Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

♡ She loves control

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

♡ She loves control

Bericht van Esteri op zo maa 11, 2018 3:34 pmCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

“Thank you” zei ze met een gemeende glimlach, terwijl ze de zak van de oudere man over nam. Met nog een laatste glimlach draaide ze de verkoper de rug toe en begon van hem af te bewegen. Ze was nog maar net aan haar reis begonnen, haar reis naar het onbekende, en ze had het al voor elkaar weten te krijgen om in de Fire Nation terecht te komen. De Fire Nation had een slechte reputatie bij haar stam, maar het viel haar reuze mee. De mensen hier waren vriendelijk, in hoeverre Esteri ze natuurlijk had leren kennen. Voor de zekerheid had ze de kraag van haar vest wat hoger gedaan, zodat de inwoners van de Fire Nation haar ketting met het embleem van de Southern Water Tribe moeilijker konden zien. Ondanks dat de mensen aardig waren, wist ze niet hoe ze tegenover water benders stonden. Esteri wist dat ze zich best tegenover één of twee fire benders kon verweren, maar een heel dorp? Daar was geen beginnen aan. Bovendien was ze er ook helemaal niet op uit om ergens ruzie te zoeken, verre van dat zelfs. In haar hoofd was het juist beter om de vrede te bewaren. Helaas dacht niet iedereen daar over.

Esteri vervolgde haar reis, de marktkraampjes achterlatend. Echter, een hele reis lopend doorbrengen, dat bracht de nodige complicaties met zich mee. Esteri begon het in haar voeten te voelen. Ze had vermoeide voeten, door het vele lopen dat ze de afgelopen dagen had gedaan. Haar ogen bekeken de lucht, het moest al tegen de avond zijn. Het was nog niet donker, maar de zon begon al langzaam onder te gaan. Misschien was het beter om een plekje voor de avond te gaan zoeken. Haar ogen scanden de omgeving en ze ontdekte een wat stukje grond met veel bomen. Toen ze wat verder keek, zag ze dat het een bos was. Kijk, dat was nog eens een goede schuilplek voor de avond. Met een grijns op haar gezicht liep ze naar haar slaapplek.

De slaapplek bleek een uitstekende plek te zijn. Ze kon haar spulletjes makkelijk uitstallen en als het zou gaan regenen, dan zou ze nog redelijk droog blijven. Dat was het belangrijkste voor haar. Ondanks dat ze een waterbender was, was het toch niet echt fijn om de hele nacht in de regen door te moeten brengen. Esteri nam plaats op de grond, groef een klein kuiltje en viste wat in haar tas. Ze haalde een glazen flesje met water tevoorschijn en deed de dop van het flesje af. Met een paar handbewegingen haalde ze het water uit het flesje, liet het in het kuiltje vallen. Nogmaals graaide ze in haar tas en haalde een paar kruiden tevoorschijn, die ze stuk voor stuk in het water liet vallen en vervolgens begon fijn te malen met haar handen. Het was een fijne bezigheidstherapie, om meer medicijnen te maken. Ze was bezig met een drankje tegen koorts, maar het wilde nog niet helemaal lukken. Telkens had ze het idee dat ze er bijna was, maar dan was ze er toch niet helemaal. Maar dat vond Esteri juist interessant: de puzzel. Los hem maar op.

Opeens schoot ze overeind: wat was dat voor geluid? Het klonk als iemand die er aan kwam. O nee, mocht ze hier niet zijn? Was het iemand die haar kwaad kwam doen? Met gefronste wenkbrauwen sprong Esteri overeind en keek om zich heen. Waar kon ze zich verstoppen? Met lichte paniek in haar ogen keek ze om zich heen en ontdekte een random boom. Oké, het moest maar. Binnen een paar seconde stond ze achter de boom, licht hijgend van de adrenaline. “Please, go away, go away” fluisterde het meisje zachtjes.
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli op zo maa 18, 2018 10:45 pmDe zon begon onder te gaan. Het was absoluut niet koud; de lichte wind streek aangenaam langs haar gezicht. Het was rustig op straat - een rust die haar tevredenheid complimenteerde. De donkerharige meid was in staat geweest gecontroleerd te trainen en had haar uren nuttig besteed, met gewenst resultaat. De ochtend had bestaan uit het bewerken van metaal tot nuttige verdedigingsmiddelen, de middag uit wat routinematig getrain. Haar benen tintelden van aangename vermoeidheid. Een dag als deze was prima. Onuitdagend, maar goed genoeg. Automatisch. Iets om niet bij na te denken. Iets wat ze even nodig had.
Takjes kraakten onder Elli’s zwarte laarzen. Ze moest het bos doorkruisen om aan de andere kant van de Capital te komen, waar haar huis gevestigd was. De eindeloze bomen waarvan de takken en bladeren in elkaar overvloeiden veroorzaakten een dagelijks doolhof. Meerderen trokken door het bos, flink wat reizigers baanden zich zo hun weg van plaats naar plaats, de regen hun sporen wegspoelend. In een lichte schemer werd het zicht je al snel ontnomen.

Elli kende het bos. Had er vijf jaar van haar leven rondgetrokken, geleefd. Een doolhof die geen geheimen voor haar kende. Of nou ja, voor zover dit mogelijk was, dan. Ze was altijd op haar hoede. Probeerde geluid te beperken, trok net haar zwarte, leren jasje wat hoger dicht en liet haar donkere haren wat voor haar gezicht vallen. Voorzichtig, alles (over-)analyserend, zoals ze letterlijk elke minuut (onbewust) besteedde. De stad was tot nu toe zodanig veilig voor haar geweest, maar de uithoeken vereisten wat meer oplettendheid.
...


Een ander. Iemand die enkel een minimaal beetje aan instinct bezat, merkte beweging op in de rechterhoek. Zo ook zij. De persoon deed schijnbaar zijn/haar best zijn aanwezigheid onmerkbaar te maken, maar faalde. Ademhaling, ‘gehijg’. In een omgeving zo stil als deze, te aanwezig. Buiten dat om was er duidelijk menselijk leven aanwezig: er was zichtbaar aanstalten gemaakt een plaats voor de avond te zoeken. Er lag een kuiltje met water in de grond. Duidelijk het recente werk van mensenhanden.

“Please, go away, go away.” Ah. Onderdanigheid? Elli bleef op afstand, observeerde en analyseerde de persoon - of nouja, boom - vanaf zo’n gepaste vier meter. Voorzichtig, maar met rechte rug. Toen de meid - leeftijdsgenoot? - in zicht kwam, trok er een haast onzichtbaar, scheef grijnsje over haar gezicht. Geen minachting, geen enthousiaste vorm van hé-jij-daar, maar een soort vermaak. Iets om de gebeurtenissen op deze dag toch wat op te krikken tot een wat hoger entertainment-gehalte, ze leek immers ongevaarlijk. Leek: ze bleef op haar hoede. Haar hazelkleurige ogen vonden de donkerbruine van haar ‘tegenligger’.
“They usually want me to stay.” Haar melodieuze stemgeluid verbrak de korte stilte. Ze trok haar wenkbrauwen kort op, nog steeds dat grijnsje op haar gezicht aanwezig. De afstand verkleinen deed ze niet. “This ‘shaking-and-crying-for-help’ thing you’re doing behind that tree isn’t exactly number one on the survival list, gorgeous.” Elli lachte schamper, trok haast uitdagend haar wenkbrauw wat omhoog, en wachtte af. Klaar voor een terugkaatsend antwoord, eventueel klaar voor een vorm van verdediging.


Laatst aangepast door Elli op wo maa 21, 2018 1:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt
ALL THAT YOU NEED IS TO STAND IN THE FIRE
AND BOW TO YOUR RAGE, TEAR DOWN THE GATE
avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
3


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith - (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri Vandaag om 11:50 amCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

Angstzweet liep in een straaltje over haar ruggengraat. Ze was bang. Natuurlijk was ze bang. Esteri was op dit moment aanwezig in gebied dat onder de Fire Nation viel. Zijzelf kwam van the Southern Water Tribe. De twee naties gingen niet geweldig goed met elkaar om. De kans dat iemand haar zou aanvallen was best wel groot. Esteri probeerde haar adem in te houden, zodat de persoon die haar benaderde haar niet zou kunnen horen. Esteri sloot haar ogen, alsof de persoon dan op wonderbaarlijke manier zou verdwijnen. “They usually want me to stay” hoorde ze een vrouwenstem zeggen. Onzeker opende Esteri haar ogen, kwam een beetje achter de boom vandaan. De stem deed de verschijning eer aan, het was namelijk een dame die tegenover haar stond. Met een bezorgde frons keek ze het meisje aan. De glimlach van het meisje stond haar absoluut niet aan, maar misschien was dat wel gewoon hoe haar gezicht het prettigst stond?

Het meisje bleef op een paar meter afstand van haar stil staan. “This ‘shaking-and-crying-for-help” thing you’re doing behind that tree isn’t exactly number one on the survival list, gorgeous.” Esteri slikte eventjes en kwam onzeker achter de boom vandaan. Ze keek naar het uitdagende gezicht van het meisje, niet compleet zeker wat de bedoeling was van het meisje. Friend, or foe? “Well…” zei het meisje schuchter en met een lichte schorre stem. Ze schraapte haar keel. “Well, I wasn’t exactly calling for help, I was begging for you to go away.” Nog steeds onzeker over de intenties van het meisje, was het misschien niet heel erg slim om een bijdehand antwoord terug te kaatsen. Esteri besloot zich gauw te verdedigen, for the sake of herself. “I mean, I am all alone in here, imagine if you were a person with bad intentions…” Op deze manier probeerde ze erachter te komen wat haar intenties.

Het was jammer dat je niet aan iemand kon zien uit welke natie hij of zij kwam. Hoogstwaarschijnlijk kwam het meisje uit de Fire Nation. En dat baarde Esteri zorgen. Ze wist namelijk helemaal niet hoe het meisje tegenover de Water Tribe zou staan. De ketting, met daarop het logo van the Southern Water Tribe, brandde tegen haar keel aan, hopend dat het meisje niet zou weten wat het betekende. Esteri wist niet wat ze moest doen en daarom sloeg ze haar ogen maar neer, hopend dat het meisje alsnog zou besluiten om weg te gaan. Ze geloofde altijd in de goedheid van iedereen, maar een onbehaaglijk gevoel bekroop haar lichaam.
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli Vandaag om 3:17 pmVoorzichtig bracht de ander wat beweging in haar lichaam. Het koste enige moeite, maar niet veel later verscheen de brunette van achter de boom die ze zonet als dekmantel had verkozen. Ah, en ze trok haar mond open. "Begging for me to go away, huh?" Elli herhaalde de zin van de onbekende, en glimlachte – niet ‘aardig’, niet ‘onaardig’ – scheef. "So, that means you didn't want my company even before you had seen my face. Judgemental much?" Ze grinnikte schamper.

“I mean, I am all alone in here, imagine if you were a person with bad intentions…” Jeetje. "This is not fucking Red Riding Hood. By the way, you'd be too pretty to eat." Een knipoog. Elli sloeg haar armen over elkaar, terwijl haar blik die van haar metgezel geen seconde verliet. Het was voor een enkel ogenblik stil. "..The non-sexual kind of eating, to be clear." Ha ha. Ze toonde verder nul emotie toen de woorden haar mond verlieten. Haar houding was nog steeds vrij casual; haar gezichtsuitdrukking was neutraal en onleesbaar, haar armen over elkaar, maar haar ogen elk detail in de gaten houdend. De andere meid oogde al zenuwachtig – iets wat het alleen maar leuker maakte een wat ongepaste woordenwisseling de lucht in te werpen. Een beetje olie bij het vuur gooien. Het was voor beide gevallen niet duidelijk wat de intentie van de ander was, wat zorgde voor een lichte ‘tension’ in de lucht. Iets waar Elli zich overheen kon zetten (in dit geval), en er juist op inspeelde.

Elli kantelde haar hoofd een tikkeltje schuin, de persoon tegenover haar eens goed in haar opnemend. “You’re not from here,” deelde ze vervolgens mee. Ze was er niet voor de volle honderd procent zeker van, maar zeker genoeg om de gok te wagen het als een statement mede te delen. Plus, het zou waarschijnlijk in haar voordeel werken wanneer de meid wist dat Elli ervan op de hoogte was dat ze niet van hier was. Misschien wekte het – meer – angst op. De vraag waar ze dan daadwerkelijk vandaan kwam speelde door haar hoofd. In plaats van deze vraag te stellen, maakte ze de ander het er echter wat makkelijker op. Elli zette een stap dichterbij. “What are you doing here?”
Net wat interessanter.
ALL THAT YOU NEED IS TO STAND IN THE FIRE
AND BOW TO YOUR RAGE, TEAR DOWN THE GATE
avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
3


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith - (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri Vandaag om 3:41 pmCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

Esteri slikte toen het meisje zei dat ze bevooroordeeld was. Dat was eigenlijk wel zo. Misschien had het meisje wel helemaal geen slechte bedoelingen. Maar het was zo lastig om iets van de intenties van het meisje te weten te komen. “I…I…you are…” stotterde Esteri, maar ze gaf het op. Iets in haar vroeg zich af waarom ze zich tegenover het meisje zou verdedigen, maar het lag ook in Esteri haar aard om vriendelijk te zijn tegen mensen. Ondanks dat ze er niet achter kon komen wat het meisje met haar van plan was, had het meisje nog niets geks gedaan. Waarom was ze eigenlijk bang? Die vraag was makkelijk te beantwoorden. Wat als het meisje uit the Fire Nation zou komen? Dan moest Esteri zich misschien nog wel gaan verdedigen. En natuurlijk kon ze zichzelf wel verdedigen, maar haar water bending was niet zo ver gevorderd dat ze zichzelf uit elke situatie zou kunnen redden. Bovendien wilde ze ook helemaal niet vechten met het meisje. Kon het meisje niet gewoon besluiten om weg te gaan? Wat had ze er eigenlijk aan om hier met Esteri te gaan staan praten?

Ze had verklaard waarom dat ze smeekte om het meisje te laten vertrekken. “This is not fucking Red Riding Hood. By the way, you’d be too pretty to eat. The non-sexual kind of eating, to be clear.” Eventjes hield Esteri haar hoofd schuin. Huh, de niet seksuele manier? Kon je iemand op een seksuele manier opeten dan? Wat was er opwindend aan iemand opeten? De verwarring was duidelijk op het gezicht van Esteri te lezen en haar mond zakte een beetje open, waardoor het zou overkomen dat haar hersenen aan het kraken waren om er achter te komen wat het meisje in godsnaam bedoelde. Terwijl Esteri zo aan het nadenken was, had het meisje tegenover haar duidelijk staan opnemen. “You’re not from here” zei het meisje vrij plotseling en dat liet Esteri opschrikken uit haar gedachtes op het seksueel opeten van iemand.

Het meisje zette opeens een stap dichterbij, waardoor Esteri eigenlijk automatisch naar achteren stapte. “What are you doing here?” Ze slikte. Wat moest ze nu gaan zeggen? De sfeer tussen hun twee was opeens omgeslagen. “No…no…I’m not from here” zei het meisje licht zenuwachtig en ze probeerde er een lieve glimlach uit te persen. “I am a traveller and gatherer. I gather different kind of herbs to make medicines out of it. And I just love to wander the world, to explore.” Haar glimlach werd iets sterker en ze rechtte haar rug. Meer vastberaden zette ze haar stap weer terug en keek het meisje recht aan. “Are you from here?” vroeg Esteri vrij direct, om erachter te komen of ze van the Fire Nation was “Or do you like to travel too?” Misschien kon ze hiermee het gesprek in een meer positievere vibe sturen.
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli Vandaag om 4:36 pmZie je? Ze had de brunette met een mond vol tanden weten te krijgen. “I…I…you are…” De mondhoeken van Elli krulden iets geëntertaind omhoog, om vervolgens een kort lachje de lucht in te blazen. Verder op dit ingaan deed ze niet. De meid verdiende de kans even adem te halen.

Er verscheen pure frustratie op de gezicht van het meisje. Of ze was de woordenbrij van zonet aan het ontcijferen of het was een geval van ‘...wat?’. Misschien een geval van beide. Al met al, bijzonder onschuldig. “You’re cute,” deelde ze toen mee, de meid-zonder-naam nog steeds observerend. Haar houding straalde nog steeds een vorm van angst en onwetendheid uit. Het was in elk geval duidelijk dat ze een bijzonder soort onschuldigheid bezat, in zowel haar innerlijk als uiterlijk. Elli’s woorden leken haar enkel verward te maken, alsof ze niet wist hoe ze moest reageren. Het leek een vorm van wantrouwen. Hetzelfde gold echter vanaf haar kant; ondanks de ander ongevaarlijk leek, vertrouwde ze het voor geen cent. Vertrouwde ze overigens niemand. Zolang Elli maar het idee dat had dat ze de touwtjes in handen had. Dan was het – voorlopig – goed. Meer onderdanig dan deze chick kon haast niet.
Ze schrok. Zoals Elli al gedacht – en gehoopt – had, bracht het het meisje tijdelijk van haar stuk. Het leek haar onder druk te zetten. Haar vermoedens werden bevestigd: ze was inderdaad niet van hier. Ah. Antwoord geven scheen haar wel moeite te kosten, maar hé, er was weliswaar een glimlach. Soort van. Met opnieuw haar hoofd wat schuin gekanteld luisterde ze naar de korte introductie van de zojuist-wat-minder-onbekende onbekende. “That’s pretty interesting.” Of de ander het zo opvatte, geen idee, maar Elli meende wat ze zei. Ze wist zelf medicijnen te maken. Tof. Ondanks ze een vrijwel lastige persoonlijkheid had en alles vrij negatief inzag – om het maar even simpel te verwoorden –, vond ze verhalen interessant.

Het ontwijken van het stellen van de vraag tot waar ze daadwerkelijk behoorde was bewust geweest. Het vragen naar wat ze hier deed, daarentegen, haalde hopelijk ietwat van de spanning die de meid voelde weg. De manier om het tot een lichte misleiding te lokken. Niet dat Elli iets gerichts (of daadwerkelijk iets naars) in de zin had, maar ze was gewoon wantrouwend. Een beetje sluw. En gewoon vervelend. Een beetje het geval van ‘spelen met eten’, net zoals tijgers in het wild doen. Onnodig hun prooi het mentaal en fysiek lastig maken, net voor de ultieme eindklap- of beet. Gewoon, voor de lol.

“I’m from here,” bevestigde ze. “If I like to travel, too?” Elli haalde haar armen van elkaar, om haar schouders op te halen. “That’s none of your business.” Huppa. Lekker duidelijk. But, since you shared some information, it’s only fair to spice up your day with a fact about me as well.” Lukraak overbrugde ze de paar overgebleven meters die zich nog tussen de twee bevond, en stak haar hand uit. Opnieuw geen emotie op haar gezicht. Een uitdaging. “My name is Elli.”
ALL THAT YOU NEED IS TO STAND IN THE FIRE
AND BOW TO YOUR RAGE, TEAR DOWN THE GATE
avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
3


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith - (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri Vandaag om 4:55 pmCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

Esteri kon op het moment geen touw meer aan het meisje vastknopen. Het meisje had haar zojuist schattig genoemd. Was Esteri schattig? Dat vond ze zelf absoluut niet. Konijntjes waren schattig, en poolvosjes. Maar zij? Nee, zij was toch niet schattig? Het meisje leek haar alleen maar meer en meer te verwarren. Het voelde ongemakkelijk, ondanks dat het meisje compleet op haar gemak leek te zijn. Het was overduidelijk dat het een dominant type was – iemand die graag de touwtjes in handen had. Misschien was het maar goed dat Esteri niet zo’n type was, wie weet waar dit dan naar toe had geleid? Misschien zou het meisje haar wel met rust laten, als zou blijken dat Esteri helemaal geen gevaar zou zijn. Ze zou dan maar zo snel mogelijk duidelijk moeten maken dat ze niets kwaads in de zin had en dat het meisje haar zo snel mogelijk met rust kon laten. Het was immers al aan het begin van de avond, wie weet hoe snel het hier donker zou worden, en dan zou Esteri toch iets van een slaapplaats moeten hebben. Ondanks dat ze gek was op de natuur, had ze geen zin om wilde dieren aan te trekken, of natgeregend te worden.

Daarom besloot ze om maar een stap in de goede richting te doen en zo waarheidsgetrouw mogelijk te vertellen wat ze hier kwam doen. “That’s pretty interesting” had het meisje op haar verhaal geantwoord en een gemeend glimlachje gleed over de mond van Esteri. Het was altijd leuk om te horen wat iemand van je werk vond, zeker als diegene dan ook nog eens positief was. “Thank you, it’s my lifework” zei Esteri met stralende ogen. Doordat Esteri iets van zichzelf had prijs gegeven, leek het meisje ook iets over zichzelf te vertellen. Ze bevestigde dat ze hier ook vandaan kwam. Esteri probeerde de schrik in haar ogen te verbergen, want dat zou betekenen dat ze, ondanks het plostelinge aardige gedrag van het meisje, best in gevaar zou kunnen zijn. “If I like to travel, too? That’s none of your business.” Eventjes trok Esteri een pruillip. Oké, dan niet hoor. “But” ging het meisje verder en Esteri keek weer op “since you sharde some information, it’s only fair to spice up your day with a facta bout me as well.”

Voor ze het wist stond het meisje voor haar, stak haar hand uit en stelde zich voor als Elli. Esteri deed een klein stapje achteruit, puur door het feit dat ze niet had verwacht dat Elli opeens op haar af zou stappen. Snel greep ze het hangertje van haar kettinkje beet, het opdruk van the Southern Water Tribe verbergend met haar hand. Ze slikte en pakte twijfelend de hand van Elli beet. “Nice to meet you” stotterde ze een beetje en keek het meisje recht in haar ogen aan. “You have a beautiful name” probeerde ze de aandacht een beetje te verleggen “My name is Esteri.” Een voorzichtig glimlachje gleed over haar lippen. “It means “of the stars”.”
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
4


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Re: ♡ She loves control

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum