Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

looking for some things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

looking for some things

Bericht van Diabolic Necare op do maa 15, 2018 3:48 pm


Heyaa :3

Voor Diabolic zoek ik wat dingetjes. Vrienden, vijanden etc het standaard rijtje wat er gezocht wordt voor een nieuw char.

Ik zoek ook een broertje/zusje/beste vriend(in) wie Dia kosten wat het kost zal proberen te beschermen. Ze zal er alles aan doen om hun uit de problemen te houden, ook als dat betekend dat ze met iemand zou moeten vechten, daarom dat ze zo vaak in de problemen komt. De persoon hoeft dit natuurlijk niet goed te vinden en misschien dat hij/zij ervoor probeert te zorgen dat ze minder van deze dingen doet, aangezien ze best roekeloos kan zijn.

Haar geschiedenis is nog helemaal open dus mocht je daar wat mee willen verzinnen sta ik daar altijd voor open, ook zouden we als het nodig is haar leeftijd een jaar of 2 kunnen aanpassen mocht dat beter passen :3

Ik hoop dat er interesse is xshe slept with wolves without fear,
for the wolves knew a lion was among them.
avatar
Real name :
red

IC posts :
0


Character sheet
Age: 19
Occupation: Messenger Hawk breeder + trainer
Residence:
Profiel bekijken

New member

New member

Terug naar boven Go down

Re: looking for some things

Bericht van Elli op di maa 27, 2018 3:44 pm


Hey!

Elli is wel een optie als vijand? Vrienden kan ook omdat ze allebei van de Fire Nation zijn, maar Elli is niet bepaald het yay-friends type :'D Tenzij ze elkaar al ergens van kennen of iets.
avatar
Real name :
Sammy

IC posts :
9


Character sheet
Age: 22
Occupation: Blacksmith – (Assassin)
Residence: Fire Nation Capital
Profiel bekijken

Firebender

Firebender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum