Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

GEZOCHT: Familie!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

GEZOCHT: Familie!

Bericht van Holli op ma maa 05, 2018 5:29 pm


Hoi hoi,

Ik zoek voor Holli familie! Broertjes, zusjes, ooms, tantes, ouders, het kan allemaal. Ik vind een grote familie voor haar leuk dus elk personage kan daar in passen. Ze komt uit de Southern Water Tribe dus de directe familie zal daar ook vandaan komen, maar mocht je personages hebben die dat niet zijn kan het misschien wat verdere familie zijn. Haar voorsteltopic staat hier: Klik! Ik heb de geschiedenis expres niet ingevuld, omdat ik flexibel ben met de tijdlijn. Qua persoonlijke geschiedenis is ze dus op de Zuidpool opgegroeid, heeft ze van jongs af aan getraind in het watersturen en wilde ze zodra de oorlog begon kostte wat kost meevechten, waardoor ze nu Warrior is. Haar thuishaven is echter nog wel de Zuidpool dus ze is daar zeker beschikbaar voor topics met de fam!

Let me know als je geïnteresseerd bent! :-)
:


avatar
Real name :
Cat

IC posts :
3


Character sheet
Age: 19 winters
Occupation: Warrior
Residence: South Pole
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: GEZOCHT: Familie!

Bericht van Esteri op zo maa 11, 2018 11:07 am


Dag schááááááát,

Ik ben op zich wel geïnteresseerd <3 ik heb in principe nog niet echt een plot voor m'n sterretje lopen en qua uiterlijk lijken ze best wel een beetje op elkaar? Alleen het enige probleem is dat Esteri dus een wanderess is dus ze loopt overal en nergens rond, ECHTER, Holli zou natuurlijk op weg kunnen zijn naar de zuidpool en dat ze elkaar dan ergens wonderbaarlijk tegenkomen?

Let me know <3

Edit: En ik moet bij Holli telkens aan Mary denken en ik heb feels want ik heb een paar weken geleden de allerlaatste aflevering van Reign gekeken Sad
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: GEZOCHT: Familie!

Bericht van Alison Olivia op ma maa 12, 2018 12:27 pm


Jaaaaaa vind ik helemaal leuk <3
En dan gewoon als zusjes?

En ja same ik heb die hele serie in twee weken gebinged en toen moest ik wel een char met deze faceclaim ¯\_(ツ)_/¯


''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
9


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: GEZOCHT: Familie!

Bericht van Esteri op ma maa 12, 2018 7:49 pm


Mmm ik dacht aan nichtjes, maar zusjes kan ook werken! Moeten er alleen even rekening mee houden dat Esteri echt door de stam echt met de nek werd aangekeken omdat zij ging exploren en gekke shizzle met kruiden ging doen ipv leren schoonmaken, zoals de rest van de vrouwen daar! Hoe Holli daar mee om is gegaan en of ze er uberhaupt iets van heeft meegekregen enzo ;o

Ieeeeh super leuk Cat <3

JA dat snap ik Mary is echt queen <3 maar Catherine blijft mn fave hoor serieus ik ben zo'n fan van dat soort types in series
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: GEZOCHT: Familie!

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum