⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


One way ticket [open]

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

One way ticket [open]

Bericht van Erisae op za maa 03, 2018 4:04 pm


the difference a drop of blood makes
Eindelijk weer omringt door sneeuw en ijs. Het deed haar op zich wel goed.Het was best al weer even geleden dat ze zich op een van de polen had bevonden. Het deed haar denken aan thuis. Alleen dan net wat anders. De Soutern Tribe was haast net zo anders als het Earth Kingdom als je het ging vergelijken. Hoe verder ze van huis ging hoe duidelijker het werd dat de Northern Tribe heel anders was van de rest van de wereld. Eigenlijk was elke natie wel anders maar goed. De kou voelde als 'thuis' voor haar en dat was best fijn aangezien het beter was dat ze zich niet liet zien in de plaats waar ze ooit altijd welkom was. Ze had zich er overheen gezet, deels dan. Zelfs na zo'n tijd miste ze haar huis, haar bed, haar familie en vrienden. Zuchtend grabbelde ze in het zakje van haar tas en viste daar een klein hapje uit voor Nue. Erisae liet zich uit het zadel van de Snowleopard Caribou glijden en gooide het hapje richting zijn kop. Het dier ving het zoals altijd zonder problemen in zijn bek en maakte een dankbaar, diep brommend geluid. Ze waren na een lange reis aangekomen bij een van de dorpen. Tijd voor de volgende uitdaging; het zoeken van een plaats om te overnachten.
●●●●


Laatst aangepast door Erisae op zo maa 18, 2018 4:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Amon op za maa 17, 2018 1:36 pm


Nog een nacht en ze zouden vertrekken van hier. Ergens was Amon er wel het hart van in dat ze hier weg zouden gaan, maar het was beter voor Alyss dat ze naar de Northern tribe gingen voor haar sturingskunsten te laten evolueren. Zijn broer en zus gingen ook mee, iets wat nog gevaarlijk kon worden met Maci gezien ze op de andere pool minder plek hadden om ongezien te oefenen. Maar ze zouden het wel oplossen zoals altijd. De jongen met de gitzwarte haren had zich begeven naar de geïmproviseerde taverne. Wellicht een van de dingen waaraan je het meeste zag hoe de naties van elkaar leken te verschillen. Zelf had hij er al genoeg bezocht in zijn levensjaren, merendeels tijdens opdrachten die hij uitvoerde. Zijn lichte ogen waren gericht op zijn gesprekspartner, ze hadden over de dagelijkse jacht. Enkele dagen geleden was hij zelf nog een van de personen geweest die erop uit was getrokken met enkele andere mannen en ze waren terug gekomen met een grote buit. Maar dat nam niet weg dat het eten hier vrij schaars bleef.

Het was een kleine zwarte stip op het sneeuwoppervlak dat zijn aandacht verplaatste. De stip werd telkens groter en groter, en haast automatisch greep hij naar een van de dubbelzwaarden klaar om aan te vallen als dit een of andere aanval zou blijken. Naarmate de stip groter werd merkte hij al snel op dat het een dier was dat hij wel vaker had gezien, dus dat het geen vijandige bijbedoelingen had. Meteen ontspande Amon weer al stond hij wel op om de vreemdelinge te ontmoeten zodra ze stil stond. Kort gaf hij de oudere man voor hem nog een hand als teken dat het gesprek afgesloten was voor zich verplaatste naar buiten en zo naar de persoon in kwestie stapte die was komen opdagen. Geen onbekende van hem, als hij het goed had kwam ze uit de Northern tribe. Haar naam echter bleef even vasthangen ergens in zijn gedachten waardoor hij er niet meteen op kwam. ‘Welkom! Kan ik je iets aanbieden? De reis zal er vast wel voor hebben gezorgd dat je honger hebt.’ Sprak hij op een vriendelijke toon. Het was niet ongewoon dat hier mensen van de andere stam aankwamen maar meestal had het ook wel enig nut.avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Erisae op zo maa 18, 2018 4:44 pm


The difference blood makes
Haar beste optie was waarschijnlijk om gewoon iemand aan te spreken. Dan kon ze vragen of dat persoon misschien een plaats wist en dan zou ze er vanzelf wel geraken. Er kwam echter al iemand haar kant op voor ze de kans kreeg om op iemand af te stappen. Een jonge man, waarschijnlijk ergens in de buurt van haar eigen leeftijd. Zijn gezicht kwam haar bekend voor, nog uit haar tijd in de Northern Water Tribe. ‘Welkom! Kan ik je iets aanbieden? De reis zal er vast wel voor hebben gezorgd dat je honger hebt.’ Hij leek niet te weten wie ze was en dat kwam om eerlijk te zijn eigenlijk alleen maar goed uit. Zijn stem herkende ze ook vaag, ze kon alleen haar vinger niet leggen op wie of waarvan. Erisae glimlachte even voor ze antwoord gaf. "Honger heb ik niet maar als je ergens een overnachtingsplek zou weten?" Beter recht toe recht aan want dat was uiteindelijk toch het snelste en effectiefste. Het hebben vang honger was geen probleem, jagen was immers niet zo moeilijk voor haar. Nue moest alleen dichtbij komen zodat zij het dier stil kon zetten met haar bending en het vervolgens zo pijnloos mogelijk ten einde kon brengen. Er ging niets verloren, het vlees kon zij eten, de rest van de binnenkant at Nue op. Zelfs het bloed werd getest op bloedgroep en als dat goed was kon ze het in haar voorraad doen op Nue's rug.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Amon op zo maa 18, 2018 5:16 pm


Net door het feit dat hij het meisje heel vaag herkende, was hij bijna meteen op haar afgestapt. De mogelijkheid dat het iemand was van het Noorden was zeer groot, haar gezicht was te bekend. Amon moest veilig stellen dat ze hier niet was voor een of andere opdracht, anders zou de kans klein zijn dat hij en zijn familie onopgemerkt zouden kunnen verdwijnen, gezien hij er meestal bij hoorde te zijn wanneer het stamhoofd iemand ontving. Het was dat haar naam hem ontglipte, maar herkenning was zeker een feit. Het meisje kwam er meteen voor uit waarom ze hier was. Een overnachtingsplaats dus. ‘Er zijn enkele bedden vrij bij de oude Nuo, haar familie is naar het Noorden voor een tijdje. Moest je langer blijven dan een nacht komt er een huisje vrij iets buiten het dorp.’ Sprak hij op een vriendelijke toon. Het hing van af wat ze leuk vond.

Amon zocht zijn geheugen af naar een mogelijke herinnering aan haar, en ze waren er duidelijk al kon het ook iemand anders zijn gezien het meisje jonger was toen. Maar nog steeds kon hij het niet plaatsen. ‘De naam is Amon, zoon van Ra.’ Stelde hij zichzelf voor waarop hij even kort zijn hand uit stak naar haar uit beleefdheid. In de taverne hadden zich enkele ouderen verzamelt die naar de vreemdelinge aan het kijken waren, al bleven ze natuurlijk allemaal staan op hun plek en roddelde vrolijk verder. ‘Let maar niet op hun, ze zijn het niet gewend dat hier iemand op zo’n dier komen aanrijden.’ Lachte hij kort. Soms kon hij die oudere echt wel voor hun harses schoppen, iets wat natuurlijk niet gebeurde omdat hij genoeg respect voor hen had. Maar ze bleven een soms wel irritant groepje.
avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Erisae op zo maa 18, 2018 9:58 pm


The difference blood makes
Ze kreeg een snel antwoord op haar vraag. ‘Er zijn enkele bedden vrij bij de oude Nuo, haar familie is naar het Noorden voor een tijdje. Moest je langer blijven dan een nacht komt er een huisje vrij iets buiten het dorp.’ Okay wow, ze waren hier wel erg gastvriendelijk. Waarschijnlijk zou ze dan voor dat aparte huisje gaan, ze wilde geen oude vrouw tot last zijn. Dat zou ze alleen later wel zeggen, aangezien de man voor haar zich voorstelde. ‘De naam is Amon, zoon van Ra.’ Het kwam haar bekend voor. Iets van best al een tijdje geleden, die namen ook. Hij stak zijn hand naar haar uit. Okay nu had ze toch wel weer een beetje stress. Mensen konden nogal veranderen als ze weten wie je was. "Eris," stelde ze zichzelf voor terwijl ze Amon's hand schudde. Ze had zich ook kunnen voorstellen als 'Erisae of the Northern Watertribe, daughter of Rakan'. Dat had ze echter maar gelaten want als hij het verhaal had gehoord was er een kans dat hij ineens niet zo vriendelijk meer zou zijn. ‘Let maar niet op hun, ze zijn het niet gewend dat hier iemand op zo’n dier komen aanrijden.’ Het kwam er wat lachend uit, dat liet merken dat hij het wel echt meende. "Jullie zijn vast niet gewend om een vreemdeling op een van jullie rijdieren te zien," sprak ze ook wat lachend terwijl ze Nue een keer op zijn hals klopte.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Amon op wo maa 21, 2018 6:59 pm


Normaal was de jongeman echt niet zo gastvrij. Zou hij de vreemdelinge ook nooit hebben aangesproken. Maar hij had er baat bij om uit te vinden waarom ze hier was, en waarom ze hier wilde verblijven ook. Natuurlijk was het huis van de familie hetgeen dat hij aan geboden had aan haar, maar dan moest ze dus wel nog een nacht elders slapen. Niet dat zijn familie het een probleem zou vinden, maar hij wel. Momenteel was het nog een deel van zijn privé wereld, een plek die hij alleen deelde met de personen die tot zijn bloedverwanten behoorde. Iets wat ze waarschijnlijk wel zou begrijpen als hij het zou uitleggen, maar dat zou hij niet doen. Vriendelijk als hij was had hij zich voorgesteld aan haar. De naam die zij noemde deed hem even nadenken.Dit meisje behoorde inderdaad tot de stam in het Noorden. Maar ze was niet zo maar iemand, als hij zijn eigen geheugen mocht geloven was ze vroeger vrienden geweest met het stamhoofd daar. Hij wist vaag ook van een gebeurtenis waardoor het meisje voor zijn neus was vertrokken, al had hij geen idee wat er gebeurd was. Waren zijn zaken ook niet. ‘Mooie wisselwerking weer, jij komt hierheen en ik vertrek morgen daarheen.’ Grijnsde hij. Amon had besloten dat het er niet toe deed of hij nu vaag wist wie ze was of niet, waarschijnlijk zouden ze toch niet al te lang in elkaars gezelschap vertoeven.

Even moest hij lachen om haar reactie. ‘Daar heb je meer dan gelijk in. Al verklaart het feit dat je van het Noorden komt wel meer.’ Zijn heldere ogen gleden even naar het prachtige dier dat aan haar zijde stond. ‘Reis je al lang met hem?’ Oh ja, dit interesseerde hem zeker wel. Zoals ze had gezegd gebeurde het niet al te vaak dat mensen op zulke dieren aan kwamen rijden, omdat het gewoon veel tijd koste om het te trainen. Zeker een prestatie waarvoor hij haar een applausje zou willen gunnen.
avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Erisae op wo maa 21, 2018 8:22 pm


The difference blood makes
‘Mooie wisselwerking weer, jij komt hierheen en ik vertrek morgen daarheen.’ De jonge man sprak zijn woorden met een grijns op zijn gezicht. Dat verbaase haar wel, wat voor toeval kon het zijn? Al kreeg ze wel een lichte duw door de heimwee. Eigenlijk zou ze ook graag wel weer even terug willen zijn. Blijkbaar vond hij haar reactie op het feit dat ze Nue bij zich had wel grappig. ‘Daar heb je meer dan gelijk in. Al verklaart het feit dat je van het Noorden komt wel meer.’ Erisae haalde enkel een keer haar schouders op. Amon richtte zijn blik vervolgens op haar Snowleopard Caribou. ‘Reis je al lang met hem?’ vroeg hij vervolgens. Nue maakte even een diep brommend geluid, alsof hij de vraag beantwoordde. "Reizen net iets meer dan een jaar, heb hem al wel langer dan dat." Nadat ze haar woorden had gesproken ontstond er een luide geeuw. Het dier naast haar strekte zijn poten uit en besloot er even bij te gaan liggen.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Amon op wo maa 21, 2018 9:24 pm


Hoe toevallig kon hij zijn right? Super toeval blijkbaar. Ergens vond hij het wel grappig, een tikje vreemd maar vooral grappig. Given the fact dat hij er vanuit ging dat ze ook echt uit het Noorden kwam zonder enige bijbedoelingen zo leek het dan, vond hij het zeker en vast wel aangenaam om met haar te praten. ‘Wat brengt je eigenlijk helemaal naar hier als ik vragen mag?’ Een vraag die hem toch al bezighield vanaf het moment dat ze het dorp was binnen gekomen. Voor zover hij wist was er in het dorp niets belangrijk aan de hand, buiten dan voor hem op persoonlijk vlak natuurlijk, al kon zij dat onmogelijk weten tenzij ze zijn zusjes was tegen gekomen. Maar die kans leek hem nog kleiner. ‘Moet de Chief trouwens geroepen worden?’

Het antwoord kwam in eerste instantie van het dier wat er voor zorgde dat hij kort moest lachen. ‘Dan ben je dus al langer in de buurt, of zit ik daar fout?’ Eigenlijk was het niet zijn bedoeling om al de vragen te stellen maar goed nu hij eenmaal begonnen was. ‘Toch een mooi iets wat je verwezenlijkt hebt hoor.’ Een luide geeuw van het Snowleopard Caribou gaf aan dat de reis die het dier gemaakt had wel lang genoeg had geduurd. Kort wreef Amon door zijn donkere haren, om vervolgens even achterom te kijken om op te merken dat de ouderen inmiddels weer waren gaan zitten en sommige vertrokken. ‘Het huisje mocht je dat opteren om te verblijven heeft een achterliggende plaats waar vroeger de paarden stonden perfect beschut, zeker een goed plekje voor je dier tenzij het liever los loopt.’avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Erisae op wo maa 21, 2018 10:17 pm


[quote="Erisae"]
The difference blood makes
Het bleef vreemd hoe het feit dat hij naar de noordpool zou gaan in haar hoofd bleef rinkelen. ‘Wat brengt je eigenlijk helemaal naar hier als ik vragen mag?’ Nogmaals moest Erisae haar schouders ophalen, het was meer dat ze er gewoon was beland dan dat het echt de bedoeling was geweest. Al had ze de sneeuw toch wel echt gemist. ‘Moet de Chief trouwens geroepen worden?’ Vrijwel direct schudde de brunette met haar hoofd. "Nee dat is niet nodig hoor," zei ze met een glimlach. ‘Dan ben je dus al langer in de buurt, of zit ik daar fout?’ vroeg Amon na even gelachen te hebben om Nue's antwoord. "Naar de polen gaan kost vrij veel tijd en ik ben tussendoor nog in het Earth Kingdom geweest." Het was nou niet dat Nue echt een waterdier was. Hij was niet de beste zwemmer dus haar reis hier heen had vooral bestaan uit meeliften op bootjes. ‘Toch een mooi iets wat je verwezenlijkt hebt hoor.’ Erisae glimlachte even om het compliment dat ze had gekregen. Het was niet altijd even makkelijk geweest maar Nue was best bereid om voor haar te werken. ‘Het huisje mocht je dat opteren om te verblijven heeft een achterliggende plaats waar vroeger de paarden stonden perfect beschut, zeker een goed plekje voor je dier tenzij het liever los loopt.’ Dat was op zich ook wel een goed excuus om niet midden in het dorp in een huis te gaan zitten. Al was het eigenlijk ook wel waar dat het niet zo slim was om Nue midden in een dorp weg te zetten. "Dat zou fijn zijn, Nue heeft het niet zo op druktes." De zucht die het dier vervolgens lied was haast instemmend.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
14


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Amon op di maa 27, 2018 11:54 pm


Misschien werd het tijd dat hij echt even ging stoppen met die vragen. Amon begon er zelf al helemaal irritant van te worden, en hij kreeg de vibes dat Eris er ook wel genoeg van begon te krijgen. Iets waar hij gewoon vanuit leek te gaan door haar reactie eerst en vooral. Of het meisje wilde niet delen waarom ze naar hier was gekomen, of er zat niet echt een specifieke reden achter. Maar goed, hij ging er niet over door gezien het zijn zaken niet waren uiteindelijk. De chief moest niet geroepen, iets wat hem zichtbaar gerust stelde. Een teken dat ze hier niet was om voor bepaalde problemen te zorgen, al had hij dat natuurlijk niet verwacht maar het kon altijd en nu had hij de zekerheid dat het niet zo was. Amon knikte op haar woorden. ‘Een trip die ik snel genoeg zal ondervinden, heb je veel tegenspoed gehad op je reis hierheen? Of valt het allemaal wel mee?’ Vroeg hij op een vriendelijke toon. Iets wat hem echt wel aanging, gezien hij echt niet wilde dat zijn zusjes gevaar liepen op de tocht naar het Noorden. Al kon een toch meestal niet zonder gevaar gaan had hij al geleerd uit zijn eigen ervaring.

Amon en zijn interesse voor dieren, het was iets wat hij altijd wel al had gehad. Maar waar hij nooit echt verder mee was gegaan. Oké, hij en zijn broers waren vroeger wel veel bezig geweest met de otter penguins, ze hadden er op gereden maar hij had ze even goed verzorgd als ze iets hadden. Ra had vroeger ook enkele wolven en een polar bear dog, zijn vader had ze getemd maar het was de jonge Amon die er het beste mee overweg kon. Jammer genoeg was de roedelwolven na de dood van zijn vader nooit meer terug gekeerd en de polar bear dog was overleden door een mysterieuze ziekte. Vaak genoeg had hij ook op Snowleopard Caribou’s gezeten als ze op jacht gingen, of om dieven te verjagen maar hij had er zelf nooit eentje getemd of wat dan ook. Al maakte dat niet veel uit, er zouden nog genoeg zaken op zijn pad worden gegooid naarmate hij op pad ging. ‘Dat kan ik geloven, denk ook niet dat hij het fijn zou vinden als de kindjes hier aan zijn oren komen trekken of zo. Als je wilt kan ik wel overleggen met mijn familie dat Nue eventueel deze avond al zijn intrek kan nemen, en jij eventueel ook. Je moet het maar weten te zeggen.’ Of zijn familie ermee ging toestemmen wist hij niet, maar een voorstel kon altijd worden gemaakt. Uiteindelijk maakte het toch niet veel uit, de meest nodige zaken voor op hun tocht hadden ze toch al ingepakt.avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: One way ticket [open]

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum