Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Traveling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Traveling

Bericht van Dyani op di maa 13, 2018 7:31 pm


Dyani had weer eens haar Tribe achter zich gelaten om de verschillende naties langs te gaan. Ze hield van het veranderende landschap wanneer je een ander gebied binnen kwam. Je zag tijdens je tocht het landschap ook veranderen, en daar hield ze van.
Het duurde niet lang of ze zette voet aan het eiland in het Aarderijk. Ze voelde zich hier ook thuis. Niet in het hele Aarderijk, maar Dyani moest toegeven dat het eiland, omdat het omringt was met water, haar goed deed voelen. En de temperatuur was hier wat behaaglijker. Dyani was hier vaker te vinden, en vandaar dat haar voeten automatisch de vaak gelopen route volgden. Tot ze uitkwam op een rustig plekje, omringt met bomen aan de rand van het eiland. Daar zette ze zichzelf in kleermakerszit op de grond en bleef naar het bewegende water kijken. Het ontspande haar.

-Ja ja, eerste post sinds jaren, dus ik moet weer even inkomen-
avatar
Real name :
Julya

IC posts :
1


Character sheet
Age: 20
Occupation:
Residence:
Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum