⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Koala sheep madness

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op wo maa 28, 2018 1:47 pm

fire is the element of power.
Dat ze zijn voorstel had afgewezen, verbaasde hem en tegelijk ook niet. Misschien was ze te geïntimideerd door zijn rang, wat wel vaker gebeurde. Zelfs met zijn eigen rang voelde hij zich soms nog ongemakkelijk bij de oudere High Generals. Zeker bij de vrouw die hem had opgeleid en zo’n beetje alles had geleerd wat hij nu wist. Nu was ze op pensioen, maar hij wist dat ze hem low key in de gaten hield. Waarschijnlijk, als hij een onvergefelijke fout maakte, zou ze hem even op zijn plek komen zetten. Maar daar was hij niet echt bang voor. Nee, hij was bang haar teleur te stellen. Haar trots maken was een van zijn doelen in het leven.

Nu goed, dan moest hij maar iemand anders vinden die voor zijn schaapjes kon zorgen als hij weg was. Misschien kon hij ze nog in het Royal Palace afzetten de volgende keer hij op missie moest. Kai zou daar wel blij mee zijn, al had de kroonprins natuurlijk ook betere dingen te doen dan de hele dag achter de twee deugnieten aanrennen. Dus voor nu had Ururi gewoon huisarrest. Daar. "How did this happen though? I mean I don't think you let him walk out of your house for fun?" Hoorde hij haar vragen. Ryuu keek omhoog en haalde lichtjes zijn schouders op. ”I don’t know exactly, to be honest. I just came home and the back door was unlocked. And I’m pretty sure I locked it before leaving this morning. It’s confusing”, Grinnikte hij. Hij zag nu niet bepaald in hoe Ururi in staat was geweest om die deur zelf te openen. Dus er was iets vreemds aan de hand. Of hij werd een beetje paranoïde, dat kon natuurlijk ook.
 


avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op do maa 29, 2018 5:24 pm


Battle is just a dance
De man die nog steeds gehurkt op de grond zat haalde zijn schouders op. Echt hoor, een High General die zijn koala schaap dat ontsnapt was huisarest gaf. Hoe was ze nou weer in deze situatie beland? Al had ze er wel een soort talent voor ontwikkeld. Ze was dan ook regelmatig dat persoon die verhalen vertelde die haar vrienden niet altijd even makkelijk te geloven vonden. En toch waren ze altijd waar. Al had ze niet echt een manier om te bewijzen dat dit was gebeurd. ”I don’t know exactly, to be honest. I just came home and the back door was unlocked. And I’m pretty sure I locked it before leaving this morning. It’s confusing”, legde Ryuu haar uit. Een koala schaap leek haar niet echt instaat tot het openen van deuren. Wat zou er dan wel gebeurd kunnen zijn? Al snel schoot haar een idee te binnen. "Heb je gekeken of er iets miste binnen?" Inbraken waren in het arme deel van de stad niet ongewoon dus waarschijnlijk zou het in het rijkere deel ook wel eens voor kunnen komen. Al leek het haar dan weer wel sterk dat inbrekers zo makkelijk het huis van een High General in zouden kunnen komen.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op wo apr 11, 2018 2:30 pm

fire is the element of power.
Eigenlijk was Ryuu maar een hele normale man, met twee hele normale huisdieren en normale hobbies. Dat hij toevallig een hoge rang had en de Fire Lady date, was dan weer heel abnormaal. Maar het had hem niet veranderd. Zijn karakter was doorheen de jaren vrijwel hetzelfde gebleven. Hij kon evengoed genieten van gesprekken met even normale mensen als hij. Hij voelde zich nooit meer dan een ander. Daarom was hij zo casual in de omgang. Daarom stelde hij zonder twee keer na te denken voor dat ze op zijn koala schaapjes zou passen.

Nu moest hij iemand anders vinden, wat op zich niet zo’n probleem was. Hij had het gevraagd en een nee gekregen, iets wat hij makkelijk accepteerde. De vraag die zij stelde, zorgde ervoor dat hij zijn schouders op haalde. Hij wist het exacte antwoord niet. "Heb je gekeken of er iets miste binnen?" Vroeg ze. Ryuu schudde zijn hoofd, een beetje verrast door deze vraag. En.. Bezorgd? ”Not really. When I saw Ururi was missing, I basically stormed out to look for him”, Reageerde hij, een beetje beschaamd dat hij er zelf niet eerder aan gedacht had. Hij had nu eenmaal andere prioriteiten, namelijk de veiligheid van zijn geliefde huisdier.avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op wo apr 11, 2018 8:09 pm


Battle is just a dance
Hij schudde zijn hoofd maar toch leek haar vraag iets met hem te doen. Het was bijna... onwetend? Hij leek er totaal geen besef te hebben dat er een vrij grote kans op inbraak was. ”Not really. When I saw Ururi was missing, I basically stormed out to look for him”, vertelde Ryuu haar. Het meisje fronste kort voor ze weer sprak. "I sure hope you closed the door when you left?" Ze kende de man eigenlijk zo goed als niet maar toch zag ze het echt voor zich. Hij in alle haast het huis verlaten zonder de deuren te sluiten. Vrij spel voor alle inbrekers maar ook een kans dat z'n andere koala schaap ook zou ontsnappen. Dubbel ongeluk. Het leek haar helemaal niet zo vreemd, gezien hij zo op zijn huisdier gesteld leek te zijn. Naast dat voelde het nog op een andere manier vreemd. Hij zat zo daar op de grond bij z'n koala schaap, het was net een van haar broertjes. Op die momenten dat ze iets tegen hem uit moest leggen. Maar dit was dan een volwassen man met een hoge rang in de Fire Nation.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Ryuu op do apr 19, 2018 8:46 pm

fire is the element of power.
Dat ze suggereerde dat er misschien wel eens bij hem was binnengebroken, schokte hem wel hard. Het was nog niet eens bij hem op gekomen. Als High General of the Domestic Forces was de veiligheid van de mensen in de stad een van zijn hoogste prioriteiten. Criminaliteit werd hard en snel aangepakt, of dat probeerde hij toch te bereiken. Patrouilles door de stad, onderzoeken naar eventuele dievenbendes enzovoort enzoverder. Dat er wel eens werd ingebroken, wist hij wel. De cijfers logen er niet om. Maar in zijn huis? Nee, daar was hij niet eerder op gekomen.

"I sure hope you closed the door when you left?" Vroeg ze vervolgens, en opnieuw voelde hij zijn hart een tel overslaan. Had hij dat gedaan? Snel overliep hij zijn handelingen, van het moment dat hij thuis was gekomen tot het moment dat hij terug buiten was gelopen. ”I think so”, Zei hij, al wist hij het niet zeker. ”I should go check I guess”, Zuchtte hij toen. Hij pakte Ururi op en nam hem comfortabel in zijn armen. ”It was nice seeing you again. Take care alright”, Glimlachte hij nog, waarna hij met een knikje afscheid nam en met ferme passen huiswaarts liep.avatar
Real name :
Wolf

IC posts :
28


Character sheet
Age: 34
Occupation: High General
Residence: Royal Palace, Capital City, Fire Nation
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Shizuki Sei op wo apr 25, 2018 5:39 pm


Battle is just a dance
Het duurde even voor er een antwoord kwam. Waarschijnlijk probeerde hij na te gaan wat hij die dag had gedaan, dat deden de meeste mensen in dat soort situaties. ”I think so”, reageerde Ryuu vervolgens. Dat klonk niet geweldig zeker. Shizuki wilde net haar mond open trekken om dat aan te geven maar de man sprak zelf al. ”I should go check I guess”, verzuchtte hij. Het zwartharige meisje knikte een keer instemmend, waarschijnlijk was dat wel zo verstandig. Voor het zelfde geld was er op het moment een dievenbende zijn hele huis leeg aan het halen. Ryuu pakte zijn huisdier op en nam het koalaschaap comfortabel in zijn armen. ”It was nice seeing you again. Take care alright”, glimlachte de man naar haar. "Goodbye, take care.", sprak ze net op het moment dat hij met een knikje omdraaide en in een stevig tempo terug liep waar hij vandaan kwam. Ze grinnikte even om het tempo, misschien maakte hij zich toch meer zorgen dan hij liet zien. Wacht eens even, over haast gesproken... Ze was veel te laat hierdoor, tijd om op te schieten.
●●●●


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
21


Character sheet
Age: 17 years old
Occupation: Student
Residence: North Chung-Ling
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Koala sheep madness

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum