⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


The road to nowhere

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

The road to nowhere

Bericht van Nao Ginmaru op za maa 17, 2018 12:13 pm


Guardian of the

silver castle
Heel misschien had ze toch gewoon om hulp moeten vragen. Maar nee, zo zat ze niet in elkaar. Aan dit soort dingen was toch wel te merken dat ze behoorlijk koppig was. Niet het type dat even zou laten zien dat ze verdwaald was. Dat zou zwakte tonen zijn. Of in ieder geval het was haar door verschillende docenten aangeleerd dat het zwakte tonen zou zijn. Maar ze wilde dan weer wel dat ze het zou zeggen als ze iets niet begreep. Zo vreemd. Maar goed, door die deels aangeleerde koppigheid was ze nu wel weer mooi verdwaald. Ze wist dat ze ergens in de buurt van Gaoling moest zijn, dat kon eigenlijk niet anders. Maar waar ze nou precies was? Geen idee. Nao had uiteindelijk haar zinnen er toch maar op gezet om het aan het eerste beste persoon te vragen. Dan zou ze in ieder geval de goede kant op gaan. Nadeel was dan wel dat ze momenteel omgeven werd door velden. Geen persoon in zicht, niet eens een gebouw. Haar ogen volgde de Fire ferret die voor haar neus over het pad heen en weer rende. Hij had een tijd niet veel ruimte gehad dus die energie moest er eerst uit. Dat zou dan waarschijnlijk wel weer resulteren in het feit dat hij moe zou worden en ze hem op een gegeven moment zou moeten gaan dragen. Dat was al veel vaker gebeurd. Doordat Netsu plotseling stopte keek Nao pas weer wat er echt voor haar was. Een boerderij, slechts een paar honderd meter van hun verwijderd. Eindelijk! Ze versnelde haar tempo wat op weg naar de boerderij, daar moest vast iemand zijn die haar de weg kon wijzen. Nu alleen even hopen dat haar casual kleding gecombineerd met de naginata die op haar rug gebonden was, geen verkeerde indruk zou opleveren. Was al een keer eerder gebeurd, wilde ze liever nu wel voorkomen. Bij de boerderij aangekomen zag ze zo snel niemand. "Hallo?", probeerde ze. Eigenlijk had ze er totaal niet over nagedacht wat ze zou gaan doen als er niemand zou zijn. Doorgaan of wachten tot er iemand zou komen?
●●●●


[Eerste post voor Easton]
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
18


Character sheet
Age: 19 years old
Occupation: Kyoshi Warrior
Residence: Omashu/Kyoshi Island
Profiel bekijken

Kyoshi Warrior

Kyoshi Warrior

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum