⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


๑ Flora and fauna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Flora and fauna

Bericht van Erisae op do maa 01, 2018 5:33 pm'A vast range of flora grows in the World of Avatar, varying greatly from place to place depending on climate and conditions. A lot of fauna inhabit the World of Avatar; most of the animals presented are notably chimeras or crossbreeds of two real world animals. There are certain exceptions though.'

Flora  

Net zoals in onze wereld zijn er enorm veel planten in de wereld van Avatar. Hoe goed en waar deze planten groeien hangt af van het klimaat. Daarom zijn er in elke natie andere planten te vinden. Om het duidelijk te maken wat voor planten er zijn is er een lijst. Deze lijst valt hier te vinden. Wij hebben besloten om de hiervoor de lijst van de Avatar Wiki te gebruiken aangezien hier alle informatie te vinden valt. Als er nog verdere vragen zijn over de flora die niet beantwoord woorden door de wiki, kun je een pm sturen naar een van de teamleden. Zij zullen zo snel mogelijk jouw vraag proberen te beantwoorden.

Fauna  

De meeste dieren in de wereld van Avatar zijn combinaties van twee of meerdere dieren uit onze wereld. Er zijn slechts enkele soorten het zelfde als die wij kennen. Net zoals bij de flora hanteren wij de lijst van de Avatar wiki, die valt hier te vinden. In tegenstelling tot de flora zijn er enkele regels verbonden aan enkele diersoorten. Sommige dieren zijn zo zeldzaam dat wij niet willen dat mensen deze zomaar gaan tegenkomen in de rpg aangezien de 'zeldzaamheid' er dan vanaf is. Ook zijn niet alle dieren toegestaan als huisdieren aangezien net zoals in het echt er een aantal wilde dieren bij zijn en een aantal dieren waar je niet zomaar aan komt. Hier onder staan drie lijstjes. Een met dieren die je niet mag tegenkomen, een met huisdieren die alleen in bepaalde naties mogen en een met wilde dieren die als huisdieren mogen. Als jij namelijk een bepaald dier als huisdier wil dat je niet zomaar als 'tam' zou beschouwen, dan kun je een pm naar het team sturen. Zij zullen dan overleggen of dit dier als huisdier mag en of er bepaalde restricties aan vast zitten. Als het mag zal het dier op de onderstaande lijst gezet worden en mag iedereen dit dier als huisdier hebben (mits ze aan de restricties voldoen).

Forbidden animals
Dragon
Unagi
Lion Turtle
Everything from the Spirit World (unless you are in the Spirit World)

Nation only pets
Flying Bison - Air Nomads only
Snow Leopard Caribou - Water Tribe only
Messenger Hawk - Fire Nation only
Komodo Rhino - Fire Nation only

Allowed wild pets
-


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum