⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Amon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Amon

Bericht van Amon op vr maa 02, 2018 11:02 pmGeneral
Name: Amon of the southern water tribe
Age: 19
Element: Water
Bending: Bloodbender
Class: C
Occupation: Mercenary

Relatives:
Father: Ra of the Southern Water tribe (deceased)
Mother: Hathor of the Northern Water tribe (deceased)
Sisters: Alyss, Maci
Twin-brother: Ace

Appearance:
Faceclaim: Toni Mahfud
Skin tone: Tanned
Eye color: Blue/Grey
Hair color: Black
Height: 188 cm
Weight: 80kg
Build: Not too skinny, not too muscular

Character:
+: Charming, Versatile, Funny, Risk taker, Persuasive, Adventurous,  Confident, Daring, Creative, Loyal
-: Chaotic, Lack of conscience, Cunning, Restless, Brutal, Obsessive, Cruel, Perfectionist
Fighting skills: Door de training die hij heeft gekregen van zijn vader en van enkele krijgers van de stam is hij heel begaafd in hand to hand combat. Van de andere manieren om te vechten heeft hij weinig tot niets mee gekregen.
Weapons:
Dual Sword: ****
Katar: **
Bow: ***
Hidden sword: ***

Bending:
Amon is een blood bender. Hij heeft zijn bending vrij goed onder controle als is er zeker nog ruimte voor verbetering. Vooral zijn technieken moet hij bijschaven, want het irriteert hem mateloos hoe weinig hij eigenlijk nog kan.

History:
Het verhaal van de kleine Amon begon bij de dag dat zijn ouders verliefd warden. Het was tijdens een van zijn vaders opdrachten waarvoor hij naar de northern tribe moest. Daar leerde Ra Hathor kennen en het was liefde op het eerste gezicht. Het was ook mede door de opdracht geweest dat het duo in contact met elkaar gekomen was gezien Ra een bepaald item moest afleveren aan Hathor.

Amon was de eerst geborene in de familie, snel gevolgd door zijn tweeling broer Ace. Ra en Hathor hun geluk kon niet op, zeker dat van Ra niet want hij had twee zonen! Veel had zijn familie niet maar ze deden het met de zaken die ze hadden en bezorgde de kleine jongens alles wat ze nodig hadden. Al op heel jonge leeftijd werd het duidelijk dat hij voorbestemd was om een bender te worden, en niet zo maar eentje. De liefde tussen zijn ouders was groot, maar hun liefde voor hun zoontjes evenaarde dat bijna. Ra was occasioneel weg voor als hij een taak moest vervullen maar hij keerde altijd ongeschonden terug. Rond zijn 2de werd hun familie uitgebreid met een klein meisje. Alyss. De witste haren die hij ooit had gezien, maar toch een tragisch verhaal. Tijdens hun verblijf bij de Northern tribe bij de familie van hun moeder was het meisje doodgeboren. Zijn ouders sloten een deal met het stamhoofd om Alyss weer tot leven te wekken net zoals ze dat ooit hadden gedaan met Yue. Op een voorwaarde natuurlijk.

Hoewel hij nog maar 2 jaar oud was nam hij toch al de rol van een grote broer op zich. Hij wou dat haar niets meer overkwam. Toch werd de kleine jongen ook elke dag een beetje avontuurlijker. Ontsnapte hij zelf vaak uit hun woning om dan niet veel later te worden terug gebracht door iemand. Er veranderde uiteraard niet heel veel met de komst van Alyss, enkel en alleen dat hun familie nu wat meer plek in nam. Iets wat er ook voor zorgde dat er wat meer inkomsten moesten binnen komen dus Ra was nu wel wat vaker weg, maar hij was er nog steeds voor zijn familie op alle vlakken die je je kan bedenken.

Niet lang na de derde verjaardag van de tweeling, hoewel die niet groots gevierd werd, kwam er slecht nieuw op het pad van de familie. Tijdens een langdurige opdracht van zijn vader was de man blijkbaar vreemd gegaan, een affaire waar een kind uit was voortgekomen een meisje. Een vuurnatie meisje om duidelijker te zijn. Nieuws dat Hathor zo danig raakte dat ze even afstand had moeten doen van haar man. Ra stond er dus even alleen voor. Met nu vier kinderen. Amon snapte deels wat er aan de hand was, verachte zijn vader de eerste dagen en het kind dat hij had meegebracht nog harder. Zaken die uiteindelijk allemaal op de achtergrond raakten nadat er enkele dagen verstreken. Hoewel Amon niet dezelfde band had met Maci dan met Alyss, accepteerde de kleine jongen haar wel al bleef hij achterdochtig. Een volledige maand was verstreken terwijl Ra voor de drie kinderen zorgde, elk met andere noden toen Hathor weer terug thuis was gekomen. Amon kon niet blijer zijn met de komst van zijn moeder. Wat er van woordenwisseling tussen zijn ouders was geweest wist hij niet, maar het leek uitgepraat te zijn en het gezin kon weer gezellig verder leven.

Naarmate hij ouder werd begon zijn vader met meer trainingen in te voeren, zowel op gebied van vechten als op gebied van bending, maar ook zoeken naar sporen was een van de zaken waarop de man hamerde bij zijn zoon. Als het niet van de eerste keer lukte, strafte Amon zichzelf omdat hij zijn vader trots wilde maken. Wilde laten zien dat hij het wel kon. Verder leerde hij niet alleen bij van zijn vader, maar ook van de krijgers van het dorp. Vaak genoeg ging hij ook mee jagen met de mannen, zowel gewoon vissen als jagen op echt wild. Iets waar Amon echt kon van genieten omdat hij zichzelf dan kon vuilmaken zonder er straf voor te krijgen. Rond zijn 7de begon hij ook wapentraining te krijgen, iets waar zijn moeder tegen was maar zijn vader wilde zijn zoon opleiden tot een krijger. De band met zijn zusjes werd alleen maar sterker, met hun ouder worden speelde hij ook veel vaker met hun over Maci was hij nog steeds achterdochtig maar even goed bezag hij haar even goed als zijn zusje. Amon zelf nam het op zich om ook Ace wat kunstjes te leren in de vechtkunst.

10 jaar oud. Het jaar waarin alles veranderde. Het was op een simpele dag geweest. Amon was een hele dag met zijn zusjes in het dorp, een eindje verwijderd van hun woonplaats dus. Een vreemde man was er achter gekomen waar Ra en zijn familie woonde, een vreemde man die iets te maken had met de moeder  van Maci. Een man die niets goed in zich had. Hoe snel het was gebeurd wisten ze niet, maar het was duidelijk dat er verzet was getoond van zijn beide ouders. Maar het was duidelijk niet genoeg geweest. Ergens in de avond kwamen Amon en Ace met hun zusjes thuis, om de hele plek over hoop gehaald te vinden. Potten die gebroken waren, zaken die van de muur waren getrokken, meubels die her en der verspreid lagen. Roetplekken. Maar nergens een spoor van Ra of Hathor. Amon voelde dat dit fout was, droeg zijn zusjes op om binnen te blijven samen met Ace terwijl hij rond ging kijken buiten. En ja hoor gelijk had hij, ergens achter het huis lagen de lichamen van hun ouders verborgen onder een of andere huid die hij en zijn vader samen hadden bemachtigd.
Woede borrelde op in zijn binnenste, woede maar evengoed ook angst en verdriet. Emoties die hij probeerde uit te sluiten, omdat de man die nu dood voor zijn voeten lag hem had verteld dat emoties je zwak maakte. Dus hij probeerde ze samen te vouwen en ergens diep weg te stoppen, en er te staan als het nieuwe hoofd van de familie want die taak viel nu op hem. Juist op tijd, want voor hij het wist hoorde hij voetstappen op de grond die in een aardige snelheid zijn richting uitkwamen. Amon’s blik verstrakte voor een moment, maar hoe kon hij ook verwachten dat ze binnen bleven? Snel genoeg draaide hij zich om nog voor dat Maci de lichamen zou kunnen zien versperde hij haar de weg. Al besefte hij goed genoeg dat ze het recht had om het te weten. Het meisje begon tegen te werken, een verwachte situatie en voor even kon hij zichzelf niet opbrengen om haar los te laten. Tot het verdriet toch ergens weer de bovenhand nam en zijn lichaam hem dwong om haar te lossen. In stilte bleef hij achter haar staan terwijl ze langs hem heen liep. Een zacht gesnik bereikte snel genoeg zijn oren, een emotie die overstemt werd met een luide schreeuw waardoor hij het meisje tegen zich aan moest trekken om het geluid te smoren.
Na een tijdje ging hij naar binnen met haar om daar Alyss aan te treffen die bezig was met het ordenen van de gebroken spullen. Terwijl hij door de deur was gelopen passeerde Ace hem. Zachtjes was hij op zijn zus afgestapt en had haar in zijn armen genomen om het nieuws in haar oren te fluisteren. Ook zij brak, wat hem des te zwakker leek te maken. Maar hij moest zijn kracht hervinden, voor hun beide. Snel genoeg had het nieuws het dorp bereikt en was het stamhoofd langsgekomen. Gesprekken volgde, de begrafenis volgde en zo bleven ze dus alleen achter.

Het viertal groeide verder op, maakte vrienden, zo ook Amon. Al had de dood van hun ouders een tol gehad op de jongen, hij was iets meer terug getrokken geworden tegenover mensen buiten zijn cirkel. Hoewel ze alle drie bijdroegen om toch te zorgen voor voedsel en andere zaken was het aan hem om voor extra zaken te zorgen. Vader had hem genoeg bijgedragen om zijn plan te trekken, maar hij moest nog steeds beter werden. Dus besloot hij net zoals zijn vader zaken uit te voeren voor het stamhoofd tegen betaling. Iets wat ging tot het afleveren van goederen tot het vermoorden van personen. Zaken die hij deed in het belang van zijn familie uiteindelijk. Toch spendeerde de jongen veel tijd met zijn zussen, mainly om een oogje in het zeil te houden. Want hoe ouder ze werden, des te meer ze beiden konden zorgen voor problemen. Om nog maar te zwijgen over de jongens van de stam die duidelijk interesse toonden in het duo. Maar ze hadden twee stevige broers, die duidelijk genoeg andere afschrikten. Plus dan was er nog het feit dat hij Maci in het geheim leerde sturen, in haar geval vuur. Iets wat ze deden ver weg buiten het dorp zodat niemand het ooit zou zien. Al hield hij altijd in zijn achterhoofd dat de dood van hun ouders mogelijk iets met haar te maken had, maar hij sprak het niet uit omwille van het feit dat hij haar niet wilde kwetsen. Het was niet gemakkelijk om als vaderfiguur op te treden tegenover de twee, en ze maakte het hem moeilijk genoeg maar hij bleef het volhouden. Hij moest het volhouden. Hoewel ook Ace die rol op zich had genomen natuurlijk, maar het was er een die het duo deelde.


words // tag // notes


Laatst aangepast door Amon op ma maa 12, 2018 9:18 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Amon

Bericht van Nyx Xiaoyu op za maa 03, 2018 5:59 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum