⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Fire cannot quench fire, water does.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Fire cannot quench fire, water does.

Bericht van Amon op di maa 13, 2018 7:20 pmHet was tijd. Tijd om te vertrekken zodat Alyss haar benden kon trainen op een goede manier. Tijd om de plek achter te laten waar ze allemaal waren opgegroeid. Een zucht rolde over zijn lippen terwijl hij bezig was met het maken van extra pijlen voor in zijn koker. Het zou een lange tocht worden, een die niet zou zijn zonder gevaar. Gevaar van buitenaf dat ze zouden ontdekken dat Maci eigenlijk een vuurmeester was, gevaar voor de vuurnatie in het algemeen, allemaal zaken waarvoor hij zijn zussen voor wilde behouden iets wat hem hopelijk ook ging lukken met Ace aan zijn zijde. Toch was het dubbel om de plek te verlaten, dit keer voorgoed. Amon was al vaak genoeg uit het dorp gemoeten voor opdrachten maar altijd was hij terug gekeerd. Met een scherpe steen, scherpte hij de pijlen aan voor hij ze op zijn plaats stak. Nu zouden ze niet meer terug keren, althans hij toch niet. Zeker iets wat hem pijn deed, maar Amon kon eindelijk zijn gang gaan. Kon de wraak die hem al die tijd was ontnomen gaan uitvoeren. Al moest hij eerst de rest veilig in de Northern Tribe krijgen.

Nadat hij klaar was met zijn wapens had hij even afstand genomen van het huis waarin hij was opgegroeid en was hij naar het graf van hun ouders te gaan om nog een laatste keer zijn respect te betuigen aan hun. Om toch te vragen of ze hen konden bij staan op de tocht naar het Noorden, maar vooral om over de drie andere te waken. Tot nu toe was hij niemand tegen gekomen, buiten één iemand maar die had hem niet gezien dus dat zou ook niet zorgen voor problemen. Zowel handelde hij het uiteindelijk wel af.

Nadat hij was terug gekeerd, verspreidde hij zijn wapens over zowel zijn riem als zijn rug en in de zoomen van zijn mouwen. De man richtte zijn lichte ogen op de rest van de familie wachtend tot ze klaar waren met hun bezittingen te verzamelen. Hun vertrek zou onopgemerkt blijven, ze vertrokken vroeg in de ochtend al kon je het even goed nog nacht noemen. Niet meteen het meest geweldige tijdstip om wakker te worden, al speelde dat meer in op de rest van de familie gezien hij niet had geslapen deze nacht. ‘Are you guys ready? It’s time.’
@Family


avatar
Real name :
Caro

IC posts :
8


Character sheet
Age: 19
Occupation: Mercenary/Assassin
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Fire cannot quench fire, water does.

Bericht van Alyss op za maa 17, 2018 6:10 pm


Voorover gebogen, met haar borst op haar knieeen en haar hoofd tegen de vloer lag de jonge healer in de kamer waar vroeger haar ouders overnachtten. Haar witte lokken lagen als een satijnen deken over haar lichaam heen geslagen. Met haar ogen dicht en haar voorhoofd tegen haar in elkaar gevouwen handen zegde ze een laatste gebed op. Met dit gebed vroeg ze de godin van de maan om bescherming over haar en haar familie tijdens de reis die ze op het punt stonden te maken.
Met een glazige blik in haar ogen kwam het meisje overeind. Ze pakte haar tas waarin ze al haar benodigdheden had opgeborgen, sloeg deze over haar schouder en stapte richting de kamer waar haar familie wachtte. Eenmaal aangekomen vermeed ze hun blikken, maar knikte toen haar broer vroeg of ze er klaar voor waren. Hierna gleed haar blik richting haar halfzusje, en hoopte dat de maan haar gebed zou aannemen en de jonge vuurmeester genade zou schenken. Deze reis was voor ieder van hen gevaarlijk, maar om haar zusje dat een groot geheim met zich meedroeg maakte ze zich toch net wat meer zorgen.
are you afraid to fall


Closing my eyes, sleep but not getting a wink
♡ I feel the glare and staring eyes that seemingly care ♡
avatar
Real name :
Jules

IC posts :
2


Character sheet
Age: 17 y/o
Occupation: Healer's Apprentice
Residence: South Pole
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum