⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Knowledge [open]

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op ma maa 12, 2018 7:21 pm


the passion burning within
”Actually it wasn’t, no. I’m High General Ryuu”, sprak de man op een uiterst rustige manier. Ja nee dit werd het echt niet. Het was er niet bepaald duidelijker op geworden. Of hij hield haar doodleuk voor de maling of ze zat hier echt tegenover de High General. Als dat echt het geval was dan had ze zich toch wel weer heerlijk voor schut gezet. ”But don’t worry, I’m not going to arrest you for having your own opinion”, sprak de man vervolgens lichtelijk grinnikend. Nu was ze het echt helemaal kwijt hoor. Shizuki stond op van haar stoel, maar liet deze achteruit geschoven staan. "Wait a minute," sprak ze waarna ze zich omdraaide om de boekenplanken weer te vergezellen. Door haar wandelingen van eerder had ze de plaatsen van een paar andere secties wel kunnen onthouden. Vandaar dat het ook hooguit een minuutje duurde voor ze met een boek terug naar de tafel liep. Ze ging niet zitten maar sloeg het boek open zodra ze het op tafel had gelegd. Snel bladerde ze door het dikke geval heen tot ze bij het goede deel was aangekomen. Gevonden. De pagina met fotos van alle High Generals van de afgelopen eeuw ofzo. Inclusief de huidige; Ryuu. Maar was de kerel hier op de foto het zelfde als die tegenover haar zat. Shizuki tilde het boek op zodat ze de twee gezichten naast elkaar kon houden. Ze keek van het boek, naar de man, naar het boek en nog een keer naar de man. Oh shit.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op di maa 13, 2018 1:36 pm

fire is the element of power.
Uiteraard verwachtte hij niet dat iedereen hem zomaar zou herkennen. Hij was dan ook nog jong en ook maar recentelijk gepromoveerd tot High General. En niet iedereen kwam vaak in de buurt van het Royal Palace, dus wat was de kans dat ze hem daar ooit al had zien binnen lopen? Het paleis werd ook omringd door een muur en zwaar bewaakt door zijn troepen. Er binnen kijken was al moeilijk, er binnen glippen onmogelijk. Of dat zou toch zo horen te zijn. De veiligheid van de absolute militaire top van de Fire Nation moest nu eenmaal gegarandeerd worden. En dat was zijn taak, als verantwoordelijke voor Homeland Security. Anonimiteit had zo ook zijn voordelen. Anders had hij hier niet zomaar lekker zitten chillen in de bibliotheek zonder lastig gevallen te worden.

Het leek er echter niet op dat deze studente hem geloofde. Ze gebood hem te wachten, waarna ze op stond en een goeie minuut weg zat. Ze kwam terug met een immens dik boek, dat een zachte klap maakte toen ze het op tafel neer legde. Ze begon te bladeren, tot ze uiteindelijk bij een lijst met High Generals kwam. En daar prijkte zijn afbeelding al. ”Convinced?” Vroeg hij met een glimlachje. ”Anyways, I better get going, now my cover is blown”, Knikte hij. ”It was nice meeting you, uh..”, Vervolgde hij, subtiel vragend naar d’r naam voor hij op stond en het boek pakte om het terug te leggen voor hij zich richting de uitgang begaf.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op di maa 13, 2018 6:24 pm


the passion burning within
Shizuki Sei, biggest idiot of 2018. Ze had zich zojuist heerlijk voor gek gezet tegenover een van de belangrijkste mensen van de hele Natie. Daarbij had ze ook nog eens wat commentaar geleverd op het besturingssysteem tegenover een van de mensen die daarvan aan het hoofd stond. Vervolgens had ze niet geloofd dat ze echt tegenover zo'n high ranked persoon stond en had ze dat met een boek moeten controleren. Niet dat ze het echt heel erg vond. Het hele nobility was niet echt haar ding meer sinds ze wat ouder was. Ze was er achter gekomen op wat voor manier haar moeder door zo'n figuur was behandeld en dat haar moeder nou niet zo geweldig veel betaald kreeg voor haar werk. Ze had een lichte verafschuwing van al die belangrijke mensen. Al viel deze kerel toch behoorlijk mee. Nou wist ze natuurlijk niet hoe hij zich buiten deze situatie gedroeg maar tot dus ver was hij wel aardig geweest. ”Convinced?”, vroeg hij met een glimlachje op zijn gezicht. "You win... this time." Mooi niet dat ze zich nu ineens anders zou gaan gedragen tegenover de man. Ineens nederig gaan doen omdat hij een hoge positie had. ”Anyways, I better get going, now my cover is blown”, sprak hij vervolgens met een knikje. Ohja dat was misschien ook een punt. Doordat zij zijn leessessie zo nodig had moeten verstoren was zijn aanwezigheid hier uiteindelijk bekend geworden. Voor zulke belangrijke personen zat even rustig lezen er nou niet in, in het openbaar. ”It was nice meeting you, uh..”, sprak hij duidelijk doelend op haar naam. Hij had zijn naam gegeven uiteindelijk dus dan was het ook wel zo netjes dat zij het zelfde zou doen. "Shizuki Sei, your average student." Ze legde het boek in haar handen terug op tafel en ging opnieuw op de stoel zitten. Pas nu ze om zich heen keek merkte ze dat nogal veel mensen hun kant op keken.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Ryuu op wo maa 14, 2018 2:37 pm

fire is the element of power.
Deze hele interactie had hij zeker wel weten te waarderen. Het was fijn om eens met iemand te praten die niet wist wie hij was en erg op hun woorden ging letten. De mensen die hij het meest sprak, waren andere militairen. Die moesten wel respect voor hem tonen. Hij verdiende het liever, dan had hij tenminste een gevoel van gewaardeerd worden. Nu hij de hoogst haalbare rang had gehaald, was dat niet meer nodig. Tenzij hij dus mensen ontmoette zoals zij, die geen idee hadden wie hij was. Maar nu wist ze het wel, zeker nadat ze het boek er bij had gepakt om zijn identiteit te bevestigen. "You win... this time.” Zei ze, en hij lachte zachtjes. ”Your choice of words is.. Remarkable”, Merkte hij nog op.

Vervolgens zag hij dat het tijd was om te gaan. Hun gesprek werd uit meerdere hoeken afgeluisterd. Ze waren namelijk nog steeds in een bibliotheek en het was uitzonderlijk stil, gezien de drukte. Dus veel mensen hadden het gesprek waarschijnlijk gevolgd. Maar hij wilde niet vertrekken voor hij haar naam wist. ”Shizuki, the average student that is going to pass all her classes”, Reageerde hij met een knikje. Ryuu draaide zich na een lichte buiging om en liep de bibliotheek uit, waar zijn bodyguards naast hem kwamen lopen terwijl hij terug richting zijn huis liep.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Shizuki Sei op vr maa 16, 2018 7:23 pm


the passion burning within
”Your choice of words is.. Remarkable”, merkte Ryuu nog op vlak voor hij weg ging. Tja dat was wel iets dat ze vaker hoorde. Maar dit was vooral dat hij niet helemaal begreep wat er onder haar woorden lag. Maar goed dat was ook iets dat ze niet zou gaan uitleggen. ”Shizuki, the average student that is going to pass all her classes”, sprak de man nog voor hij weg liep. Deze kerel was echt bijzonder betrokken voor mensen die hij niet eens kende. "I'll have to but can't guarantee anyting," mompelde Shizuki nog. Hij zou het toch niet meer horen en om het nou te schreeuwen leek haar niet zo'n strak plan. Nu ze om zich heen keek merkte ze dat de mensen haar nu ook aan het aankijken waren. Hoogstwaarschijnlijk omdat ze dus met Ryuu aan het praten was. Tijd dat zij hier ook maar eens weg ging dan, het boek kon ze toch niet vinden en ze kon altijd later terugkomen.


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Knowledge [open]

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum