⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

82 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


VITANI

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

VITANI

Bericht van Vitani op zo maa 18, 2018 5:09 pm
BACKSTORY


Sinds de dood van Roku waren de dingen anders in haar familie. Haar vader, een belangrijk man in het regime van de fire lord, begon het steeds vaker te hebben over  de toekomst van de vuurnatie. Een toekomst waarin er geen plek was voor de andere elementen. 
Ze merkte het aan alles om haar heen. De propaganda. De  geforceerde liefde voor haar vaderland. Als haar vader gasten had dan zaten ze in zijn studeerkamer. De deur gesloten. Ze hoorde de mannen fluisteren over geheime plannen. Hoe later het werdt hoe harder ze begonnen te praten. Dronken en hongerig naar macht. Vitani was zich er heel goed van bewust dat de toekomst waar haar vader van droomde gevaarlijk was. Op school maakte de docenten steeds meer tijd vrij voor geschiedenislessen en volkszang. Het leek wel alsof het land zich ergens op voorbereidde
Toen kwamen de berichten dat de luchttempels waren aangevallen. Het was oorlog. En iedereen leek te juichen. Een overwinning voor de vuurnatie. De sterkte natie van de wereld.

Vitani had altijd een rustig karakter gehad. Haar familie spotte dat ze in het verkeerde element geboren was. Ze leek niet op haar broers of zussen, die het vuur zelve waren. Vitani was rustig, als water. Wat haar het zwarte schaap van de familie maakte. Dit tot grote teleurstelling van haar vader. Ze was altijd bang geweest voor haar hem, en voor de macht die hij uitoefent. Echter ging die angst sinds kort gepaard met een nieuwe emotie. Afkeer. Afkeer voor hem en zijn ideologie, voor haar familie. Voor de propaganda en de dictatuur. Toen haar vader in een dronken bui haar sloeg, was ze ontploft. In een waas van woede en verdriet vloog ze hem aan. Nog nooit had ze zoveel kracht gevoeld met haar vuursturen. Haar vader viel op de grond. Zijn gezicht bedekt met zijn handen. Vitani wachtte niet langer en stormde het huis uit. Tijd om zich te bedenken had ze niet. Ze moest weg uit de stad, weg van het land. het water op. Varen tot ze veilig zou zijn. Veilig in Ba Sing Se

CHARACTER

Vitani is heel gecontroleerd en leergierig. Ze kent enorm veel theorie als het gaat om vuursturen, en omdat het voor haar familie erg belangrijk is dat je goed kunt vuursturen, moest ze iedere dag met haar broers en zussen aan haar bending werken. Het enige puntje dat Vitani mist is dat ze nooit de controle kwijt wou. Soms was ze zelfs bang voor het vuur. Vuursturen is altijd een element geweest waarin karakter en emotie erg veel invloed hebben. Omdat Vitani dat vurige karakter mist, mist ze ook een deel van de kracht die in haar bending zit.

G E N E R A L

Name: Vitani Stonem
Gender: Female
Age: 20 years
Orientation: Bisexual
Season born: Winter
Hair color: Brown, with a subtle warm glow
Build: slim, but stong
Eye color: Amber
Scars: several, largest behind the left ear


XXX

avatar
Real name :
-

IC posts :
0


Character sheet
Age: 19
Occupation:
Residence:
Profiel bekijken

New member

New member

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum