Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switch







Event


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Asking for help is a sign of strength [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Asking for help is a sign of strength [open]

Bericht van Dominic op di maa 20, 2018 8:58 pm


Op het houten snijbord lagen enkele wortels en knollen, die hij allereerst zorgvuldig schoonmaakte. Boenend om het vuil eraf te halen. Op het kleine fornuis stond een pot water te pruttelen waaraan hij dan een handvol rijst toevoegde. De man was hier helemaal in zijn element, in het kleine bedompte keukentje kon hij tot rust komen. Hij nam zijn mes en gebruikte de slijpsteen om de vlijmscherpe rand nog scherper te maken, waarna hij begon te snijden. Gauw vormde zich een bergje gesneden groenten, een prachtig kleurrijk schouwspel. Oranje strookjes wortel, zo dun mogelijk gesneden, als luciferhoutjes, lagen naast de romig witte knol die hij aandachtig bekeek voordat hij begon te snijden. Dominic was wat betreft koken altijd een ontzettende perfectionist, alles moest niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uit zien. Het was een dwangmatige neiging, maar het kon weinig kwaad.

Uiteindelijk kon hij zijn sushi gaan rollen, de rijst en groenten werden zorgvuldig uitgespreid over het vel dik zeewier. Dominic begon honger te krijgen, dus versnelde hij zijn ontspannen werktempo iets. Dat was de foute keuze, bleek algauw, want tijdens het snijden van de sushi gleed zijn mes over het taaie zeewier zo zijn duim in. ''Crud!'' Dat deed flink zeer. Golven van stekende pijn schoten door zijn hand. Bloed droop over zijn huid heen op een schrikbarend tempo, kwam op zijn snijplank en eten terecht. Fijn dit. Chagrijnig schoof Dominic de snijplank uit de weg en duwde een doek tegen zijn hand tot hij over de pijn heen was en zich kon focussen op de eb en vloed, de stroom van zijn bloed. Hij nam de controle, stopte het bloeden, en bekeek dan de schade. Dat zag er niet goed uit. Een kleine snee was niet echt een probleem. En hij kon dan wel bloed naar zijn wil buigen, maar dat repareerde de schade niet. Dus griste Dominic de rood bevlekte theedoek mee, die hij beschermend om zijn duim sloeg alsof daar nog steeds bloed-gevaar aanwezig was, terwijl hij zijn huis verliet. Toen hij de doek tegen de wond duwde moest hij zich verbijten om een scheldtirade van pijn uit te kermen. Auw.

Buiten scheen de zon nog zachtjes aan de hemel, maar de avond begon te vallen, wat te merken was aan de etensgeuren die je van links en rechts tegemoet kwamen. De geüniformeerde man liep richting het marktplein, zoekend naar één van de apothekers of helers om om hulp te vragen. Hij was er geen fan van - van om hulp vragen of van helers - maar hij had ze wel nodig nu. En snel een beetje, waar was iedereen?


avatar
Real name :
Emma

IC posts :
2






Character sheet
Age: 28
Occupation: Army Colonel
Residence:








Profiel bekijken

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum