⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Traveling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Traveling

Bericht van Dyani op di maa 13, 2018 7:31 pm


Dyani had weer eens haar Tribe achter zich gelaten om de verschillende naties langs te gaan. Ze hield van het veranderende landschap wanneer je een ander gebied binnen kwam. Je zag tijdens je tocht het landschap ook veranderen, en daar hield ze van.
Het duurde niet lang of ze zette voet aan het eiland in het Aarderijk. Ze voelde zich hier ook thuis. Niet in het hele Aarderijk, maar Dyani moest toegeven dat het eiland, omdat het omringt was met water, haar goed deed voelen. En de temperatuur was hier wat behaaglijker. Dyani was hier vaker te vinden, en vandaar dat haar voeten automatisch de vaak gelopen route volgden. Tot ze uitkwam op een rustig plekje, omringt met bomen aan de rand van het eiland. Daar zette ze zichzelf in kleermakerszit op de grond en bleef naar het bewegende water kijken. Het ontspande haar.

-Ja ja, eerste post sinds jaren, dus ik moet weer even inkomen-
avatar
Real name :
Julya

IC posts :
1


Character sheet
Age: 20
Occupation:
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum