Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

The place to lose your fears

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani op di maa 13, 2018 10:10 pm
WE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Duidelijk geschaafde knokels tikte wat ongeduldig op de houten bar. Hier en daar zat er op zijn hals en op de rest van zijn lichaam dat covert was door kledij een blauwe schijn op zijn huid. Een dag geleden nog was hij gecontacteerd geweest om te gaan vechten. Man on man, tot het bloed vloeide, maar niet tot de dood. Een of andere hoog geplaatste nobele had het blijkbaar leuk gevonden om twee jongens elkaar bijna tot pulp te zien slaan. Niet dat het hem veel uitmaakte. Zolang hij betaald werd deed hij alles. Zijn lichte bruine ogen gleden over de mensen die her en der in het pand verspreid stonden allemaal vrolijk pratend over allerlei zaken. Waarom hij zo ongeduldig was? Mainly omdat hij nog wel verwachtte dat er tumult zou uitbreken in de bar, maar goed hij besloot het van zich af te schuiven wanneer een klant hem benaderde en hem om een drankje vroeg.

Naarmate het later werd op de avond en de zon ook was ondergegaan begon het drukker te worden in de zaak. Drukte was altijd fijn, tot er uiteindelijk een of andere randdebiel de boel kwam verzieken. Want ja, die waren er dagelijks. Mannen of vrouwen die te dronken waren om ook nog maar enig besef te hebben die vrolijk op elkaar begonnen meppen, jup dat maakte hij elke dag wel mee. Ergens was dat ook wel een van de redenen waarom Jaspar destijds gecontacteerd was geweest om te vechten voor zijn kost. Door het uit elkaar trekken van twee gigantische kerels en ze ook weten de bedwingen.

Wat de avond natuurlijk ook met zich mee bracht buiten een hoopje bezopen mannen was dat het al heel snel happy hour werd en dat het pand zo meteen overstelpt zou worden door allerlei mensen, van adel naar bijna arm. Niet dat hij daar een verschil in maakte, waarom zou hij ook. Tussen enkele mensen die binnen kwamen merkte hij een bekend gezicht op, een gezicht dat automatisch toch een kleine grijns op zijn lippen deed verschijnen. ‘So they do let you out?’ Klonk het al plagend terwijl het meisje plaats had genomen.

Lookavatar
Real name :
Caro

IC posts :
2


Character sheet
Age: 19
Occupation: Barman
Residence: Ba Sing Se
Profiel bekijken

Earth Kingdom

Earth Kingdom

Terug naar boven Go down

Re: The place to lose your fears

Bericht van Freya Lupin op do maa 15, 2018 3:30 pm


Het was een redelijk warme, drukke dag geweest en Freya was kapot. De klussen die ze vandaag binnen kreeg vroegen allemaal om haar aardstuur skills en die kostten vaak toch net wat meer energie. Niet dat ze klaagde. Ze was allang blij dat haar zaak goed liep, dat mensen hun vertrouwen in haar legden ondanks het feit dat ze fysiek toch niet helemaal in orde was.

Het plan was eigenlijk geweest om na het werk nog even te trainen, maar tegen de tijd dat ze klaar was was de zon al zo'n beetje onder aan het gaan en daarbij had ze tijdens het werk wel genoeg gedaan wat aardsturen betreft. Daarbij had ze eigenlijk ook wel zin in een drankje en om haar favoriete bar weer eens te bezoeken. Dus besloot ze haar shop af te sluiten voor de dag en maar eens die kant op te gaan.

Het was al redelijk druk in de kroeg, maar dat hinderde haar niet. Alleen maar gezellig, natuurlijk. Ze liet haar blik even door de ruimte glijden, maar had vanuit haar ooghoek al gezien dat ze gespot was en nam dus maar gewoon plek op een lege kruk aan de bar. Net zo makkelijk, natuurlijk, op het deel waar ze er op moest klimmen na dan. Maar ze was het gewend en ze meesten om haar heen ook wel, dus ging het nog redelijk snel en onopmerkelijk ook. Ze grijnsde naar Jaspar na zijn opmerking. "Contrary to popular belief, yes. But only for visiting handsome bartenders."  Ze keek hem aan, bestudeerde zijn gezicht even wat zeker handsome was, maar dat wist ze natuurlijk al. "But I'm here now, and I would love a whisky." Met ijs, maar dat wist hij wel. Ze keek even rond, had het idee dat er mensen eerder waren dan zij die nog niet aan de beurt waren geweest om hun bestelling te plaatsen, maar daar had ze verder geen problemen mee. Dames gaan voor, niet?
jaspar      327      wearing


avatar
Real name :
Cat

IC posts :
1


Character sheet
Age: 19
Occupation: Blacksmith
Residence: Ba Sing Se
Profiel bekijken

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Go down

Re: The place to lose your fears

Bericht van Jaspar Tehrani op za maa 17, 2018 4:24 pm
WE'LL GO SLOW AND HIGH TEMPO
Om eerlijk te zijn was hij wel blij dat hij vanavond hier kon staan. Het afgelopen gevecht had duidelijk zijn sporen nagelaten op het lichaam van de man. Normaal zou hij moeten rusten, maar als je hem kende wist je dat hij zich daar niet mee bezig hield. Nee, Jaspar was een persoon die hield van een actieve levensstijl op eender welke manier. De jongen ging makkelijk van het ene event naar het andere in zijn leven zonder al te veel last te hebben, maar vandaag was hij blij dat hij het net iets rustiger aan kon doen. Hoewel gezien de aanwezige menigte zou het geen rustige avond worden, gelukkig stond hij niet alleen. Een wijze keuze die hij zelf had ingeplant. Eentje die dan ook nog eens goed uitkwam gezien de komst van een bepaalde jonge dame die net zijn etablissement was binnen gewandeld.

Meteen had hij haar aangesproken, met een simpel grapje want zo smooth was hij wel weer. Het feit dat hij zijn aandacht had verplaatst van de rest van de klanten naar haar, viel bij sommige niet echt in goede aarde. Maar de wachtende klanten werden al heel snel geholpen door zijn collega van de avond dus dat zat wel goed. Hij wilde zelf geen rel in de hand werken weetje wel. ‘Hm, should I be jealous?’ Kort trok hij zijn wenkbrauw op. Jaspar was maar aan het dollen, hij wist goed genoeg dat hij er niet verkeerd uit zag. Soms wist hij dat zelf iets te goed, maar hij probeerde het nog te laten lijken alsof hij het niet wist. Dus zo ijdel was hij nog niet. ‘Maybe you should tell that handsome bartender to pay me a visit so I can make him less pretty.’

Haar bestelling had hij al klaar staan vanaf het moment ze ook maar één voet binnen had gezet. Met een knipoogje plaatste hij het glas voor haar neus, daarmee zijn gehavende hand duidelijk langs haar passerend. Snel genoeg ging hij verder met een andere bestelling klaar te zetten voor iemand anders voor hij haar weer aan keek. ‘Looks like you had a long day at work? You need to relax more babe.’ Nee, het meisje zag er niet bepaald uitgerust uit of wat dan ook. Wat hij opmerkte was ook dat er een dunne laag transpiratie op haar gezicht aanwezig was. Arm ding, ze mocht echt even gewoon rust nemen hoor.
avatar
Real name :
Caro

IC posts :
2


Character sheet
Age: 19
Occupation: Barman
Residence: Ba Sing Se
Profiel bekijken

Earth Kingdom

Earth Kingdom

Terug naar boven Go down

Re: The place to lose your fears

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum