nation only

Allowed wild pets
-


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum