⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Knowledge [open]

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op zo maa 04, 2018 6:59 pm


the passion burning within
Shizuki's vingertoppen gleden langs de boekenruggen. Duizenden boeken, allemaal gesorteerd op honderden planken. De bibliotheek van de hoofdstad was nergens mee te vergelijken. Elke keer als je er binnen kwam ontdekte je wel iets nieuws. Velen vonden het geweldig. Shizuki wat minder. Ze kon natuurlijk dat verdomde boek dat ze nodig had niet vinden. Elke keer als ze voet binnen de bibliotheek durfde te zetten zorgde dat voor een frustratie groot genoeg om de boel plat te branden. Na al die jaren kon ze nog steeds niets vinden en de bibliothecaresse was nou ook niet bepaald haar beste vriendin. Op het moment wilde ze enkel zo hard als ze kon door de ruimte schreeuwen om haar frustratie te uiten. Al zou ze waarschijnlijk recht de bibliotheek uit geschopt worden als ze het zou durven. En ze moest dat boek hebben. Hoe lang was ze hier al aan het zoeken? Een half uur zeker, misschien al wel drie kwartier? Vermoeid en uitermate gefrustreerd liep ze richting een van de tafels. In een beweging trok ze een stoel naar achter, liet ze zich daarop vallen en legde haar hoofd en armen languit op tafel. Haar vingers voelde geen hout, nee dat was papier. Ze had zojuist vol met beide handen in iemands boek geslagen. Good job Shi, tien van de tien punten voor die actie. Twee opties, zich verontschuldigen of gewoon zo blijven liggen in de hoop dat de ander zich niets van haar aan zou trekken. Optie twee leek haar nog de beste dus trok ze haar handen van het boek en vouwde deze gekruist onder haar hoofd. Haar gezicht bleef op de tafel gericht.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op zo maa 04, 2018 10:37 pm

fire is the element of power.
Hoewel hij prima voor zichzelf kon zorgen, was het gebruikelijk dat mensen van zijn rang toch een aantal bodyguards mee namen als ze op stap gingen in de stad. Eigenlijk was het maar dom. Uiteindelijk was hij niet eens zo heel belangrijk. Ze konden hem vast wel missen. Er stonden waarschijnlijk al drie nieuwe zeer capabele jongemannen in de rij om zijn plaats in te nemen. Hij had de bodyguards bij de deur van de bibliotheek achtergelaten. Hij wilde nu eenmaal niet echt de aandacht van iedereen hier binnen trekken. Op die manier kon hij tenminste rustig opzoeken wat hij nodig had zonder dat iemand hem op de vingers zat te kijken. Want hij had enkele vragen die hij aan niemand meer kon stellen, gezien hij geen familie meer had.

Dus moest het maar op deze manier. Oh, hij zou het aan iemand random kunnen vragen. Maar dat leek hem ook zo ongepast. Vooral omdat het eigenlijk niemand’s zaken waren. Het boek dat hij gepakt had, ging over traditionele Fire Nation feesten. Meer bepaald, bruiloften. Want hij speelde nu al even met een idee.. Al moest hij al zijn moed nog even bij elkaar schrapen. Net toen hij de volgende bladzijde wou lezen, vielen er ineens twee handen recht op het blad. Bijna scheurde het in twee en hij zoog snel wat adem naar binnen om geen verrast geluid te maken. De persoon voor hem leek zich te beseffen dat hij zo wel erg weinig meer kon zien van zijn boek, want ze trok haar handen terug. Zonder op te kijken. Huh? ”Excuse me, are you.. Are you alright?” Vroeg hij, nog steeds een tikje in de war om deze vreemde situatie.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op di maa 06, 2018 9:16 pm


the passion burning within
Okay dan. Ze kon de ogen gewoon op haar hoofd voelen branden. Het persoon keek haar kant op zelfs nadat ze haar handen had teruggetrokken. Shizuki deed snel een schietgebedje in de hoop dat de ander haar met rust zou laten. Kleine kans. ”Excuse me, are you.. Are you alright?” Ja hoor. Maar het leuke was dan ook nog dat dit persoon lichtelijk bezorgd om haar klonk. Ergens kon ze toch nog wel begrijpen waarom dat zo was. Ze was ook echt gaan zitten - of was het liggen? - alsof ze dood aan het gaan was. Niet dat haar mentale stemming op het moment daar ver van verwijderd was. Shizuki draaide haar hoofd schuin een kant op zodat een van haar donkere ogen tussen haar zwarte lokken naar het persoon tegenover haar kon kijken. Hij leek nogal... verward. Niet dat ze hem dat kwalijk kon nemen. "What does it look like? Things aren't exactly going my way right now." Sprak ze tegen de man waarna ze een keer diep zuchtte. Nu was ze aan het twijfelen of ze haar hoofd helemaal van de tafel moest halen, zo blijven liggen of juist weer terug naar de tafel draaien.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op di maa 06, 2018 10:32 pm

fire is the element of power.
De bibliotheek was, zoals gewoonlijk, redelijk druk. Vooral studenten die dingen moesten opzoeken voor hun huiswerk. Hij had altijd al een zeker respect gehad voor hun doorzettingsvermogen. Zelf had hij namelijk nooit op een schoolbank gezeten. Het leger had hem normen en waarden bijgebracht, dat zeker. Daar had hij ook leren lezen en schrijven, maar verder meer specifieke skills aangeleerd gekregen die nodig waren om zijn job naar behoren uit te voeren. Zoals een map lezen en plannen uittekenen, hoe hij zich moest verdedigen tegen specifieke benders, zelfs groepen toespreken behoorde tot die set. Al was alles meer hands-on. Uiteraard bestonden er ook boeken over die onderwerpen, maar in de praktijk leerde men nu eenmaal sneller bij dan alleen maar het theoretische gedeelte lezen.

Daarom veronderstelde hij dat de jongedame voor hem ook een studente was, en dan wel een heel gefrustreerde. Misschien had ze niet genoeg slaap gehad, of had ze binnenkort een test waar ze om zat te stressen. Dus Ryuu sprak haar aan, misschien kon hij wel iets voor haar betekenen. ”What does it look like? Things aren't exactly going my way right now." Reageerde ze, nadat ze haar hoofd een tikje had gedraaid om hem aan te kijken. ”I’m sorry you’re having a hard time”, Zei hij met een medelevende toon in zijn stem. Hij sloot het boek dat voor hem lag. ”Let’s start with this, you sit up straight and proud, you are in this library because you are working towards a goal and that by itself is already an accomplishment”, Vervolgde hij. Ryuu best motivational speaker avatar AU confirmed.
 
avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op wo maa 07, 2018 9:02 pm


the passion burning within
Dit persoon ging haar niet met rust laten of wel? Waarschijnlijk niet, dan zou hij haar waarschijnlijk ook niet hebben aangesproken. ”I’m sorry you’re having a hard time”, zei de man nadat ze haar zucht had uitgeblazen. Er leek zelfs wat medeleven in zijn stem te klinken. Daarvan kwam je er niet bepaald veel tegen, de mensen die nog met hun medemens meeleefde zelfs als het om kleinigheden ging. ”Let’s start with this, you sit up straight and proud, you are in this library because you are working towards a goal and that by itself is already an accomplishment”, besloot de vreemdeling haar te vertellen. Aan het begin waren haar mondhoeken lichtelijk omhoog gekruld maar zodra hij eenmaal klaar was met zijn peptalk moest Shizuki toch echt lachen. Dat was alleen van korte duur door de boze blikken die binnen een fractie van een seconde op haar achterhoofd brandde. Langzaam ging ze rechtop zitten, zo kon ze beter zien wie er tegenover haar zat. Een man met donker haar, waarschijnlijk begin dertig ofzo. Compleet onbekend bij haar. "Alright but who gives a motivational speech to someone they don't even know?" Ze vroeg het zich oprecht af maar zo zou ze ook recht achter de naam van deze man kunnen komen. Mits hij de hint oppakte natuurlijk. Maar alsnog, dit waren de dingen die je normaal van je ouders te horen kreeg. Misschien van een vriend of vriendin. Maar zeker niet van een vreemde bij wie je net vol op zijn boek geslagen had.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op do maa 08, 2018 10:25 pm

fire is the element of power.
Zijn persoonlijke missie moest nu even on hold gezet worden. Hij had namelijk een nieuwe missie, en dat was er voor zorgen dat deze jonge studente weer wat motivatie kreeg om door te gaan met wat ze ook aan het doen was. Want dat was hem nog steeds niet echt duidelijk. Ze had nog geen boeken bij zich, dus misschien was ze hier ook nog maar pas. Maar het zag er ook wel naar uit alsof ze hier al uren rond liep, gezien de manier waarop ze zich op de stoel had laten vallen. Alsof ze geen minuut langer meer kon rondlopen. Uiteraard was hij bezorgd. Dat zou iedereen zijn. Toch? Dus haalde hij zijn beste motivational speech boven. Het leek wel iets te helpen, aangezien ze nu tenminste kon lachen. Daarmee keken er wel een aantal mensen boos naar haar, maar hij staarde even terug tot ze weer weg keken. Die autoriteit had hij gelukkig wel nog. Hij was dan ook veruit de oudste persoon in de nabije omgeving, en hij meende dat een enkeling door had wie hij was. Gezien zijn kledij, misschien. Of omdat ze hem ooit in de buurt van het Royal Palace hadden gezien.

Hoe dan ook, ze ging uiteindelijk rechtop zitten. "Alright but who gives a motivational speech to someone they don't even know?" Vroeg ze, duidelijk niet helemaal snappend wat zijn beweegredenen daar voor waren. Hij haalde lichtjes zijn schouders op. ”Someone who is concerned about the citizens of the Fire Nation”, Antwoordde hij, naar alle eerlijkheid. ”And, you know, you kind of are the future of our Nation. So I got to make sure I can leave it in capable hands one day”, Grinnikte hij. Het was niet dat hij al zo oud was, maar hé, het was een realiteit voor iedereen.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op za maa 10, 2018 7:13 pm


the passion burning within
Echt hoor, dit had ze nog nooit meegemaakt. Wie ging nou weer een totaal vreemde een heuse peptalk geven? Deze kerel blijkbaar. Achter zijn naam kwam ze niet. Of omdat hij haar hint niet had begrepen of omdat hij simpelweg zijn naam niet had willen geven. ”Someone who is concerned about the citizens of the Fire Nation”, zei hij enkel. Hieruit kon ze dan ook niet opmaken welke optie het nou precies was. Misschien dat ze het later wel nog een keer zou vragen en dan wel direct. ”And, you know, you kind of are the future of our Nation. So I got to make sure I can leave it in capable hands one day." Shizuki grinnikte met de man mee. Wat een apart figuur. Zo een kwam je er niet vaak tegen. Wel grappig moest ze eerlijk zeggen, eens wat anders dan altijd maar die chagrijnen. "Too bad we don't vote for a president every four years, you'd make a good candidate," zei Shizuki nog half grinnikend tegen de man. De hele monarchie van de Fire Nation boeide haar niet zo geweldig veel. Jammer genoeg zat zoiets standaard in elk vakkenpakket want oh wat was de Fire Nation toch trosts op zichzelf.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op zo maa 11, 2018 12:51 am

fire is the element of power.
Normaal gezien werden zijn peptalks niet zo in vraag gesteld als deze keer. De meeste mensen bedankten hem en gingen vervolgens door met hun dag. Dat was toch hoe hij het gewend was. Met zijn rank kwam er een zekere autoriteit mee, waardoor mensen sneller de neiging hadden om naar hem te luisteren. Iets waar hij zeker aan had moeten wennen, maar na een tijdje had hij ingezien dat hij het voor zoveel positieve doeleinden kon gebruiken. Gemotiveerde soldaten gingen bijvoorbeeld aandachtiger hun wachtrondjes lopen. Dat was dan weer goed voor de veiligheid van de stad. En de veiligheid van zijn toekomstige verloofde. Even kon hij een glimlach niet onderdrukken, terwijl zijn hand als vanzelf naar het boek gleed en zachtjes de kaft aanraakte.

Haar woorden haalden hem terug uit zijn gedachten. "Too bad we don't vote for a president every four years, you'd make a good candidate," Grapte ze. Ryuu trok kort zijn wenkbrauwen op, al bleef het kleine grijnsje om zijn lippen spelen. Oké, ze had echt geen idee wie hij was. ”Well, if you want, I can bring up your idea at the high general’s meeting with Firelady Nephthys this afternoon?” Stelde hij casual voor, nu al zachtjes in zichzelf lachend om haar waarschijnlijk geshockeerde reactie.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op zo maa 11, 2018 4:39 pm


the passion burning within
Voor een moment leek hij afgeleid te zijn. Een glimlach was op zijn lippen verschenen terwijl hij het boek dat voor hem lag streelde. De man voor haar trok zijn wenkbrauwen op maar hield het grijnsje toch op zijn gezicht. Hopelijk niet zo hyper pro monarchie type. Die was ze al wel eerder tegen gekomen. Zo'n figuur dat alleen maar positief kon praten over de monarchie, de slechte dingen niet zag en je zowat aan zou vallen als je er iets negatiefs over zou zeggen. ”Well, if you want, I can bring up your idea at the high general’s meeting with Firelady Nephthys this afternoon?”De manier waarop hij het zei was vrij nonchalant en ze merkte dat hij heel lichtjes moest lachen. Meende hij dit nou of was het een grap? Ze had ook geen idee hoe ze dat zou kunnen weten. Alles wat ze wist waren namen en het gezicht van de Firelady. Voor het zelfde geld was dit echt een hoog geplaatst persoon. Dan had ze zichzelf wel mooi belachelijk zitten maken. Maar hoe groot was die kans nou? Klein. Heel klein. Dit was gewoon een soort grap toch? De afgelopen paar minuten waren een rollercoaster geweest. Eerst was ze compleet klaar met deze bibliotheek, vervolgens moest ze wel lachen om de peptalks van deze kerel en nu was ze volledig verward. Soepel Shizuki, erg soepel. "That was... a joke, right?" Wat erg, ze moest gewoon gaan vragen of het een grap was of niet. Het kon toch niet zo zijn dat een hoog geplaatst persoon zomaar in de bibliotheek rond wandelde en er een boek ging lezen. Dan zouden er toch op z'n minst bodyguards bij moeten zijn?


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op ma maa 12, 2018 6:10 pm

fire is the element of power.
Haar uitspraak verraste hem zeker. Hij kon zich namelijk niet herinneren dat hij ooit al had nagedacht over het feit dat de leiding van de Fire Nation in handen zou komen van iemand anders dan de Royal Family. Dat de mensen echt konden kiezen wie hen representeerde en leidde in hun dagelijkse leven. Het hele systeem was gebouwd rond de Royal Family en hij zag nu niet meteen hoe dat ooit zou kunnen veranderen. Dat zij daar duidelijk wel al eens over had nagedacht, was dus een vreemde realisatie voor hem. Maar hij zou haar er niet voor afstraffen. Iedereen had het recht om zijn of haar eigen mening te hebben. Zolang ze geen echt gevaar waren voor de veiligheid van anderen, of Nephthys zelf, dan was er geen reden tot actie.

De verwarring was nu duidelijk van haar af te lezen. Oeps. Misschien had hij het iets beter moeten aanpakken. Helaas was hij niet het subtielste type. "That was... a joke, right?" Zei ze, haar ogen een tikje groter dan eerder. ”Actually it wasn’t, no. I’m High General Ryuu”, Reageerde hij rustig. ”But don’t worry, I’m not going to arrest you for having your own opinion”, Grinnikte hij. Stel je voor. Dan zou er wel iets heel erg mis zijn met hun gerechtssysteem.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum