⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

83 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Welcome home!

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Welcome home!

Bericht van Fred Win-Tzohr op ma maa 19, 2018 11:29 am

air is the element of freedom.
Vandaag was de dag. De dag dat Lev terug zou komen van zijn meeting met de Chief van de Northern Water Tribe. Een dag waar hij zeker naar uitgekeken had. Uiteraard omdat hij zijn maatje had gemist, maar ook omdat hij al die tijd niemand had kunnen pranken. Dus hij zat vol met ondeugd. Zijn klas had vandaag voor de gelegenheid even vrij gekregen, al had hij natuurlijk wel enkele oefeningen meegegeven zodat ze hun technieken konden herhalen. Zelf was hij nu op Pabu aan het rondvliegen, wachtend op de terugkeer van de Head Monk. Hij lag languit op de kop van de bison, die zich zachtjes liet meezweven op de luchtstromingen rondom hun. Niet al te lastig, dit kon hij uren volhouden. Als dat nodig was, natuurlijk. Want als hij zich niet vergiste.. Zag hij een klein stipje aan de horizon dat steeds groter werd.

Fred drukte zichzelf overeind en wreef kort over de vacht van Pabu. ”A little bit higher buddy, like we practised”, Zei hij tegen het dier, dat meteen met zijn staart sloeg om hoger in de wolken te raken. Hij liet hem een stukje omvliegen, zodat hij uiteindelijk achter Lev en Mamun terecht kwam. Daar liet hij zijn eigen bison terug dalen. Als het goed was, zou Lev hem niet kunnen zien. Tenzij hij toevallig achterom keek, maar wat was de kans? De jonge monnik ging staan en concentreerde zich op zijn bending. Met een beetje hulp van Pabu en de lucht om zich heen, sprong hij naar beneden en belandde zo in het zadel van Mamun. Eenmaal hij ‘vaste’ grond onder zijn voeten had, boog hij de lucht zo om dat hij zijn typische begroeting op Lev kon loslaten. Namelijk een flinke windstoot in de richting van diens hoofd. Ghehe.

&Lev Nekrasov

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Lev Nekrasov op ma maa 19, 2018 10:37 pm


Feel the wind of change
Zijn bezoek aan Alison Olivia was vermoeiend geweest, de terugreis lang. Zodra hij uit zicht van de Water Tribe was had hij zich opgerold in zijn stapel dekens. Zo had hij een tijdje geslapen, voornamelijk de nacht. Dagen duurde lang als je alleen vloog, al was het niet helemaal alleen. Niet dat Mamun zo veel met hem zou praten. Het zou nog een paar uur uur zijn voor hij bij de Northern Air Temple aan zou komen. Hij was op Mamun's hoofd gaan zitten maar was toch nog iets vermoeider dan verwacht. Ongeveer een uur voor aankomst was hij dan ook doodleuk in slaap gevallen, zittend op mamun's kop. Omdat hij nog rechtop zat kon je vanaf een afstandje niet zien dat hij sliep. Maar hij kon dus ook niet zien wie er achter hem opdook. Fred en Pabu. Hij werd nogal wakker geschud op een unieke manier. Voor hij het wist tuimelde de jonge Head Monk door de lucht. Nou, hij was in ieder geval klaar wakker. Alhoewel, het duurde nog even voor hij goed door had wat er aan de hand was. Hij had toch wel een meter of tweehonderd gevallen voor hij in geweging wist te komen. Had hij even geluk dat z'n bending nog wel gewoon kon functioneren. Met zijn armen maakte hij een paar grote bewegingen waardoor er een opwaardse luchtstroom onder hem ontstond, genoeg om hem midden in de lucht tot stilstand te brengen. Zo kon Mamun hem weer opscheppen aangezien de luchtbizon een flinke duikvlucht had gemaakt. Zodra hij met twee voeten op het zadel stond keek hij omhoog. Zoals verwacht zag hij daar Pabu vliegen, Fred had hem die luchtstoot gegeven. "Freeeeeed!", riep hij gespeeld geïrriteerd. Mamun maakte vaart en vloog zo snel hij kon omhoog. In de tussentijd gebruikte Lev beide armen om zowel lings als rechts van hem een luchtstroom te maken. Zodra hij dichtbij genoeg was sloeg hij zijn handen voor hem tegen elkaar waardoor de twee luchtstromen zich samenvoegde. Ze vlogen op Fred af. Alleen op Fred. Als ze niet zouden bewegen zou deze keer Fred van Pabu afgekegeld worden zonder dat Pabu er iets van zou merken behalve een afname van gewicht op zijn zadel.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
15


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Fred Win-Tzohr op di maa 20, 2018 5:49 pm

air is the element of freedom.
Zijn begroeting had iets meer effect dan hij voorspeld had. Oké, hij wilde de Head Monk verrassen, maar niet op zo’n manier dat hij daadwerkelijk van zijn bison af zou tuimelen? Fred had dan ook totaal niet door dat Lev eigenlijk had zitten slapen. Hij had verwacht dat de ander hem wel zou horen landen, of op z’n minst zou voelen dat er extra gewicht op Mamun terecht was gekomen. Maar nee, toen zijn windstoot zijn doel raakte, flikkerde Lev gewoon naar beneden. Zijn bison liet een luide grom horen, en dook vervolgens ook naar beneden. Fred zelf blies zichzelf omhoog, waar hij werd opgepikt door Pabu. Hij klemde zichzelf vast aan zijn hoorn en ging terug op zijn kop zitten. De twee bleven rustig rondzweven tot hij uiteindelijk een teken van leven op ving van ergens onder hen.

"Freeeeeed!" Klonk het, en de jongeman schoot in de lach. Net toen hij een beetje opzij leunde om naar beneden te kijken, zag hij Mamun in een razende vaart op hun afkomen. Nog voor hij echt kon reageren, was hij nu degene die werd weggeblazen. ”Lev neeeeEEEE” Riep hij uit, al kon hij zijn lach niet eens stoppen. Het gegiechel hield dan ook aan terwijl hij door de lucht zoefde. ”Whieee” Lachte hij, terwijl hij zijn lichaam uit strekte en zo stabieler viel dan dat hij rondjes draaide om zijn eigen as. Hij viel richting de berg, gelukkig, waar een vlak stukje begroeid met een klein beetje gras in zicht kwam. Vlak voor hij tegen de grond te pletter zou vallen, maakte hij een grote bol van lucht onder zijn lichaam, om hem zo zachtjes te doen landen. Hij keek omhoog, naar de wolken, om te kijken of Lev ook naar beneden zou komen zodat hij hem tenminste een deftig welkom kon geven.

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Lev Nekrasov op wo maa 21, 2018 4:40 pm


Feel the wind of change
”Lev neeeeEEEE”, riep Fred nog uit voor ook hij van zijn bizon af werd geblazen. Daar ging hij dan, al lachend naar beneden stortend. ”Whieee” bracht de Air Nomad nog uit terwijl hij zijn lichaam een beetje als vlieger gebruikt. Er was een deuzige grijns op Lev's gezicht verschenen terwijl hij een beetje met zijn hoofd schudden. Dit soort idioterie zou nog een keer hun dood worden. Fred landde behendig op de berg die zich onder hen bevond. Lev ging op de rand van Mamun's zadel staan, spreed zijn armen en liet zich voorover kantelen voor een duikvlucht. Zijn armen langs zijn lichaam gestrekt om zo veel mogelijk vaart naar beneden te maken. Het enige waar hij niet aan had gedacht was zijn positie. Voor hij het door had zag hij Fred in een flits voorbij komen. Hij ging veel te ver naar beneden omdat hij te ver van het stuk waarop Fred geland was gesprongen had. "NOOOOOoooooooh," riep hij nog terwijl hij verder naar beneden viel. Er was een flink luchtkussen nodig om zijn snelheid te remmen. Zodra Lev omhoog keek zag hij pas hoe veel te ver hij gevallen was. Gelukkig landde Mamun enkele seconde later al naast hem. De bizon zuchtte een keer terwijl hij zijn kop schudde. Al snel kreeg Lev een lift naar waar Fred zich bevond. "Sorry Mamun, thank you Mamun", sprak de Head Monk waarna hij een kusje op het voorhoofd van het grote witte dier drukte. Met een flinke sprong kwam hij ongeveer een meter van Fred vandaan. "That went exactly how I didn't want it to go."
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
15


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Fred Win-Tzohr op do maa 22, 2018 10:49 am

air is the element of freedom.
Dit was nog eens een welkomstcomité. Lev mocht hem wel dankbaar zijn, vond hij dan. Hij had waarschijnlijk een hele reeks aan serieuze gesprekken moeten voeren daar bij de Northern Water Tribe. Iets wat Fred eerlijk gezegd niet zou aankunnen. Hij was niet serieus genoeg, en daarnaast leek praten over oorlog en vechten hem echt verschrikkelijk. Air Nomads waren vredelievend en gingen zo’n dingen liever uit de weg, en op dat vlak was hij een typisch voorbeeld van zijn soort. Hij trainde zijn jonge leerlingen af en toe wel in aanvallende airbending technieken, maar hij benadrukte altijd het belang van ontwijken en vluchten als de kans zich voor deed.

Dus het was sowieso fijn om even te ontspannen. Voor hen beiden, dacht hij. Het gevoel van vrijheid terwijl hij naar beneden viel, gaf hem een kick en hij kon zijn lach niet inhouden. Zachtjes landde hij op de berg, dankzij zijn bending. Hij zou zich absoluut niet kunnen inbeelden dat hij ooit geboren zou zijn in een andere Nation, met andere bending. Hoe anders zou hij zoveel plezier moeten maken als nu? Lev leek het met hem eens te zijn, al maakte hij wel een inschattingsfoutje. De Head Monk raasde aan hem voorbij, verder naar beneden. Zijn bison vloog alweer achter hem aan, en hij kon zweren dat hij in het voorbijgaan met zijn ogen rolde.

In tussentijd begon Fred enkele bloemetjes te plukken, om er met handige vingers een kleine ketting van te maken. Toen Lev enkele minuten later terug werd gebracht door Mamun, stond hij op uit zijn kleermakerszit en liep hij op de langere man af. "That went exactly how I didn't want it to go.” Zei hij. Hij grinnikte en tilde zichzelf een beetje omhoog met een beetje lucht onder zijn voeten, om de ketting bovenop Lev’s hoofd te draperen. ”There there”, Reageerde hij, waarna hij zich weer liet zakken en vervolgens zijn armen om de Head Monk heen sloeg. Een dikke berenknuffel volgde, waarbij hij zijn hoofd kort tegen de ander zijn borst aan liet leunen. ”I missed you”, Verklaarde hij met een kleine glimlach. ”How was your trip?” Vroeg hij vervolgens, al kon hij het antwoord al voorspellen. Koud?

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Lev Nekrasov op di maa 27, 2018 6:51 pm


Feel the wind of change
Fred had in kleermakerszit gezeten toen Lev op het stukje gras was weggezet door zijn bison. Mamun verkoos al snel weer het luchtruim en voegde zich bij Pabu om wat rond te zweven. De jongen grinnikte na Lev's opmerking maar Lev's aandacht ging vooral uit naar wat hij in zijn handen had. Dat werd al snel duidelijk. Met een beetje airbending voor wat extra hoogte plaatste Fred een flowercrown op Lev's hoofd. ”There there”, sprak de jonge man voor hij zich weer op de grond liet zakken. Er werden twee armen om hem heen geslagen en een hoofd leunde tegen zijn borst. ”I missed you”, sprak Fred met een kleine glimlach op zijn gezicht. Lev sloeg vrijwel automatisch zijn armen ook om de ander heen. "I missed you too, Fred. Oh and you have to teach me how to make one of those, I'll make you one too." Het was altijd fijn om Fred weer te zien als hij op zo'n reis was geweest. Vaak was het een lichte cultuurshock en vereiste het veel etiquette en netheid. Nogal vermoeiend als je het Lev vroeg. Terug bij de Air Temple en zijn hechte vriend kon hij weer helemaal zichzelf zijn. ”How was your trip?” vroeg Fred hem. Lev grinnikte kort waarna zijn deuzige glimlach weer op zijn gezicht verscheen. "Cold mostly, but also a mix of official and personal. Alison Olivia is probably the best leader to meet, the other ones are a little... more like stern I guess?"
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
15


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Fred Win-Tzohr op do apr 12, 2018 1:01 am

air is the element of freedom.
Wat waren ze toch blessed met hun bisons. Zonder Pabu of Mamun wist hij niet wat er van hun twee terecht zou komen, eerlijk gezegd. Hij wist wel zeker van zichzelf dat hij enorm verloren zou zijn zonder zijn maatje. De afgelopen tijd had hij het al zonder Lev moeten doen, laat staan dat hij geen Pabu had gehad. Of geen Mamun, die nu voorgenoemde Lev naar boven had gebracht. Net op tijd om zijn flower crown op zijn hoofd te zetten. Perfect. Maar het werd nog beter toen de head monk zijn knuffel beantwoordde en zijn armen om hem heen sloeg. "I missed you too, Fred. Oh and you have to teach me how to make one of those, I'll make you one too." Zei de ander, en hij knikte enthousiast. ”Sure thing! Let me show you right now, actually”, Reageerde hij opgewekt, waarna hij de jongen bij zijn hand pakte en hem mee trok naar waar hij daarnet had gezeten.

Terwijl hij al een aantal bloemetjes begon te plukken, luisterde hij naar Lev’s antwoord op zijn eerder gestelde vraag. Hij knikte een aantal keren, om aan te tonen dat hij nog steeds aan het opletten was. Iets wat heel snel kon veranderen, gezien hij niet de perfecte multitasker was en heel snel afgeleid kon raken. Maar niet als het op Lev aan kwam hoor! ”Aren’t the others much older as well? I mean, I could get why they’re trying to display their authority?” Dacht hij luidop na. Iets wat voor hem nooit logisch zou zijn. Waarom zou je dat doen, als er zoveel leuke dingen waren. Zoals flower crowns maken! ”Okay I’m going to show you the easiest way first. It’s not for a complicated one but it’s quick and fun”, Begon hij, waarbij hij de helft van de bloemen die hij zonet geplukt had voor Lev dumpte en hem stap voor stap toonde hoe hij ze door elkaar moest verweven om een soort slinger te bekomen.

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Lev Nekrasov op vr apr 13, 2018 4:02 pm


Feel the wind of change
De reactie die kwam was typisch. ”Sure thing! Let me show you right now, actually”, sprak de jonge man voor hij Lev al aan zijn hand mee trok richting de plek waar hij zojuist had gezeten. Lev vertelde zijn verhaaltje over de Noordpool terwijl Fred alvast begon met het verzamelen van bloemen. ”Aren’t the others much older as well? I mean, I could get why they’re trying to display their authority?” Lev gaf een kort knikje. "Most are older, Alison Olivia isn't though, and I don't quite see why displaying authority has to be through war," verzuchtte de jonge man. Het zou zo geweldig veel makkelijker zijn als ze dat gewoon even op een andere manier zouden doen. Een manier die geen levens zou kosten liefst. ”Okay I’m going to show you the easiest way first. It’s not for a complicated one but it’s quick and fun”, zei Fred voor er een lading aan bloemetjes voor zijn neus werd neergelegd. En daar begon het voorbeeld, stap voor stap. En Lev maar proberen om het na te doen. Niet helemaal soepel. Voor zijn gevoel maakte hij veel te veel bloemetjes kapot in het proces, die waren dan niet meer bruikbaar. Zodra het zoveelste kopje afbrak zuchtte de jonge man kort. Het steelloze bloempje plaatste hij zachtjes op Fred's hoofd. "This might take a while," vertelde hij met een schaapachtige glimlach op zijn gezicht. Vervolgens ging zijn opperste concentratie weer uit naar de bloemetjes voor zijn neus.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
15


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Fred Win-Tzohr op zo apr 15, 2018 7:06 pm

air is the element of freedom.
Lev wist precies hoe hij zijn aandacht lang genoeg moest vasthouden zodat ze samen iets leuks konden doen. Het was geen geheim dat hij een beetje een warhoofd was soms, en met duizend dingen tegelijk bezig was zonder ze echt af te werken. Gelukkig waren ze hier nu ver van enige afleiding, en waren de enige nog levende wezens in de buurt Mamun, Pabu en een paar andere wilde dieren. Dus konden ze rustig praten en bloempjes in elkaar vlechten. "Most are older, Alison Olivia isn't though, and I don't quite see why displaying authority has to be through war," Reageerde de oudere jongen op zijn opmerking. Hij knikte instemmend. ”I don’t get why there has to be war at all, for whatever reason”, Vulde hij aan. Nope, hij snapte er echt niks van. Het enige dat oorlog voortbracht was verdriet en pijn. Zeker voor de onschuldige bevolking, die maar al te vaak het echte slachtoffer was van oorlogspraktijken.

Om die nare gedachten een beetje tegen te gaan, begon hij Lev te tonen hoe hij de flower crown moest maken. Hij had het al zo vaak gedaan dat het bijna automatisch ging. Dat hij daarom misschien iets te snel ging, drong niet tot hem door. Het was pas toen de ander een kapot getrokken bloemetje in zijn haren plaatste, dat hij op keek en zag dat er best wel wat bloempjes gesneuveld waren. "This might take a while," Zuchtte de jongen. Fred glimlachte bemoedigend. Hij schoof iets vooruit en nam een nieuw bloempje van de grond. Hij nam Lev’s handen vast en positioneerde het voor hem tussen zijn vingers. ”Try holding it more like this”, Zei hij, waarna hij zijn vingers om die van de jongen sloot en ze misschien iets langer vast hield dan nodig was. ”That way, there is less risk of tearing the stem”, Legde hij uit, waarbij hij zelf ook weer een bloempje pakte en het nog een keer voor toonde. ”Like this”, Instrueerde hij, waarna hij toe keek hoe Lev het deed zodat hij hem eventueel nog eens kon corrigeren.

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Lev Nekrasov op ma apr 16, 2018 6:44 pm


Feel the wind of change
Fred knikje op Lev's woorden over de oorlog. ”I don’t get why there has to be war at all, for whatever reason”, sprak hij vervolgens. Deze weer was het Lev's beurd om instemmend te knikken. Waarschijnlijk kwam het ook voor een deel door hun opvoeding, dat ze het nut van de oorlog niet in zagen. Met een bemoedigende glimlach op zijn gezicht schoof Fred wat meer zijn kant op. Er werd een nieuw bloemetje gepakt en tussen zijn vingers geplaatst, terwijl Fred zijn handen om de zijne plaatsten. ”Try holding it more like this”, sprak de jonge man. Lev bestudeerde even hoe hij het bloemetje nou precies vast had voor hij een keer bevestigend knikte. Fred's warme handen waren een fijne verbetering als je keek naar hoe koud zijn handen waren geweest op de Noordpool. ”That way, there is less risk of tearing the stem”, vertelde Fred voor hij zelf ook nog een bloemetje er bij pakte. Hij deed een tweede keer voor hoe het moest voor hij weer sprak. ”Like this”, zei hij haast alsof het zo makkelijk was. Nou niet voor de onervaren Lev hoor. De eerste paar gingen weer redelijk maar daarna sneuvelde er weer een knopje. Net zoals het vorige knopje dat was gesneuveld plaatste Lev deze weer op Fred's hoofd. "Okay so if I fail to do this I'm just going to put random flowers in your hair alright," lachte Lev voor hij weer geconcentreerd verder ging aan de flowercrown. Het ging deze keer al iets beter dan eerst maar zo goed als LFred was het nog lang niet.
●●●●
avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
15


Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Head Monk of the Northern Air Temple
Residence: The Northern AIr Temple
Profiel bekijken

Head Monk

Head Monk

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Welcome home!

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum