Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


switchEvent


Na wat er zich heeft afgespeeld tussen de Water Tribes en de Fire Nation heeft er een korte periode kalmte geheerst tussen de vier naties. Echter beginnen er zich langzaamaan her en der roddels te verspreiden over een spanning tussen de twee volken. Na wat er zich tussen hen heeft afgespeeld zou dat ook geen verrassing zijn. Toch hadden vele gehoopt dat na deze dramatische gebeurtenissen er een periode zou komen van vrede. Er zijn immers genoeg slachtoffers gevallen tijdens de heerschappij van de vorige Firelord.

staff members

Erisae (Admin)
PBProfile
Alison Olivia (Admin)
PBProfile
Nyx Xiaoyu (Admin/Editor)
PBProfile

Champion

First last
Earth Rumble Champion

Credits

Als basis voor de layout is de skin van savage themes gebruikt. Verder behoren alle afbeeldingen, karakters en andere creaties op dit forum toe aan de personen die deze gecreëerd hebben. Aanpassingen van de skin en de rest van de layout zijn gedaan door Nyx Xiaoyu.

De layout van het forum werkt het beste op Google Chrome.

Tikaani Masaru

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Tikaani Masaru

Bericht van Tikaani Masaru op ma maa 26, 2018 6:59 pm


Algemene info

Naam: Tikaani Masaru
Betekenis naam: wolf victory
Gender: male
Leeftijd: 34
DOB: 22 september
POB: Fire Fountain City
POR: Northern Water Tribe
Sexuality: bisexual
Relatiestatus: single
Vorig beroep: Yuyan Archer
Huidig beroep: hunter

Familie

Grootmoeder. Suluk. Waterbender
Grootvader. Kazuki. Firebender
Tante. Shila. Non-bender
Nonkel. Hizoshi. Non-bender
Vader. Kaen. Non-bender
Moeder. Azura. Firebender
Broer. Sasrik. Firebender
Tante. Rei. Waterbender
Nicht. Anana. Waterbender

Uiterlijk

Lengte: 1m 72
Lichaamsbouw: lenig, gespierd
Haar: kort, bruin
Ogen: lichtblauw
Littekens: een korte litteken door zijn rechterwenkbrauw, littekens verspreid over zijn lichaam, een brandplek op zijn rug

Persoonlijkheid

+ Vastberaden, standvastig, geduldig, leider, intelligent, behulpzaam, familiegericht
- Makkelijk jaloers, trots, niet altijd eerlijk, controlfreak, kwetsbaar, onzeker, wraakzuchtig

Wapens

Wapen: pijl en boog
Klasse: B
Extra info: Toen zijn nonkel hem eens met zijn boog liet schieten ging er een nieuwe wereld open voor Tikaani. Hij had eindelijk iets gevonden waar hij goed in was en genoot van de aandacht and de erkenning die hij kreeg. Hij ging bij de Yuyan Archers en werd een van de beste boogschutters van zijn generatie.

Geschiedenis

… - 0
Op vakantie op Ember Island ontmoetten Suluk en Kazuki elkaar. Hoewel ze van twee verschillende werelden kwamen, vielen ze voor elkaar en vielen ze hard. Nog geen jaar later trouwden ze en kregen ze hun eerste kind. Ze gaven het meisje een naam afkomstig uit de waterstammen om Suluks afkomst te eren. Zo was Shila het eerste voorbeeld van de nieuwe familietraditie om je eerstgeborene een waternaam te geven.

Hun zoon Kaen en zijn vrouw Azura zetten deze traditie voort en noemden hun eerste zoon Tikaani. De jongen werd geboren op de tweede dag van de herfst.

0 - 3
Tikaani’s eerste speelkameraad was zijn nicht Anana. De twee woonden maar enkele straten van elkaar vandaan en spendeerden bijna elke dag samen. Het één jaar oudere meisje gedroeg zich als een klein moedertje voor hem. Het geluk van deze eerste jaren zorgde ervoor dat Tikaani niets merkte van het gevaar ‘s nachts op straat, de verloederde staat van het huis waarin hij woonde of de lange dagen die zijn vader op zijn werk doorbracht.

In de zomer van Tikaani's derde levensjaar werd de familie vervolledigd met de geboorte van Sasrik. Zijn ogen schenen even helder als de zon aan de hemel en er werd al vroeg verwacht dat hij, in tegenstelling tot zijn broer, een vuurmeester zou worden. Een nieuwe mond om te voeden zorgde er ook voor dat Kaen, die in een fabriek werkte, nog minder thuis was dan eerder. Tikaani moest hierdoor vaker thuis blijven om klusjes te doen en verwaarloosde zijn vriendschap met Anana. Zij wou hier echter niets van weten en hielp mee, zeggend dat het een nieuw spelletje was.

3 - 18
Zijn schoolcarrière begon zoals hij altijd zou verlopen: moeilijk. Gedurende het eerste jaar bracht hij een groepje vrienden bijeen, maar de meeste kinderen negeerden hem en staarden naar de jongen met de rare blauwe ogen. Tikaani trok er zich niet veel van aan. Meer dan zijn groepje, waarvan hij de leider was geworden, had hij niet nodig.

Terwijl hij leerde over de geschiedenis en gebruiken van zijn land, leerden zijn broer en nicht sturen. Anana kreeg les van Suluk en Rei, haar moeder. Sasrik leerde vuursturen op school en van zijn moeder. Tikaani ging mee naar hun trainingen en deed de bewegingen die ze leerden na. Bij hem gebeurde er echter niets met het water of vuur om hem heen. Het maakte hem wat bitter, maar hij probeerde de jaloersheid op een afstand te houden.

Een keer per jaar kwam de hele familie Masaru samen. Hizoshi kon dankzij zijn werk als Yuyan Archer vaak niet komen, maar als hij er was, hingen de kinderen aan zijn lippen. Het was op een van deze samenkomsten dat Sasrik hem overtuigde om de kinderen met zijn boog te laten spelen. De 15-jarige Tikaani bleek talent te hebben en vroeg zijn ouders de volgende dag om hem te laten boogschieten. Vanaf het moment dat ze toestemden en hij zijn eigen boog had, oefende hij elk vrij moment. Tot nu toe had hij geen doel in leven, maar nu droomde hij ervan om bij de Yuyan Archers te mogen.

18 - 35
Nadat Tikaani afgestudeerd was, ging hij bij het leger. De opleiding was loodzwaar, maar hij wist ze te voltooien. Hij begon net als iedereen laag in rang, maar promoveerde verscheidene keren tot hij zijn eigen unit leidde.

De spanningen met de waterstammen stegen echter en Tikaani werd steeds schuiner bekeken door zijn afkomst. Langzaamaan werden zijn verantwoordelijkheden hem afgenomen en steeds vaker werd hij het slachtoffer van grappen. Dit bleef duren tot een grap uit de hand liep. Tikaani bekocht een missie bijna met zijn leven, maar wist te ontsnappen met niets meer dan een gebroken been. Hij werd naar huis gestuurd om te recupereren, maar besloot om nooit meer terug te gaan.

Anana kwam vaak langs om te kijken hoe het met hem ging en vertelde hem op een dag ook van haar plan om naar de Northern Water Tribe te gaan. Om te leren genezen en omdat ze zich in de Fire Nation niet thuis voelde. Tikaani twijfelde, maar besloot uiteindelijk om mee te gaan.

36 - …
Zodra zijn been genezen was trokken hij en Anana door de Fire Nation en het Earth Kingdom om uiteindelijk bij de Northern Water Tribe te komen. Ze vertelden wie ze waren en waarom ze zo ver gereisd hadden. De stam nam hen op en Tikaani voegde zich bij de jagers.


Laatst aangepast door Tikaani Masaru op wo maa 28, 2018 3:09 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Real name :
T.

IC posts :
1


Character sheet
Age: 34
Occupation: Hunter
Residence: Northern Water Tribe
Profiel bekijken

Water Tribe

Water Tribe

Terug naar boven Go down

Re: Tikaani Masaru

Bericht van Erisae op do maa 29, 2018 3:28 pm


Geaccepteerd!
Welkom in de RPG!


avatar
Real name :
Anouk

IC posts :
7


Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Traveler
Residence: Traveler
Profiel bekijken http://untold-tales.actieforum.com/

Waterbender

Waterbender

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum