⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


Important links

switchEvent


Helaas is de korte periode van rust snel tot een eind gekomen. Tijdens een 'vredes' vergadering tussen de leiders van de vier naties heeft de vuurnatie de stad Gaoling in beslag genomen. Hoe zouden het aarderijk en diens inwoners hier op reageren? De meningen over de situatie zijn verdeeld, maar over een ding is men zo goed als zeker. Betekend dit het begin van een oorlog?

Posten in Gaoling is op dit moment op eigen risico. Ook zijn er kansen op random events in topics die zich daar afspelen. Ook dient iedere bewoner binnen te zijn voor zonsondergang!

Current GoalReach 100 members

82 / 100


Current Contest


Op dit moment vinden er geen contests plaats. Stay tuned!

Spotlight


Character of the month
Ylva Nephelae

Word count


Word Length: 0


Magnetic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Magnetic

Bericht van Fred Win-Tzohr op wo maa 21, 2018 12:32 pm

air is the element of freedom.
De afgelopen tijden waren zo druk en chaotisch geweest, dat Fred uiteindelijk toch even een momentje tijd had moeten nemen om te mediteren. Het was iets waar hij zichzelf af en toe moest toe dwingen, maar eenmaal hij in zijn vibes kwam, ging alles meteen veel beter. Veel reizen was nu eenmaal een vereiste van zijn beroep, maar deze keer had hij nog een extra tripje ingepland. Misschien was het iets te veel op een te korte tijd, maar dit keer had het niks te maken met zijn trainingen. Nee, dit was iets wat hij geheel vrijwillig en met veel plezier deed. De jonge monk ademde een laatste keer diep in en uit en stond vervolgens soepel op. Pabu bromde diep, eerder een merkbare vibratie door zijn lichaam dan een geluid. ”Thanks buddy”, Zei hij met een glimlachje op zijn gezicht. De bison begon weer lager te vliegen. Voor zijn meditatie was hij het liefst zo hoog mogelijk, maar nu hij klaar was, konden ze best weer wat lager gaan.

Fred klom terug in het zadel, duidelijk opgewekter en meer zichzelf dan eerder. Hij ging tegenover Nyx zitten en maakte het zich gemakkelijk. ”The air is getting colder already”, Liet hij weten. Dat merkte ze vast zelf ook wel, maar het moest toch even gezegd worden. De jongeman pakte een tas, waar een kleine hoeveelheid noten in zat. Ah, even de batterijtjes opnieuw opladen hoor. Hij zette de tas in het midden, zodat ze er eventueel ook van kan eten. ”Are you excited?” Vroeg hij, een beetje een retorische vraag. Hij wist niet hoe lang het geleden was dat de twee elkaar nog hadden gezien, en hij zelf was ook heel content om hen terug te zien. Dus hij kon zich amper voorstellen hoe het voor hun moest zijn.

&Alison Olivia, Nyx Xiaoyu

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Nyx Xiaoyu op di maa 27, 2018 2:12 pm


cheers, love!


Waking up and seeing they live inside. Not one but ten of me talking in my mind. Look side to side and found no lies. But why are we all here? And who am I?

Met een dromerige blik in haar ogen staarde de jonge Earth Bender in de eindeloze zee van wolken. De kille wind waaide door haar haren, die inmiddels al helemaal door de war waren geblazen. Ze voelde de temperatuur langzaamaan dalen, en dat ze zich zo hoog in de lucht bevonden hielp daar niet echt bij. Gelukkig was ze zo slim geweest een bonte deken mee te nemen. Met de deken om zich heen geslagen viel het eigenlijk nog wel mee. Haar blik viel op haar reisgenoot, de jonge luchtmeester op de kop van de bizon genaamd Fred. Ze was hem erg dankbaar voor het feit dat hij haar naar de Noordpool wilde brengen. Hij stond dan ook zeker bij haar in het krijt.

Na een poosje kroop de Air Bender het zadel weer op en nam plaats tegenover Nyx. Ze knikte als antwoord op zijn opmerking. Het werd inderdaad steeds kouder, maar haar verschijning op de Noordpool zal dat alles weer goedmaken. "No, not at all.'' Antwoordde ze sarcastisch, waarna ze hem een speelse stoot tegen de schouder gaf. ''Of course I am, silly.'' Lachte ze met een warme blik in haar ogen. ''Thank you for taking the time to, you know, give me a ride and all.'' Vervolgde ze met een glimlach. Ze was niet zo heel goed met woorden, maar wilde er zeker van zijn dat Fred zou weten hoeveel dit voor haar betekende. ''I owe you one.'' Wat ze precies voor hem terug kon doen zou ze eigenlijk niet weten, maar hij zou haar hulp vroeg of laat vast wel eens kunnen gebruiken, en dan zou ze er zeker voor hem zijn.

Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Fred Win-Tzohr op wo maa 28, 2018 3:05 pm

air is the element of freedom.
Het beste deel van deze reis was nog dat Alison geen idee had dat hij Nyx zou meebrengen. Hij had haar wel laten weten dat hij binnenkort langs zou komen, maar niet dat hij onderweg haar geliefde zou oppikken. Het was wel logisch geweest, het was niet zo’n enorme omweg geweest. En hij maakte er heel wat mensen, inclusief zichzelf, blij mee. Nu hij even de tijd had genomen om tot zichzelf te komen, voelde hij zich ook meteen een stuk beter. Nu kon het feestje pas echt beginnen. Maar eerst wilde hij wat bijpraten met Nyx. Hij voelde zich een beetje schuldig dat hij haar zo snel alleen had laten zitten, maar nu kon hij tenminste een conversatie voeren zonder zijn energie te voelen wegvloeien. Meteen toonde hij die bekende interesse en nieuwsgierigheid naar zijn omgeving en naar haar, door haar vragen te stellen. "No, not at all.'' Reageerde ze eerst, waarna ze hem een lichte stoot tegen zijn schouder gaf. ''Of course I am, silly.'' Zei ze. Hij lachte geamuseerd en haalde zijn schouders lichtjes op. ”I thought so, I’m just making sure”, Grinnikte hij.

''Thank you for taking the time to, you know, give me a ride and all.'' Zei ze vervolgens met een glimlachje. ''I owe you one.'' Zei ze nog. De jongeman schudde gelijk zijn hoofd. ”You don’t, really. It’s my pleasure. It makes the trip more fun as well”, Verzekerde hij haar. De tijd ging echt een stuk sneller. Want als hij zich niet vergiste, zag hij in de verte de muur al. Pabu had echt als een turbojet gevlogen. Good boy. Eenmaal de bison geland was, werden ze begroet door enkele Water Tribe wachters. ”Fred Win-Tzohr of the Northern Air Temple, here to visit Chief Alison Olivia”, Liet hij hen weten na een korte buiging te hebben gemaakt om zijn respect te betuigen. Nu konden ze alleen maar wachten tot iemand de Chief in kwestie zou gaan ophalen, of hen daarheen zou brengen.

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Alison Olivia op wo maa 28, 2018 5:40 pm


everyone can start again
not through love but through revenge
De frons die op haar voorhoofd stond leek er wel bijna ingegroefd te zijn, zo diep als hij was. Ze droeg hem de laatste tijd ook te vaak. Een van haar kamermeisjes had die ochtend tijdens het vlechten van haar haar nog gezegd dat ze er mee op moest houden omdat ze er rimpels van zou krijgen. Waarschijnlijk had ze daar gelijk in, maar het stond momenteel niet bovenaan het lijstje van dingen waar Alison Olivia zich mee bezighield. Dat was dan ook een van de redenen dat hij zo'n drie minuten na de opmerking toch weer verscheen en er de rest van de dag niet meer afgekomen was. Ze had veel te doen, het een belangrijker dan het ander, en ze kon het allemaal wel aan maar ze kon er niet veel meer bij hebben. Dat was dan ook de reden dat er nog wel eens wat.. gesnauwd werd. Nee, ze was dezer dagen niet makkelijk, maar in haar ogen hoefde dat ook niet, als ze haar taak maar fatsoenlijk deed.

Dus, toen een dienaar haar kwam melden dat er bezoek voor haar was, vatte ze dat nieuws niet al te best op. Er stond helemaal niets gepland voor die dag, dus antwoordde ze dat diegene maar even moest wachten als het belangrijk was en anders net zo goed weer kon vertrekken. Dat standpunt veranderde echter al snel toen ze hoorde wie het was. Even was ze in de war, maar toen besefte ze dat Fred inderdaad had gemeld dat hij nog een keer langs zou komen en kennelijk was dat vandaag. Ze wist niet zeker hoeveel tijd ze vrij zou kunnen maken, maar ze zou hem in elk geval even gaan begroeten.

Toch bleef de frons nog aanwezig, want wat als er nog een reden voor zijn bezoek was? Wat als er iets aan de hand was? Lev was laatst nog geweest, maar wie weet had hij een probleem onderschat en daarom niet genoemd die nu toch ernstiger bleek te zijn dan verwacht. Met een stevige pas liep ze naar de binnenplaats van het paleis, waar hij volgens haar dienaar heen was gebracht om even te wachten. Zodra ze hem zag staan liep ze naar hem toe en bestudeerde ondertussen zijn lichaamshouding. Zag hij er verslagen uit? Moe? "Fred!" begon ze, "Is everything o-" Haar blik was maar een moment van de zijne gedwaald, maar dat was genoeg om te zien dat hij niet alleen was. Met haar mond nog half open van wat ze aan het zeggen was bleef ze een paar tellen staren, maar toen verdween haar frons en ontstond er een enorme glimlach op haar gezicht. "Nyx," zuchtte ze, waarna ze naar haar toeliep en haar beide handen om haar gezicht legde. "Is that really you?" Ze draaide zich weer om naar Fred, volledig in de war. "How did you..? Why?" Ze wist niet wie ze als eerste moest knuffelen, dus bleef ze maar een beetje in het midden staan. Volledig in de war.
506 words • musewearing • notes: fred&nyx


''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
12


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Nyx Xiaoyu op di apr 03, 2018 3:37 pm


cheers, love!


Waking up and seeing they live inside. Not one but ten of me talking in my mind. Look side to side and found no lies. But why are we all here? And who am I?

Het duurde niet lang meer voordat de grote muur van de Northern Water Tribe in zicht kwam. Het bleef verbazingwekkend, al had ze de muur wel al vaker mogen aanschouwen. Ondanks dat was ze in haar hoofd veel te druk met het denken aan de Chief die zich achter deze muur bevond. Het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat de twee elkaar vast hadden kunnen houden. Natuurlijk waren er veel brieven over en weer gestuurd, maar een brief kon niet op tegen een ontmoeting.

Eenmaal geland volgde ze het voorbeeld van de airbender en stelde zichzelf voor aan de wachters die zich inmiddels om het tweetal heen hadden verzameld. "Eh, Nyx." Niet zo gracieus als de introductie van Fred helaas, maar het was iets. Het duurde echter niet lang voor de Chief verscheen. Grijnzend keek de earth bender toe hoe ze haar in de eerste instantie niet had opgemerkt, maar zodra haar aandacht van Fred afweek was het dan eindelijk zo ver. De blondine stapte op haar af en al snel voelde ze haar handen om haar gezicht heen. "Yes, It's really me.'' Grijnsde als antwoord op Alison's verwarde opmerkingen. Nyx legde een van haar handen op de haarre en knikte kort richting Fred en Pabu. ''Thanks to these guys.'' Ze hoopte dat Fred doorhad hoe dankbaar ze hem was voor deze lift. Alison's verwarde uitdrukking toverde een oprechte glimlach op haar gezicht. Het voelde alsof alles meteen weer op z'n plek viel, behalve de temperatuur. ''So, shall we continue this heartfelt conversation inside? It's a little c-'' De kans om haar zin af te maken kreeg ze niet, want al snel begon de jonge earth bender met niezen. Dat de liefde van haar leven nou net op de noordpool moest wonen was wel balen, maar de reis en de kou was het allemaal waard.
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Fred Win-Tzohr op zo apr 15, 2018 6:38 pm

air is the element of freedom.
De aardige bewaker zou Alison op de hoogte stellen van hun aankomst. In tussentijd werden ze naar de binnenplaats van het paleis geleid. Zoals altijd keek hij nieuwsgierig om zich heen. Zijn kleding gaf duidelijk aan dat hij een bezoeker van de Air Nomads was, net zoals Nyx meteen exposed werd als Earth Kingdom. Maar op zich leken de mensen niet extreem achterdochtig. Het zou vast heel anders zijn als er een Fire Nation official langs kwam. Als die hier zelfs nog kwamen. Dat betwijfelde hij. Maar hij was nooit echt op de hoogte van alle politieke zaken die gaande waren. Dat was Lev’s job. Hij was hier ter ontspanning, niet om zaken te bespreken. Toen de Chief uiteindelijk verscheen, zag hij echter haar bezorgde blik. Die dacht waarschijnlijk dat hij toch met iets dringends op haar Noordpool was verschenen, al was dat niet het geval.

"Fred!" Riep ze, waarna ze net wilde vragen of alles goed ging. Of dat veronderstelde hij, gezien de aandacht van de blondine zich snel op Nyx vestigde. Hij gaf hen een momentje voor hun twee, al was de grijns niet van zijn gezicht te krijgen. ”Surprise?” Lachte hij, waarna hij zijn armen om beide vrienden heen sloeg en hen stevig knuffelde. ”Yes, inside please”, Knikte hij heftig, om Nyx’ woorden te bevestigen. Hoewel het niet de eerste keer was dat hij hier op bezoek was, wende de extreme kou toch nooit..

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Alison Olivia op zo mei 13, 2018 6:25 pm


everyone can start again
not through love but through revenge
Nog steeds niet helemaal wetend wat er nou aan de hand was beantwoordde ze Fred's knuffel toch maar, waarbij ze inderdaad merkte dat hij niet super warm aanvoelde. "Yes, of course. Guards, would you accompany us inside?" Zodra ze het vroeg vormden zich duo's van wachters voor en achter het gezelschap. Ze gingen overal mee, ook al was het de binnenplaats van haar eigen terrein. Alleen haar slaapkamer was echt voor haarzelf, maar zelfs dan stond er altijd wel iemand aan de andere kant van de deur. Ze moest wat in tijden van dreigende oorlog. Zo onopvallend mogelijk verstrengelde ze haar vingers met die van Nyx. Niet dat hun relatie niet bekend was, maar sommige dingen waren gepast en andere niet.

De bewakers brachten hen naar haar favoriete zitkamer, die met de zachte stoelen en tekeningen van haar ouders en vroegere familie. Normaal zou ze plaats nemen op een van de stoelen, maar dat werd nu de loveseat, om bekende redenen. Ze wendde naar het kamermeisje dat aanwezig was om thee en warmere kleding voor de gasten te regelen, waarna ze zich tot haar vrienden wendde. "So... tell me. You brought her? Why?" vroeg ze aan Fred, "Not that I mind." Ze wierp een scheve glimlach naar Nyx, terwijl ze met haar duim over de rug van haar hand wreef in de hoop dat die een beetje warm zou worden.
235 words • musewearing • notes: fred&nyx


''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
12


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Nyx Xiaoyu op do mei 24, 2018 9:32 pm


cheers, love!


Waking up and seeing they live inside. Not one but ten of me talking in my mind. Look side to side and found no lies. But why are we all here? And who am I?

Opgelucht dat Fred had ingestemd met haar voorstel stapte ze naar binnen. Ze wilde graag kunnen genieten van de reünie met haar geliefde prinses, en dat ging niet zo makkelijk als ze stond te klappertanden van de kou.
Eenmaal in de zitkamer aangekomen voelde ze zich al wat beter. Het was er nog steeds fris, maar de stevige muren hielden tenminste de ijskoude wind tegen. De jonge Earthbender nam plaatst naast de blondine en sloot haar handen om de haarre in de hoop een beetje op te warmen. Ze kroop wat dichter tegen de blondine aan terwijl ze luisterde naar het gesprek tussen haar en Fred, wachtend op de warme thee die hen zo gebracht zou worden.
Who do I see? Stupid and small, look through the mirror and back at the wall
w h o a r e y o u?

avatar
Real name :
Juulepuul

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Earth Rumble Contestant
Residence: Gaoling
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com

Earthbender

Earthbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Fred Win-Tzohr op vr jun 01, 2018 8:30 pm

air is the element of freedom.
Het idee om naar binnen te gaan, sprak de jonge Air Nomad zeker aan. Op z’n minst zou er wel ergens een warm dekentje liggen dat hij stiekem zou kunnen meenemen. Kon hij zich weer omvormen tot een lekker warme burrito. Alison beval de guards om met hen mee te lopen, iets wat voor hem toch nog altijd een vreemd gevoel was. De oorlog leek hier zoveel echter dan in de Temple. Al was het ergens ook wel logisch. Hoewel alles hier bedekt was in ijs, waren er nog altijd schepen. De Air Temples waren in dat opzicht beter beschermd, gezien alleen Airbenders of Air Bisons daar konden komen.

Al snel waren ze in een kamer gebracht, en zijn favoriete koppel ging lekker gezellig knuffelen. Nu miste hij Lev wel hoor. Dan maar een kussen vasthouden. Ja. Hij nam de vrijheid maar om een bontje om zich heen te slaan en een kussen tussen zijn armen te klemmen toen hij ging zitten. Comfort. ”Of course I did”, Greens hij naar de blondine. ”I visited the Western Air Temple and I had promised to come visit soon. It was only a small effort to pick her up along the way”, Zei hij toen, terwijl hij lichtjes zijn schouders op haalde. Voor hem was het meer dan logisch. En nu was iedereen weer blij!

avatar
Real name :
Wölf

IC posts :
10


Character sheet
Age: 23
Occupation: Airbending Trainer
Residence: Northern Air Temple
Profiel bekijken

Airbender

Airbender

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Alison Olivia op vr jun 01, 2018 10:19 pm


everyone can start again
not through love but through revenge
Het was grappig, zodra de twee waren gesettled in de kamer was het duidelijk dat er mensen van buiten waren. De geur in de lucht was net anders en ook de atmosfeer leek wat lichter. Warmer. Voor zij die nog nooit van de pool afgekomen waren zou dit gevoel misschien iets exotisch hebben, maar voor Alison Olivia was het inmiddels vertrouwd. Ze was blij dat haar vrienden er waren. Het zorgde ervoor dat ze zich voor even op iets anders dan de oorlog kon focussen, al kon ze zichzelf ook niet toestaan om te lang afgeleid te zijn. De spanning leek met de minuut opgevoerd te worden en om eerlijk te zijn zou ze niet verbaasd opkijken als er opeens midden in de kamer een vuurbal zou ontploffen. Een beetje paranoïde, misschien, maar niet onterecht. Ze kende Nephthys al langer dan vandaag en wist - helaas - waar ze toe in staat was.

Toch zou ze voor nu haar volle aandacht bij Fred en Nyx houden. Ze hadden ver gereisd en waren waarschijnlijk geen groot fan van de gemiddelde temperatuur van haar thuis, dus het feit dat ze er waren betekende veel voor haar. "Yes, you had indeed promised. Well, I'm glad you're here. I truly have missed you both." Inmiddels kwam het kamermeisje weer terug met de thee. Op de Noordpool toch wel een delicatesse die voor de normale bevolking weinig beschikbaar was, aangezien de planten waarvan het gemaakt werd in schaarste groeide. Het meisje schonk drie kopjes in, waarna Alison haar wegwuifde. Ondanks dat er aan de andere kant van de deur altijd een stel bewakers op wacht stond, deed ze toch haar best om zoveel mogelijk privacy te creëeren. "Well, how are you? How was the trip?" Ze keek eerst Fred en dan Nyx even aan. Hopelijk waren ze niet al te moe geworden door de reis, maar als dat wel het geval was konden ze natuurlijk zo lang blijven als ze wilden om bij te komen.
330 words • musewearing • notes: fred&nyx


''We have calcium in our bones, iron in our veins
carbon in our souls, and nitrogen in our brains
93 percent stardust, with souls made of flames
we are all just stars that have people names''
avatar
Real name :
Cat

IC posts :
12


Character sheet
Age: 21
Occupation: Chief
Residence: North Pole's Palace
Profiel bekijken http://whitesnowbells.tumblr.com

Tribal Chief

Tribal Chief

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Magnetic

Bericht van Gesponsorde inhoudGesponsorde inhoud

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum