Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

๑ Standaard Karakterkaart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

๑ Standaard Karakterkaart

Bericht van Nyx Xiaoyu op vr maa 02, 2018 9:10 pm
  Standaard Karakterkaart  

Voor je mag beginnen met de RPG moet je een karakterkaart aanmaken, ook moet deze geaccepteerd worden door de staff. Een Karakterkaart mag zo uitgebreid zijn als je zelf wilt, dus wees niet bang dat je een heel boekwerk hoeft te schrijven voor je mag beginnen. Je mag namelijk ook eerst een hele simpele karakter kaart maken zodat je in ieder geval alvast kunt beginnen, en deze later uitwerken. De enige must is dat de volgende puntjes duidelijk in jou karakterkaart aanwezig zijn:


  • De algemene informatie over je karakter, zoals de natie waar deze bijhoort, de Class*, uiterlijk, innerlijk en de geschiedenis. Dit mag ook in steekwoorden, zolang het maar duidelijk is. Mocht je karakter speciale kenmerken hebben zoals bijvoorbeeld littekens, piercings of iets anders is het leuk om dat er ook bij te zetten.

  • De familie van je karakter. NPC's hoeven er niet persé in, maar mocht je familie hebben die ook daadwerkelijk gespeeld wordt op het forum is het wel handig deze erbij te zetten.  

  • Het werk van je karakter. Dit kan van alles zijn, zolang het maar een beetje in de setting past van de wereld waarin deze RPG zich afspeelt. Ben je niet zeker of de baan die jou karakter heeft toegestaan is? Stuur dan even een berichtje naar het team. Dit kan op Discord of in PM.De reden dat dit er allemaal in moet en geaccepteerd moet worden is dat dit best een vrij forum is waar redelijk veel is toegestaan. Als iedereen zomaar z'n gang gaat kan het best rommelig en onrealistisch worden. Doordat de staff de karakterkaarten moet doorlezen en accepteren kunnen foutjes of dingen die de leden misschien niet helemaal hebben gesnapt gecorrigeerd worden voordat ze beginnen met de RPG, om zo verwarringen te voorkomen. Mocht je dit nog lastig of onduidelijk vinden kun je natuurlijk altijd even spieken bij de al geaccepteerde karakter kaarten. Ook mag je natuurlijk de staff altijd een berichtje sturen!

Als je jouw karakterkaart echt wel aanpassen door grote dingen in te vullen op gaten die je eerder open had gelaten is het de bedoeling dat je dit even meldt. Dit kan heel makkelijk door op het rode uitroeptekentje boven de post te drukken en als reden 'Grote verandering karakterkaart' te kiezen. Hierdoor kan het team makkelijk even controleren of alle veranderingen/toevoegingen kunnen.

* Voor meer informatie over Classes, klik HIER.


Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
6


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum