Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

VITANI

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

VITANI

Bericht van Vitani op zo maa 18, 2018 5:09 pm
BACKSTORY


Sinds de dood van Roku waren de dingen anders in haar familie. Haar vader, een belangrijk man in het regime van de fire lord, begon het steeds vaker te hebben over  de toekomst van de vuurnatie. Een toekomst waarin er geen plek was voor de andere elementen. 
Ze merkte het aan alles om haar heen. De propaganda. De  geforceerde liefde voor haar vaderland. Als haar vader gasten had dan zaten ze in zijn studeerkamer. De deur gesloten. Ze hoorde de mannen fluisteren over geheime plannen. Hoe later het werdt hoe harder ze begonnen te praten. Dronken en hongerig naar macht. Vitani was zich er heel goed van bewust dat de toekomst waar haar vader van droomde gevaarlijk was. Op school maakte de docenten steeds meer tijd vrij voor geschiedenislessen en volkszang. Het leek wel alsof het land zich ergens op voorbereidde
Toen kwamen de berichten dat de luchttempels waren aangevallen. Het was oorlog. En iedereen leek te juichen. Een overwinning voor de vuurnatie. De sterkte natie van de wereld.

Vitani had altijd een rustig karakter gehad. Haar familie spotte dat ze in het verkeerde element geboren was. Ze leek niet op haar broers of zussen, die het vuur zelve waren. Vitani was rustig, als water. Wat haar het zwarte schaap van de familie maakte. Dit tot grote teleurstelling van haar vader. Ze was altijd bang geweest voor haar hem, en voor de macht die hij uitoefent. Echter ging die angst sinds kort gepaard met een nieuwe emotie. Afkeer. Afkeer voor hem en zijn ideologie, voor haar familie. Voor de propaganda en de dictatuur. Toen haar vader in een dronken bui haar sloeg, was ze ontploft. In een waas van woede en verdriet vloog ze hem aan. Nog nooit had ze zoveel kracht gevoeld met haar vuursturen. Haar vader viel op de grond. Zijn gezicht bedekt met zijn handen. Vitani wachtte niet langer en stormde het huis uit. Tijd om zich te bedenken had ze niet. Ze moest weg uit de stad, weg van het land. het water op. Varen tot ze veilig zou zijn. Veilig in Ba Sing Se

CHARACTER

Vitani is heel gecontroleerd en leergierig. Ze kent enorm veel theorie als het gaat om vuursturen, en omdat het voor haar familie erg belangrijk is dat je goed kunt vuursturen, moest ze iedere dag met haar broers en zussen aan haar bending werken. Het enige puntje dat Vitani mist is dat ze nooit de controle kwijt wou. Soms was ze zelfs bang voor het vuur. Vuursturen is altijd een element geweest waarin karakter en emotie erg veel invloed hebben. Omdat Vitani dat vurige karakter mist, mist ze ook een deel van de kracht die in haar bending zit.

G E N E R A L

Name: Vitani Stonem
Gender: Female
Age: 20 years
Orientation: Bisexual
Season born: Winter
Hair color: Brown, with a subtle warm glow
Build: slim, but stong
Eye color: Amber
Scars: several, largest behind the left ear


XXX

avatar
Real name :
-

IC posts :
0


Character sheet
Age: 19
Occupation:
Residence:
Profiel bekijken

New member

New member

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum