⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


♡ She loves control

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri op do maa 29, 2018 10:39 amCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

De sfeer was totaal omgeslagen en in één keer had Esteri door dat het meisje niet echt iets goeds in de zin had. Esteri slikte en keek Elli met grote ogen aan. Als het meisje daadwerkelijk aan zou gaan vallen, dan zou Esteri in grote problemen zitten. Het was niet dat ze zich met water bending niet kon verdedigen, maar ze had al heel lang geen training meer gehad. Ze had het nooit nodig gehad om zich te moeten verdedigen. Ergens hoopte ze dat het nog steeds niet nodig zou zijn. “I mean that you belong to the Water Tribes, smart ass. Don’t fool me.” Esteri slikte. Natuurlijk had ze wel begrepen wat Elli bedoeld had, maar ze was gewoon in shock dat de sfeer opeens zo was omgeslagen. Terwijl Esteri een stap naar achteren had gezet, deed Elli een stap naar boven. Ze voelde het harde hout van de boom in haar rug, ze zat als een kat in het nauw. Normaal gesproken deden katten in het nauw rare bewegingen maken, maar vergeleken met een valse kat was Esteri een zachtaardig poesje dat het liefste gewoon geaaid wilde worden. Op dat fijne plekje achter haar oren.

“You’re scared of the dark as well?” Zachtjes knikte Esteri. “How do you even survive, pretty?” Esteri haalde nonchalant haar schouders op, zich afvragend of het nou daadwerkelijk een vraag was, of dat het een retorische vraag was. “I am the one who decided when this conversation will be over. And that isn’t now.” God, ze zou dus nog aan het meisje vastgekoppeld zijn. De aandrang om weg te rennen was heel erg groot, maar het meisje zag er sportief uit, waarschijnlijk zou ze haar zo ingehaald hebben. Bovendien was Elli misschien ook wel een bender – dan had ze nog meer problemen. Elli ging verder over hoe ze haar niet vertrouwde, en dat haar knappe gezichtje haar afleidde, maar dat ze haar toch niet mocht. “What do you want to do about that?” Een ijzige stilte tussen de twee viel, terwijl Esteri Elli recht in haar ogen keek. Verwarring, angst en onzekerheid waren in haar ogen te zien, terwijl Esteri op haar beurt niets in de ogen van Elli zag. “Well…” begon Esteri met een schorre stem en stapte weg van de boom. Voorzichtig liep ze om Elli heen, met haar gezicht naar het meisje gekeerd, zodat ze geen onverwachte bewegingen zou kunnen maken. Esteri bleef staan.

Ze zuchtte diep. Wat ze nu ging zeggen zou er voor kunnen zorgen dat ze a) haar doodvonnis tekende of b) het gesprek zou kunnen beëindigen en nog een paar dagen zou kunnen leven. “If you don’t like me, which I don’t understand, because you barely know me” begon Esteri een beetje bijdehand “then I suggest you go that way.” Met haar vinger wees ze naar een pad tussen twee bomen door, die naar God weet waar zouden leiden. “I’ll stay here, spend the night here and tomorrow I will continue my journey.” Ze rechtte haar rug een beetje, besloot dat ze zich niet zomaar weg zou laten jagen. Ze keek Elli weer recht aan, dit keer met een beetje meer zelfvertrouwen. “There is so much more in this world to worry about then the hatred between our two nations – a war that should have quit a long time ago.”
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli op do maa 29, 2018 12:54 pmEsteri besloot dat het tijd was de touwen een beetje in handen te nemen; enigszins controle terug te winnen. Dit deed ze door in beweging te komen en haar zojuist gecreëerde vorm van 'opsluiting' buiten te treden. Ah. Haast automatisch focuste Elli haarzelf afwezig op de innerlijke energie die zich in haar lichaam bevond. Een voorbereiding. Een waarschuwing zonder woorden. Ondanks ze nog geen minuut geleden enkel gemompeld had, bleek ze besloten te hebben toch haar mond open te trekken. En haar toon stond haar niet aan.
"Weren't you the one judging me before we even had a conversation?" Elli kneep haar ogen wat sarcastisch en bedenkelijk samen, de woorden haar keel wat fel verlatend. "You don't suggest me where I go. This is my fucking forest." Ze lachte. "My area. I make the rules here, not some scared-ass Water chick." Als ze van plan was de meid na een kort gesprek met rust te laten, was dit idee momenteel niet meer aanwezig geweest. Een plotse grote bek? Please.

"Please. A war that should quit only when you Water Tribers finally get some fucking sense." De ander had ondertussen haar rug wat gerecht en leek weer redelijk bij zinnen. Ze leek begrepen te hebben dat ze toch niet onder dit gesprek – of wat dan ook – uitkwam, dus moest ze zich maar bewijzen. Menselijk instinct. "Believe me – I don't judge. I'm very neutral in all of this shit, even. But the more I keep running into you people, the more I start to change my mind." Energie stroomde door haar aderen. Ze had haarzelf herpakt; hield haar toon kalm, bluste het oplaaiende vuur iets. Op een laag pitje concentreerde ze zich op de achtergrond op de energie in haar lichaam. Het deed haar vingertoppen wat tintelen.
En ze maakte er gebruik van. "You don't speak up to me in my own nation." Om haar woorden wat kracht bij te zetten, en door middel van de opgespaarde energie die haar lichtelijk vermoeide, ontstond er een lichte vlam. Ze ontwikkelde het tot iets wat de ander niet zou deren, maar een klap in aarde groot genoeg zo maken. De zon was ten onder en de benodigde energie kostte wat meer kracht nu er niks uit een andere bron te halen was. Goed genoeg. Het was dan ook alleen een waarschuwing geweest. Elli bracht de energie naar haar handpalmen en wierp de ontstaande vuurbal richting de meid. Of om duidelijk te zijn; in de aarde zo'n meter van de voeten van het meisje. "The party is over. Leave."


my blood is a flood of rubies, precious stones

it keeps my veins hot, the fire's found a home in me

avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
14


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith – (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri op za maa 31, 2018 1:02 amCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

Eindelijk had Esteri antwoord op haar vraag. Nee, Elli had niet heel erg veel goeds in de zin en dat was duidelijk te zien aan de houding van het meisje. Het was voor Esteri moeilijk om zich aan iemand te irriteren, maar zodra de intenties van het meisje duidelijk waren, begon er zich toch wel een irritatiefactor te ontwikkelen. Hoe het meisje stond te prediken over hoe het haar gebied was, haar bos, haar plek. Boos sloeg Esteri haar armen over elkaar, ze liet zich echt niet zomaar wegjagen door dit meisje. Elli had duidelijk een grote behoefte aan zichzelf groter te maken dan dat ze daadwerkelijk was. “You don’t have any respect for nature” zei Esteri toen vrij bruusk “How dare you to call the nature your own? Nothing in this forest, nothing in this area, belongs to you, neither does it belong to me, or to mine or your Nation. This forest, with it’s holy soil and beautiful trees, belongs to Mother Nature and you have no right to claim it as your own.” Esteri probeerde niet te bijdehand te klinken tegenover Elli, ze was zich immers nog steeds niet bekend over de krachten van het meisje, maar ze weigerde zich zomaar weg te laten jagen.

Terwijl Esteri om Elli heen had gecirkeld, was de adrenaline in haar lichaam aanwezig. Er hing een duidelijke spanning tussen de twee meisjes in en het was nog maar af te vragen wat het resultaat daarvan ging zijn. Het was duidelijk dat dit Elli was. “You don’t speak up to me in my own nation.” Met die woorden gooide ze een vlam richting Esteri, die haar miste, en in de grond voor haar knalde. Uit schrik deed ze een paar stappen achteruit en keek met kwade gefronste wenkbrauwen naar het meisje. “The party is over. Leave.” Ongelovig schudde Esteri haar hoofd. “You are absolutely crazy.” Ze zag hoe voor haar in de grond het gras begon te branden. Met een ruk trok Esteri haar heuptasje open, liet het water dat ze daar had opgeslagen door middel van bending eruit komen en liet het op het water neervallen. Toen het vuur gedoofd was, liet ze het weer terug haar heuptasje in vloeien en keek ze verslagen naar de grond tegenover haar. Verbrande natuur. Dat kon zich nooit meer herstellen. Afkeurend schudde Esteri haar hoofd. Nog nooit had ze zo weinig respect voor de natuur gezien, Moeder Natuur, die hen deze goddelijke aarde had geschonken.

“I will not go away from this place because you don’t want me here.” Esteri rechtte haar rug. “I will only leave this place if you can catch me, which you probably won’t.” Met een knipoog draaide Esteri zich met een ruk om en verdween tussen de bosjes. En het meisje begon te rennen en te rennen, zo hard als dat ze kon. Takken sloegen in haar gezicht, kleine schrammetjes achterlatend. Ze had geen idee wat Elli zou doen, misschien zou ze haar spullen wel ontvreemden, maar dat was maar bijzaak. De hoofdzaak was dat ze het meisje kwijt zou raken en gauw ook.
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli op wo apr 04, 2018 11:22 am


decisive
evidence
but I won't
set me
free


De toon was gezet. Haar opmerking over dat dit gebied tot haar behoorde – wat overigens meer een soort uitdrukking was geweest om de meid duidelijk te maken dat ze geen bevelen van haar aannam in, weliswaar, haar eigen woonplaats – werd meteen de grond ingeboord met een kortstondige preek over de natuur. Ze keek Esteri verontwaardigd aan; als met haar door een deur had gekund (want laten we eerlijk zijn, momenteel zag de toekomst er tussen de twee niet bepaald rooskleurig uit), had ze de gepassioneerde toespraak van de brunette misschien haast aandoenlijk gevonden. Nu was het meer irritatie. "Damn, girl, take a chill pill."

"You are absolutely crazy." Ha ha. Esteri haar hand greep naar iets in het tasje dat ze bij haar droeg, en in reflectie bereidde Elli zich voor op een mogelijke actie van de ander. Ah. Ze had hem opengedaan en had water door middel van bending richting het vuur gekregen, om deze zo te doven. Natuurlijk. Het kwam niet onverwachts dat het doven van het vuur prioriteit had, ze had immers enkele seconde ervoor laten blijken dat ze hartstochtelijk tegen de natuur aankeek. Een hartstocht die Elli overigens deelde; de natuur was voor haar een veilige haven, de 'belichaming' van vrijheid. Iets minder.. intens dan Esteri, alleen. Eén enkele vierkante meter met dor gras veroorzaakt door haar bending was voor haar acceptabel, alhoewel het voor haar gezelschap een wereldschande bleek. Na ja, een uitnodiging voor Esteri's Natuur VriendenclubTM kon ze toch al vergeten. "A bender, huh?"

En na wat gebrabbel verdween ze. Ze had zelfs geknipoogd. Voor een moment twijfelde ze. Het aanspreken van de voormalige angsthaas was meer uit pure verveling geweest – hoe achterlijk en suffig dat ook overkwam –, maar was uitgelopen tot een kat- en muisspelletje. En Elli was koppig. Ze had haar tijd wel beter te besteden, maar kon het niet hebben dat Esteri haar stem en opstandigheid teruggevonden had. Kinderachtig? Misschien. Het zat nou eenmaal in d'r karakter. Het duurde dan ook een enkele seconde voor ze er een vaart in zette, en ze de achtervolging aanging. Al was het alleen maar voor de voldoening haar perfecte haarpunten lichtelijk te verschroeien. Grapje.
Het kreng was snel. Terwijl haar benen haar zo snel mogelijk voortbewogen en ze de meid niet veel later in het vizier kreeg (thank God voor trainingen die focuste op onder andere voetsporen en het traceren van anderen in een situatie als deze), woog ze haar opties af. Het benden was mogelijk, maar het zou in het bevolkte bladerdek zo overgebracht worden. Dit achterlijke akkefietje was de aandacht en vernieling die een gedeeltelijke bosbrand zou veroorzaken niet waard. In plaats daarvan stootte ze een opnieuw minimale vlam gericht op de been van het meisje. Het was lastig in verband met zigzaggend en ontraceerbaar ge-ren, maar het was de poging waard. Het zou haar niet ernstig verwonden, hooguit voor een minimale brandplek zorgen. Meer een waarschuwing.
En Elli viel. Toen ze zich concentreerde op de exacte locatie van Esteri en haar beweging inschatte, bleef haar zwarte laars hangen achter een boomstronk. Ze had het nog voor elkaar gekregen het minuscule bolletje vuur in de richting van de meid te werpen, maar een paar secondes later lag ze op de grond. Met wat bijbehorend gescheld. Slordig, Elli, slordig! "Fuck!"
w/ Esteri + hahaha wat een dorks


my blood is a flood of rubies, precious stones

it keeps my veins hot, the fire's found a home in me

avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
14


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith – (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Esteri op do apr 19, 2018 8:39 pmCold, 'cause she has been here before, she doesn't cry anymore, no looking back
No, she doesn't go to the bar, too many lovers she scarred and they want her back
She loves control, she wants it her way and there's no way she'll ever stay unless you give it up

Dat Esteri tegen Elli in was gegaan, was nieuw voor haar. Normaal gesproken was ze niet zo’n drukteschopper, maar zodra je tegen haar principes in ging, kon Esteri fel uit de hoek komen. Toch leek het meisje niet onder de indruk van haar, met haar “Damn, girl, take a chill pill”. Boos keek ze Elli aan. Ze vond het vervelend dat ze haar principes belachelijk maakte, maar wat ze nog veel vervelender vond, was dat ze het halve bos probeerde af te fikken met haar fire bending. Ze hield niet van fire bending, in haar ogen gebruikte de Fire Nation het alleen maar om dood en verderf te zaaien, terwijl vuur juist zo’n prachtig element was. Nadat Elli de vuurbal op haar had afgeschoten, had Esteri het niet kunnen laten haar wat uit te dagen. Ze besloot weg te rennen – als Elli niet achter haar aankwam, dan was dat prima, dan was ze van haar verlost. Kwam ze toch achter haar aan, dan had Esteri in ieder geval een voorsprong gemaakt.

Terwijl ze rende, hoorde ze achter zich Elli achter haar aankomen. Esteri glimlachte, ze had een voorsprong. Langs haar voelde Esteri de vlammen likken, een pijnscheut ging door haar been, maar ze was al snel afgeleid van die pijn, toen ze achter zich een luide “Fuck!” hoorde, gepaard met gescheld. Esteri remde af en draaide zich om. Een paar meter van haar vandaan lag Elli op de grond. Ze fronste haar wenkbrauwen. “Get the hell out of here” mompelde een stemmetje in haar hoofd, maar het karakter van Esteri sprak daar tegenin. Ze hielp altijd mensen. Moest ze het meisje nu dan ook niet helpen? Duidelijk in tweestrijd met zichzelf keek Esteri op Elli neer. Toen keek ze weer naar de weg achter zich. Als ze nu een sprintje zou trekken, zou ze het meisje zo kwijt zijn. Esteri deed een paar stappen weg van Elli, maar toen ze het gescheld achter zich hoorde, draaide Esteri zich weer om.

Binnen een paar flinke stappen stond ze naast Elli en knielde bij het meisje neer. Ze kon niet meteen ontdekken waar de pijn van het meisje zat, puur om het feit dat ze niet wist waar ze moest kijken. “Are you okay? Where are you hurt?” vroeg Esteri zachtjes, terwijl ze over het lichaam van Elli zocht, op zoek naar iets waar de pijn vandaan scheen te komen. Ze gokte op haar benen, maar ze zocht ook naar bevestiging van Elli.
avatar
Real name :
Marlon ♡

IC posts :
10


Character sheet
Age: 22
Occupation: Medic/traveler
Residence: I belong to no city
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Elli op di apr 24, 2018 1:42 pm


Esteri bleef stilstaan. Vanuit de hoek waarin ze verdraaid op de grond lag was de andere jonge vrouw niet te zien, maar het geluid van snelle voetstappen en krakende takjes was abrupt gestopt. Het was voor een enkele ogenblik stil – op het halve binnensmondse gevloek van Elli na –, maar niet veel later verscheen Esteri naast haar. Door haar knieën gezakt. Vroeg ze haar of het goed ging?
“You sure as hell are someone,” mompelde ze met geklemde kaken, de pijn zo wat onderdrukkend.

Hiermee doelde ze erop dat het meisje blijkbaar haar behulpzaamheid boven alles trok. Een goede eigenschap. Hoe kreeg ze het voor elkaar? Hoe was je zo gecontroleerd dat je zowel woede als angst opzij kon schuiven om iemand te hulp te staan? Voor Elli een onhaalbare opgave. Zelfs nu; hoe gemakkelijk Esteri haar – nog halve minuut geleden aanwezige – emoties van haar af kon zetten, hoe standvastig genoeg Elli was hulp niet te accepteren. Trots die ze niet wilde laten varen.

Ze moest echter wel. De keuze was of voor even het koppige laten varen en daarentegen geholpen worden of haar reis moeten voortzetten met een tegenwerkende enkel. ‘t Was waarschijnlijk verzwikt. Geen behoorlijke big deal, maar een ‘knak’ die heftig genoeg geweest was voor de rest van deze dag het simpelweg lopen in de weg te staan. Verder was ze niet totaal onredelijk en onmenselijk.
“..It’s my ankle. Probably sprained,” wist ze er toen met enige moeite uit te krijgen. Ze haatte het om verantwoordelijk te zijn van anderen of de controle aan iemand anders over te geven. Met een uitdrukking op haar gezicht die dan ook boekdelen sprak over haar.. pessimistische kijk op deze ervaring kwam ze lichtelijk overeind. Ze liet haar rug tegen de boomstronk steunen. “You can walk away, you know. Won’t blame you. I would’ve done the same.”


my blood is a flood of rubies, precious stones

it keeps my veins hot, the fire's found a home in me

avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
14


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith – (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ♡ She loves control

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum