⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Koala sheep madness

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op wo maa 14, 2018 11:40 pm

fire is the element of power.
Na een lange dag op de basis, was Ryuu eindelijk onderweg naar huis. Er was een nieuwe groep rekruten binnen gekomen, en hoewel dat heel voordelig was voor de Fire Nation, was het een heel organisatorisch circus. Papieren moesten getekend worden, de rekruten moesten een nieuw onderkomen krijgen, plus ingedeeld worden in nieuwe units, plus de Captains moesten ingelicht worden.. Nu hij er over na dacht, kreeg hij opnieuw dat gevoel van paniek. Dat het niet goed zou komen, dat hij fouten had gemaakt, dat hij een teleurstelling was. Dat hij zijn taken niet goed had uitgevoerd en dat hij beter gedegradeerd zou worden. Bijna draaide hij zich om met de intentie om terug naar het hoofdkwartier te lopen. Maar hij hield zichzelf nog net tegen.

Eenmaal thuis zou alles beter gaan. Een kop hete thee en lekker ontspannen met Kumo en Ururi. Als er iets was wat hem tot rust kon brengen, dan was dat het wel. De High General liep zijn straat in, en kwam al gauw bij zijn voordeur. Eenmaal die open was, kwam Kumo meteen aangerend, zoals gewoonlijk. Echter was zijn maatje nergens te bespeuren. ”Where’s Ururi?” Vroeg hij zich luidop af, alsof Kumo echt zou antwoorden. Hij liep snel verder naar binnen. Dit was niet oké. Ururi zou nooit niet naar de deur lopen. Kumo hobbelde achter hem aan. Toen hij in de keuken kwam, zag hij hoe de achterdeur wagenwijd open stond. ”Oh no”, Mompelde hij geschrokken.

Ururi was weggelopen. Of geschaapnapt. Al leek weggelopen logischer. De man liep de straat terug in, voorzichtig de deur sluitend zodat zijn andere vriendje hem niet kon volgen. Met een bezorgde frons op zijn gezicht begon hij de straat af te lopen, op zoek naar een spoor van zijn schaap. Hij sprak random mensen aan om te vragen of ze misschien een verdwaald koala schaap hadden gezien, en af en toe werd hij zo hopelijk de goeie richting in gestuurd. Hij wist nu al dat hij het niet zou aankunnen als er iets met zijn kleine vriendje gebeurd zou zijn, dus hij probeerde zich zo snel mogelijk te haasten terwijl hij de omgeving nauwlettend in de gaten hield.

&Shizuki Sei
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op vr maa 16, 2018 8:59 pm


Battle is just a dance
Daar liep ze dan weer. Hoe vaak ze het dan ook had gedaan, het bleef best zenuwslopend. Een tas vol danskleding en waaiers en dan dwars door de hoofdstad. Werken in een circus was niet bepaald de meest prestigieuze baan. Daarnaast was ze een studente, ze hoorde niet te werken. Toch moest ze wel. Als ze dat niet zou doen zou haar moeder zich hoe dan ook helemaal kapot werken. Haar baantje in het paleis verdiende niet veel en ze had behoorlijk wat te onderhouden. Daarbij wilde ze dat ook echt, ze zou het niet aankunnen om een van de kinderen weg te moeten geven. Dat was dan ook de reden dat ze haar bijbaantje in het circus had. Maar om te kunnen optreden moest ze ook oefenen. En dat kon niet in haar gewone kleding.

Haar twee donkere ogen vielen op iets wat ze niet midden in de stad had verwacht. Een koala schaap liep rustig tussen de mensen door. De meeste waren zo druk dat ze er vrijwel geen aandacht aan schonken. Sommigen keken het beest wat na maar verder gebeurde er niet echt iets. Ook leek er niemand bij het dier te horen. Vreemd. Koala schapen leefde hier helemaal niet in het wild, niet midden in de stad in ieder geval. Okay maar die dieren waren toch wel geweldig leuk. Shizuki kon het niet laten om er naar toe te gaan. Ze stak haar hand uit zodat het dier hier aan kon snuffelen en zich vervolgens liet aaien. Zo heerlijk zacht. Zou ze hem niet gewoon mee kunnen nemen? Hun wol was het zachtste bed wat je kon voorstellen. Voorzichtig keek ze of het beest het toestond dat ze het zou oppakken. En ja hoor, binnen de kortste keren stond ze daar. Een koala schaap in haar armen. Wat een schattig dier, ze moest er een hebben.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op za maa 17, 2018 10:42 pm

fire is the element of power.
Nu hij een van zijn beste vriendjes kwijt was, ging de paniek in zijn hoofd alleen nog maar naar een hoger level. Alsof hij experience points had gekregen en zijn anxiety level up was. Hij moest hem zo snel mogelijk terugvinden, voor er iets ergs gebeurde. Daar bedoelde hij mee dat hij waarschijnlijk binnen hier en vijf minuten een hartaanval zou kunnen krijgen. Oh, en natuurlijk moest Ururi ook snel teruggevonden worden omdat er anders misschien wel iets ergs kon gebeuren met hem. Wie weet zat hij ergens vast tussen een smalle opening. Iets wat wel vaker gebeurde gezien zijn fluffyheid. Of, in het ergste geval, vond iemand hem even schattig als hij en had hij of zij besloten om Ururi voor zichzelf te houden. Hij probeerde zich niet in de beelden hoe angstig zijn koala schaap wel niet moest zijn als een vreemde hem wilde ontvoeren.

Al leek dat blijkbaar al bij al wel mee te vallen. Koala schapen stonden bekend om hun chillheid, en dat werd hier nogmaals bewezen. Ineens zag hij Ururi, op zijn dooie gemakje in de armen van een meisje dat hem nogal bekend voor kwam. Half buiten adem kwam hij bij het duo tot stilstand. ”Ururi! How can you do this to me?” Richtte hij zich tot het schaap, dat maar wat schaapachtig terug zat te staren.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op zo maa 18, 2018 8:27 pm


Battle is just a dance
Net toen ze met het koala schaap in haar handen stond kwam zijn eigenaar aanlopen. Dat moest zij natuurlijk weer hebben. Ze had het dier maar al te graag mee naar huis genomen. Bij die gedachte besefte ze dat ze wat dat betrof nog wel een beetje op haar moeder leek. Vreemd. Even vreemd als de eigenlijk zelf, of in ieder geval zijn opmerking. ”Ururi! How can you do this to me?”, sprak de man zo goed als buiten adem. En dat was dus de man die had gezegd dat ze een bijzondere woordkeuze had. Hij praatte tegen het koala schaap alsof het schaap net vreemd was gegaan of hem bedrogen had. Nouja misschien leek het nog wel een beetje op het eerste ook. Shizuki pakte het dier wat anders beet zodat ze het was makkelijker vast kon houden. Ze ging het voorlopig niet loslaten, daar was Ururi te zacht voor. "Can I have Ururi, Ryuu?" vroeg ze. Wacht wat? Waarom vroeg ze dat precies? Was dit die bijzondere werking van de koala schaap vacht. Dat je zodra je het aanraakte er op wilde slapen of iets dergelijks?
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op zo maa 18, 2018 11:02 pm

fire is the element of power.
Het was niet alleen voor zijn eigen mentale gezondheid dat hij Ururi terug moest vinden. Kumo was zo gewend aan zijn vriendje, dat hij zich vast enorm eenzaam zou gaan voelen als hij eenmaal alleen zou achterblijven. Hijzelf was namelijk ook niet zo heel vaak thuis. Ofwel zat hij op het hoofdkwartier, ofwel in het royal palace. Voor zaken. En in dat laatste ook wel voor zijn eigen plezier. Dan hadden de koala schaapjes alleen maar elkaar om zichzelf te entertainen. Ze waren dan ook onafscheidelijk. Waar Kumo was, was Ururi, en andersom. Daarom had het hem wel verbaasd dat de ander zijn maatje niet achterna gerend was. Ofwel had hij liggen slapen, dat was natuurlijk ook een optie. Dat Ururi subtiel weg geslopen was. Hij snapte nog steeds niet hoe die deur open was gegaan though. Hij was vrij zeker dat hij hem die ochtend echt goed had gesloten, nadat hij de twee eventjes vrij had laten rondlopen in de tuin achter zijn huis.

Hoe dan ook, een koala schaap vinden leek iets minder moeilijk dan hij zich had kunnen voorstellen. Vooral omdat iemand hem had opgepikt van de grond, en hem zo meer in zijn blikveld hield. Het schaap zelf leek weinig onder de indruk, maar dat zat ook in hun karakter. Hijzelf was iets meer verontwaardigd. De verbazing sloeg echter nog meer in toen hij Shizuki’s woorden hoorde. "Can I have Ururi, Ryuu?" Vroeg ze. Een beetje perplex keek hij haar aan. ”Of course not? I would miss him way too much”, Reageerde hij, terwijl hij zijn hand uit stak en Ururi over zijn kopje aaide. ”Wouldn’t you miss me too? Yes you would, I know you would”, Sprak hij zachtjes tegen het dier, zijn stem vervormd alsof hij tegen een klein kindje aan het praten was.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op ma maa 19, 2018 9:40 pm


Battle is just a dance
De verbazing waarmee Ryuu haar aankeek zei eigenlijk al genoeg over de aard van haar vraag. Het was een vreemde vraag, daar was geen twijfel over mogelijk. Zelfs zij begreep niet helemaal waarom ze die vraag zomaar stelde. ”Of course not? I would miss him way too much”, reageerde Ryuu dan ook. Op zich wel logisch, Ururi was zijn huisdier. Zij zou een huisdier ook missen als iemand anders dat zou hebben. Al had ze nooit een huisdier gehad. Die gedachte trok haar weer terug naar de realiteit. Ryuu had inmiddels zijn hand al uitgestoken en aaide het koala schaap over zijn kop. ”Wouldn’t you miss me too? Yes you would, I know you would”, sprak hij tegen het dier met een vervormde en zachte stem. Shizuki moest er even door grinikken waarna ze het koala schaap terug op de grond zette. "Nee, het is jouw huisdier, dat kan ik niet meenemen. Zou hem niet eens kunnen verzorgen," verzuchtte Shizuki waarna ze een keer zacht met haar hoofd schudde. Ze hadden het al niet zo breedt, laat staan als ze er een heel koala schaap bij moesten gaan verzorgen.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op di maa 20, 2018 11:58 am

fire is the element of power.
Eigenlijk werd er door deze situatie een heel pijnlijk probleem bloot gelegd. Hoe graag hij ook meer tijd met zijn schaapjes wilde doorbrengen, het leven van een High General was heel druk. Hij had eigenlijk te weinig tijd om hen een kwaliteitsvol en fijn leventje te geven. Uiteraard verwende hij hen vaak met lekkere snacks, maar dat was niet hetzelfde. Gelukkig waren de beestjes op zich best lui, dus echt spelen deden ze niet. Er mee gaan wandelen was ook niet nodig. Ze chillden gewoon de hele dag. Maar toch, hij vroeg zich af en toe wel af of ze zich niet kapot aan het vervelen waren. Zijn huis was op zich best groot, nog een voordeel van zijn rang, maar er viel niet echt veel te doen. Zeker niet als hij er niet was. Ze gedroegen zich wel, maakten niks kapot, maar toch. Er moest toch iets zijn wat hij kon doen om een nog beter baasje te zijn?

En de oplossing werd hem eigenlijk toegeworpen. "Nee, het is jouw huisdier, dat kan ik niet meenemen. Zou hem niet eens kunnen verzorgen," Zuchtte Shizuki, nadat ze Ururi op de grond had gezet. Het koala schaap bleef rustig staan, omhoog kijkend naar de twee mensen. ”Actually.. What if I thought you how to take care of him and his brother?”, Begon hij, het idee ter plekke verder uit werkend. ”I mean, I’m not at home often, and if I had been, than Ururi wouldn’t have escaped. I don’t know if you have much time beside school, but what if I pay you to keep them company once in a while?” Vroeg hij, zijn donkere ogen op haar richtend. Ze kon evengoed nee zeggen, het was namelijk geen bevel of wat dan ook. Maar ze leek nu al betoverd door het koala schaapje, dat hij ergens wel wist dat ze goed voor hen zou kunnen zorgen als hij er even niet was.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op wo maa 21, 2018 4:29 pm


Battle is just a dance
”Actually.. What if I thought you how to take care of him and his brother?”, sprak Ryuu. Er verscheen een verwarde blik in haar ogen. Nu volgde ze hem al helemaal niet meer. Hoe langer ze in zijn buurt was hoe minder ze van hem leek te begrijpen. ”I mean, I’m not at home often, and if I had been, than Ururi wouldn’t have escaped. I don’t know if you have much time beside school, but what if I pay you to keep them company once in a while?” Okay, dat maakte het niet beter. Verwarring en dilemma sloegen toe. Shizuki kreeg een moeilijke blik in haar ogen waarna ze haar hoofd de kant van het koala schaap op richtte. Na een paar seconde schudde ze een keer zacht met haar hoofd. "I'm sorry but I really have to say no to that offer," verzuchtte ze zodra ze haar blik weer op Ryuu had gericht. De man mocht aardig zijn maar ze bleef haar twijfels houden met alle nobles en high ranks. De dieren waren leuk maar haar moeder zou het niet goed vinden dat ze nog meer zou werken dan nu. Haar studie zou er te veel onder leiden.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op do maa 22, 2018 11:38 am

fire is the element of power.
Zijn voorstel was enorm impulsief, en dat besefte hij ook. Hij had echt geen idee wie ze precies was, alleen dat haar naam Shizuki was en dat ze studeerde en af en toe een dipje had in de bibliotheek. Ze was dus eigenlijk een vreemde, die hij droogjes bij hem thuis zou binnenlaten als ze op zijn aanbod in zou gaan. Maar hij geloofde ook in de goeie intenties die elke mens bezat. Ze kon hem evengoed gaan bestelen, maar hij vertrouwde er op dat ze dat niet zou doen. In die zin geloofde hij vast in de goedheid van de Fire Nation, dat iedereen voor elkaar zorgde en dat iedereen samen werkte om aan een betere maatschappij te bouwen. Maar misschien was hij te idealistisch. En had hij ook totaal niet door dat er mensen waren die er anders over konden denken dan hij. Ook al had ze dat al lang aan hem bewezen, het was alsof hij dat naar achteren had gedrukt in zijn geheugen.

Vandaar dat zijn voorstel ook heel logisch was in zijn hoofd. Al was het aan haar reactie te zien dat zij er niet hetzelfde over dacht. "I'm sorry but I really have to say no to that offer," Zei ze, na enkele seconden te hebben nagedacht. Ryuu keek haar iets verrast aan, maar herstelde zijn neutrale houding snel genoeg weer. ”That’s alright”, Zei hij met een glimlachje. ”If you ever change your mind, let me know. It’s a standing offer”, Deelde hij nog mee. Vervolgens knielde hij neer bij Ururi en porde hem in zijn fluffy vacht. ”And you, mister, are grounded”, Zei hij, gespeeld-streng tegen het dier. Wat was hij toch een goeie vader.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op di maa 27, 2018 6:39 pm


Battle is just a dance
”That’s alright”, reageerde Ryuu gelukkig rustig met een glimlachje. Zou wat zijn geweest als hij er op ging aandringen of boos was geworden of iets in die richting. Dan was ze waarschijnlijk weggerend, misschien met koala schaap, misschien zonder. ”If you ever change your mind, let me know. It’s a standing offer”, sprak Ryuu nog. Shizuki gaf een kort knikje, altijd handig als er iets mis ging met haar baantje in het circus. "Will do," reageerde ze met een klein glimlachje. Vervolgens zakte de man door zijn knieën en richtte zich tot zijn huis dier. Het koala schaap werd eerst een keer geprikt voor zijn eigenaar hem met een wat gespeeld strenge toon aansprak. ”And you, mister, are grounded”, waren zijn woorden. Shizuki kon het toch niet laten om even te grinniken, dit was niet iets wat je elke dag zou zien. Sterker nog, waarschijnlijk zou niemand haar geloven als ze zou vertellen dat dé High General Ryuu voor haar neus zijn koala schaap huisarest gaf. Nope, echt niemand. "How did this happen though? I mean I don't think you let him walk out of your house for fun?"
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum